Pages:
Author

Topic: WAN or INS? - page 2. (Read 321 times)

member
Activity: 476
Merit: 12
October 03, 2018, 11:05:49 AM
herkes gibi benimde fikrim wandan yana. ama senin yerinde olsam madem bir ikilimde kaldın, az da olsa sepete INS de eklerim. En azından aklında kalmamış olur. INS inde olası bir boğada güzel hareketler yapabileceğine inanıyorum fakat wan daha büyük bir atılım gerçekleştirecektir.
full member
Activity: 770
Merit: 103
October 03, 2018, 11:02:01 AM
ins in daha önce çıktığı 10 dolar seviyelerinin max çıkabileceği yer olduğunu düşünüyorum. fakat whanchain için aynı şey geçerli değil. en fazla gördüğü dokuz dolar değerini çok çok rahat bir şekilde katlayacak potansiyele sahip bir coindir. YTD tabiki.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
October 03, 2018, 10:58:22 AM
Ya neden birini seçmek zorundayız sepet yap ikisinden unut bir iki sene sonrasında 10-15x leri görünce sat gitsin birini seçmek mantıksız ikisi de sağlam projeler
full member
Activity: 1358
Merit: 193
October 03, 2018, 10:50:47 AM
öncelikle btc de bir yükseliş süreci başlamadan ikisindende bir şey olmaz onu belirtmek isterim.
büyük kazanç kazanabileceğiniz gibi büyükte zarar edebileceğinizin farkındaysanız kesinlikle wan derim. yanikıyasa bile sokmam şahsen.
member
Activity: 633
Merit: 15
October 03, 2018, 10:26:53 AM
İkisi farklı dünyalara ait, biri koin diğeri token.

Kesinlikle WAN.

Olmadı %75 wan %25 INS yapın Smiley aklınız kalmamış olur.
jr. member
Activity: 248
Merit: 1
October 03, 2018, 09:19:47 AM
Tabiki WAN, wan demek kesin para demek INS de başarılı bir proje ama eski hype yok INS de katlama olarak daha fazla yapabilir mi evet yapabilir INS. ama wan dediğim gibi garantici olmak istiyorsan wana yüklen
hero member
Activity: 896
Merit: 519
October 03, 2018, 09:12:06 AM
Sadece düşüşe görerek artacağını düşünmek buna göre yatırıma girmek çok büyük risktir düşüşle birlikte ilgi de azalıyor projeye olan alaka bitince yatırım çekmesi zorlaşır. Piyasa düzelince artmaya başlar ama fazla beklentiye girmemek en doğrusu ama ben yerinde olsaydım kendi zinciri olan coin'lerden seçerdim maalesef INS daha önceden yatırım yapmama rağmen bu konuda sınıfta kalıyor. Ethereum ağındaki belirsizlikler ether token'lerini kötü etkileyebilir hem btc hem de ether dalgalanmasından ayrı olarak etkilenecektir. INS hızlı yükseliş yapabilir satıp çıkarsın ama piyasa böyle giderse avcunu da yalarsın. Daha yüksek potansiyeli olan matrix ai projesini incelemeni tavsiye ederim. Daha yeni sayıldığı için yol haritasına göre kazanç sağlayabilirsin piyasayı pek takmayacaktır bu yüzden önerdim bildiğin başka proje varsa onlarada bak.
jr. member
Activity: 230
Merit: 9
October 03, 2018, 08:53:21 AM
ins ele kesinlikle  çıktı pumplandı pumplandı  dump dump dump  önermiyorum kesinlikle ama sen bilirsin  bende çok bir şey bilmiyorum  gvt neo  eth  xem var ken bu neden
member
Activity: 539
Merit: 20
October 03, 2018, 08:29:00 AM
arkadaşların dediği ikiside birbirinden çok farklı Bende Wanchain'den yanayım. Piyasaya kötü bir dönemde girmiş olmasına rağmen fiyat olarak baya bir yükseliş göstermişti. tekrardan aynı çıkışı yakalayabileceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
October 03, 2018, 08:18:49 AM
wan ı bilmem de ins ico sonrası malum boğa sezonun gereği o zirveye ulaştı ve ayı ile birlikte gömüldü gitti. sağlam bağlantılara sahip olsa da uygulama olarak henüz somut adım atılmış değil.
full member
Activity: 658
Merit: 153
October 03, 2018, 08:13:44 AM
İkisi birbirinden çok farklı projeler ve ikisinin altyapıları farklı birisi INS  ethereum tabanlı bir token, WAN iste kedi multichain tabanlı bir coin yani WAN burda 10 adım önde hem kendi zinciri olması hemde multichain olmasından dolayı kesin kazandırır WAN.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
October 03, 2018, 08:10:10 AM
Normal bir ether tokenı ile kendi zinciri olan wanchaini karşılaştırıyorsunuz, hiçbir zaman kendi zinciri olan ve çalışan bir ekibin projesini bir ether tokenıyla karşılaştırmam, tabiki wan'ı seçerim.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
October 03, 2018, 07:33:25 AM
Ben wan'ı seçerdim evet ins zamanında çok büyük hype yakaladı ancak sonradan bence biraz overrated olduğu görüldü şu an zaten fiyatına da yansıyor bu.
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
October 03, 2018, 07:32:05 AM
arkadaşlar merhaba, elimde 16k TL gibi bir miktar var. Ben bunu yatırım için ayırmışım şu an ve WANCHAİN ile INS arasında gidip geliyorum. WAN mayıs ta 9$ seviyelerini görmüş yani şu an boğada 9-10x yapabilecek potansiyelde, INS ise ocakta 10$ları görmüş şu an 0,30$ ile 30xe yakın yapma ihtimali var. sizce hangisi daha mantıklı bir yatırım olur. WAN mayıstan sonra düşmüş, INS ise ocaktan beri düşmekte ama son bir kaç aydır hep 0,30 seviyelerinde yani daha düşmez gibi duruyor. Fikirlerinizi bekliyorum.

İkisi arasında hype olarak olmasada proje olarak ve gelişme olarakda wanchain çok daha iyi hocam.
member
Activity: 224
Merit: 11
October 03, 2018, 07:24:07 AM
arkadaşlar merhaba, elimde 16k TL gibi bir miktar var. Ben bunu yatırım için ayırmışım şu an ve WANCHAİN ile INS arasında gidip geliyorum. WAN mayıs ta 9$ seviyelerini görmüş yani şu an boğada 9-10x yapabilecek potansiyelde, INS ise ocakta 10$ları görmüş şu an 0,30$ ile 30xe yakın yapma ihtimali var. sizce hangisi daha mantıklı bir yatırım olur. WAN mayıstan sonra düşmüş, INS ise ocaktan beri düşmekte ama son bir kaç aydır hep 0,30 seviyelerinde yani daha düşmez gibi duruyor. Fikirlerinizi bekliyorum.
Pages:
Jump to: