Pages:
Author

Topic: Viyana'da Bitcoin ile alışveriş yapılabilen mağaza - page 2. (Read 991 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bitcoinde sabit bir fîyatin olamaması günlük alış veriş yapmayı biraz sıkıntıya sokabilir mesala Bitcoin de düşüş yaşanıyor ve siz Bitcoinle birşey alacaksınız, karşı taraf satıştan dakikalar içinde zarara girebilir , şahsen ben bu şekilde ödeme almak istemem. Ama Viyanadaki girişimciyi tebrik ediyorum.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Aynen öyle ama bitcoinin aktarımı hızı fee si düşünüldüğünde günlük harcamalarda biraz saçma geliyor bana. Onun yerine ethereumun kullanılması çok daha akılcı bir seçim olurdu.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Bu tarz yenilikleri görünce çok hoşuma gidiyor.Artık bir yere gelebildi demek çabaların boşa gitmeyeceğini geleceği olacağını görmek bence çok güzel.
member
Activity: 224
Merit: 12
daha önce izlemiştim Bitcoin Store 
full member
Activity: 238
Merit: 100
bu tür haberleri bu aralar sık sık görmemiz mümkün.Bitcoinin yayılımı ve kullanım alanları bu günlerde cok hızlı bir şekilde artmakta.Artık günlük hayatımızın neredeyse her kısmında bitcoini kullanmak mümkün olacak.Umarım ülkemizde de bu yayılım artar ve bitcoin geniş kitleler tarafından bilinir.Bitcoinin yayılması ne kadar hızlı olursa reklamı ve değeri de o kadar cok artar.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
Görmüştüm bu videoyu daha önce. Güzel bir konsept yapmışlar tebrik etmek lazım. Umarım buralarda da görürüz bu tarz mağazalar.
member
Activity: 126
Merit: 12
Kripto Para Uzmani ve Yatirimcisi
hahah duvarda asılı olan "who the fuck is nakamoto" yazısı iyiymiş Smiley
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
Valla cok hoşuma gitti sen  paylaşmadan önce izlemiştim içerisi gerçekten cok elit olmuş istanbulda böyle bi yer varmı yada açılır mı?
full member
Activity: 434
Merit: 112
Artık bu haberleri görünce hiç şaşırmıyorum, tam da tahmin ettiğimiz ve beklediğimiz yönde ilerliyor. Çok kısa sürede ödeme yöntemi olarak btc kullanan mağazalar artacaktır fakat önemli olan buralardan alışveriş yapacak kişilerin de bu ödeme yöntemini tercih etmesi. Eğer insanlar btc ile ödeme yapmaya çekimser kalırsa istenen olumlu gelişme gerçekleşmez. Yine de btc için böyle adımlar atılması olumlu bir haber

sadece btc olmasına gerek yok zaten btc seçeneğide koyulması gelişmedir.
işin güzel tarafı herhangi bir altyapı gerektirmiyor.
çalışanlara verilecek küçük bir bilgilendirme  - eğitim ile sistem çok hızlı kullanılabilir hale gelir.
müşteriler için farklı bir ödeme seçeneği sunulması işletmenin avantajınadır.

sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Artık bu haberleri görünce hiç şaşırmıyorum, tam da tahmin ettiğimiz ve beklediğimiz yönde ilerliyor. Çok kısa sürede ödeme yöntemi olarak btc kullanan mağazalar artacaktır fakat önemli olan buralardan alışveriş yapacak kişilerin de bu ödeme yöntemini tercih etmesi. Eğer insanlar btc ile ödeme yapmaya çekimser kalırsa istenen olumlu gelişme gerçekleşmez. Yine de btc için böyle adımlar atılması olumlu bir haber
full member
Activity: 434
Merit: 112
az önce shitdelete sitesinin sahibi Hakkı Alkan'ın youtube sayfasını dolaşırken karşıma çıktı video.

Ödeme yöntemi olarak BTC kullanılıyormuş. Ayrıca BTC alım satım işlemide yapabiliyormuşuz buradan. Yakın zamanda daha da çoğalacak bu şekilde çalışan mağazalar.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=FZ1tRiX-GpY
Pages:
Jump to: