Bu arkadaşlar 5 koldan birden kriptoya giriş yapıyorlar ben biraz kontrol ettim hepsi çalışıyor gibi ve IEOdan önce sadece büyük yatırımcıların girdiği bir satış gerçekleştirmişler. Bountysuite'te bountyleri vardı oradan da biraz aşinayım. Huobi'den de Mena ile foto paylaşmışlar bir acaba mı ? dedirtmedi değil. Kendilerinin yayınladığı Türkçe duyuruyu direkt copy paste yapıyorum. Siteyi de bırakıyorum.
www.volentix.ioSon birkaç yıl içinde verilen kripto paraların çoğu buhar olmuştur. Şimdi kripto kış, kripto yaz haline geldiğine ve Bitcoin ve Ethereum'un fiyatlarının yükseldiğine göre soru, Bitcoin ve Ethereum sahiplerini onları başka bir dijital para birimi ile takas etmelerine ne yönlendirecektir? Cevap: Hakiki değer.
Diğer projeler başlangıç paralarının% 95'ini pazarlamaya harcarken, Volentix’te yedi özel girişim fonu rakamımızı öncelikle fiili gelişime yatırıyoruz. Yaklaşan başlangıç alım satım teklifine ve ardından yerel dijital para birimimiz VTX'in listelenmesine yaklaşırken, kamuoyuna BTC ve ETH'lerini bizimki gibi daha yeni bir para birimi ile takas etmeleri için motivasyon sağlıyoruz.
Bu motivasyon piyasaya sunduğumuz hizmetlerde bulunmaktadır. Gelecek yıllarda dijital varlıklar evreninde VTX’in devamlılığını koruyacağına neden mi inanıyoruz? Çünkü VTX, Volentix dijital varlıklar ekosisteminde geliştirilmekte olan çoklu bütünleşmiş yardımcı yazılım uygulamalarına erişim sağlayan bir para birimidir.
Dijital varlıklar piyasası, gelecekte yapılacak işlevleri vaat eden, ancak gelecekteki işlevlerin ne olduğunu anlatan tanıtım yazılarından başka bir şey sunmayan kripto para birimleri ile doludur.
Söz vermiyoruz lakin Volentix metodik olarak ,tıpkı planladığı gibi, kapsamlı bir dijital varlık ekosistemi kurma çalışmalarına devam ediyor. Bu projede, tüm kullanıcılarına eksiksiz, güvenli ve kullanıcı dostu bir deneyim için gerekli işlevleri sağlamanın hayati olduğuna inanılmaktadır.
Web sitemizi
www.volentix.io adresinden ziyater edebilir ve dijital uygulamalarımızı keşfedebilirsiniz: İndirilebilir cüzdanımız VERTO, merkezî borsamız VDEX, yapay zeka tabanlı analiz motorumuz VESPUCCI ve teşvik tabanlı katılım platformumuz VENUE. Ve lütfen, Bitforex’teki yaklaşan IEO’muza katılmayı değerlendiriniz.