Pages:
Author

Topic: Warren Buffett - Bitcoin bir fare zehridir - page 3. (Read 631 times)

member
Activity: 380
Merit: 20
Kendisi uzun dönem yatırım yaparak çok para kazanmış ünlü bir borsacı,Bu tarz kripto işleri ona biraz hızlı ve anlamsız gelmiş olabilir.Kendisinin borsa ve yatırım bilgisine kimse birşey diyemez.Benim içinde ekoldür o ayrı ancak kriptokrasi başka bir şeydir.Bunu anlamasını zaten beklemiyorum..Böyle kişiler 3 ayda 10 kat para kazanmayı sevmezler zaten.Kendisi forex içinde vadeli piyasalar içinde kitlesel ölüm silahları demişti zaten.İhtiyar kurt bu tarz hızlı işleri sevmiyor..
member
Activity: 182
Merit: 10
Goldman Sachs Şirketide aynı bu şekilde bitcoinin değeri 0 $ diye açıklama yapmıştı daha sonra gördük ki adamlar bitcoin satın almış. Piyasanında en kötü özelliği büyûk kişilerin tek lafıyla aşağı yukarı çıkıp inmesi.
member
Activity: 448
Merit: 17
Fare zehri der piyasayı manipule eder sonra alttan toplar bu adamlar bu adamların sözleriyle hareket edenler çok ama sonra gene onlar kazanır bak ileride piyasaya bunlarda girmiyicekmi.
member
Activity: 406
Merit: 11
Bu yaşta adamın böyle bir değişimi anlamasını beklemek saçma olur. Türkiyede ne profesörler anlamamışken 87 yaşında bir adamın anlamasını beklemek zor.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Böyle adamlara tilt oluyorum amk, yavşak herif ya tam yükselişe geçiyoruz derken piyasayı fudlayıp fiyatı tekrar indiriyorlar.Sırf bu sebepten ötürü piyasayı sevmiyorum.he fare zehri amk bizde seviyoruz zehri zaten içiyoruz kullanıyoruz btc alıp satıyoruz amk sanane.ne bok yemeye açıklama yapıyorsun sanki.2017 goldmanın  açıklama yapıp piyasayı düşürmesiyle btc topladığı ortaya çıkmıştı şimdide aynısını warren buffet yapıyor galiba
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Adam 87 yaşında büyük ihtimal önündeki kağıda ne konuyorsa onu okuyordur dikkate almaya değmez. Bilinçli olarak yaptrılıyor bu adamlara
newbie
Activity: 87
Merit: 0
Böyle eski kafaları anlayamıyorum gerçekten kendisi çıkıp tüm servetini apple hisselerine yatırsın sonra çıkıp sağa sola bunlar zehir bunlar haram almayın desin kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Düşükken alamayınca ben  Grin dediği doğru ama bence bitcoin'i çok daha değerli yapan şey bu bir şirket değil dolayısıyla batmayacak.
Cheesy Cheesy balinalar düşükten almayınca böyle hareketler yapması çok normal.
bide fare zehri falan diyorlar altı boş diyorlar ya altıma kaçıracak gibi oluyorum gülmekten.
Tüm sistemi yok edebilecek bir yapıdan bahsederken ağzınızı yıkayın. Cheesy
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bu kafadaki adamlara yeni ekonomik düzeni anlatamazsın. Rakamları tamamen atıyorum 1$ dan aldığı hissenin 1000$ olmasını mantıklı bulur ama bitcoin fiyatınının artmasını sadece talep olarak görür.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Fareyi çıkartıp yerine dolar ve Nasdaq'ı koyarsak "Bitcoin bir fare zehiri" söylemi daha bir anlam kazanıyor.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Düşükken alamayınca ben  Grin dediği doğru ama bence bitcoin'i çok daha değerli yapan şey bu bir şirket değil dolayısıyla batmayacak.
newbie
Activity: 2
Merit: 0
ABD`li yatırımcı Warren Buffett, sahibi olduğu Berkshire Hathaway şirketinin yıllık hissedarlar toplantısında Bitcoin`le ilgili sert uyarılarda bulundu, "Bitcoin bir fare zehiri" dedi.

ABD'li yatırımcı Warren Buffett, Bitcoin'e yatırım yapmama çağrısı yaparak "Bitcoin muhtemelen bir fare zehiri" dedi.
Sahibi olduğu Berkshire Hathaway şirketinin yıllık hissedarlar toplantısında konuşan Buffett, Bitcoin ve diğer kripto paralara yatırımın büyük risk olduğu yönündeki görüşünü tekrarladı.

Bitcoin'in üretken bir varlık olmadığını söyleyen Buffet, yatırımcıların talebinin Bitcoin'in fiyatı konusunda tek belirleyici olduğunu, dijital bir para biriminin şarlatanlar için kullanışlı bir araç olduğunu belirtti.

Buffett'ın son olarak Apple'daki hisselerini artırması, teknoloji şirketinin hisselerinin hızla yükselmesine yol açmıştı. Apple'ın %5 hisselerinin sahibi.

Kaynak
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201805061033324815-buffet-bitcoin-fare-zehiri/
www.c[Suspicious link removed]m/2018/05/05/warren-buffett-says-bitcoin-is-probably-rat-poison-squared.html
https://www.independent.co.uk/news/business/news/warren-buffett-bitcoin-berkshire-hathaway-cryptocurrency-oracle-omaha-a8338311.html
https://www.msn.com/en-sg/news/other/warren-buffett-on-bitcoin-rat-poison-squared/vi-AAwNrN5
Pages:
Jump to: