Bu arada benim türkçemi sorguluyorsanız işitme engelli olarak anlatım bozukluğum olabiliyor
kimsenin engeliyle ilgili alay edecek ya da onun üstüne yürüyecek karakterde bir insan değilim. ilk postta belirtmişsiniz ama gözümden kaçmış. bu kısmı geçelim. ben ve ekibim zamanında kısa dönemli işitme kaybı yaşadığı için az da olsa ne olduğu hakkında bilgim var. ama yeri geldiği zaman özenli yazabiliyorsunuz
bak hocam büyük ihtimalle burada kullandığın kullanıcı adın gerçek hayatta sahip olduğun isim. yarın bu proje patladığı zaman, kimseyi tokatlayamaz da, almanya'daki kişiler kendisini kurtarır ama olan sana olur. kripto paradır kimse sallamaz deme biraz oturup bu dediklerimi düşün. ileride "gospodin demişti." deme. böyle ponzi saçmalıklarıyla uğraşacağına düzgün projeler için iş yapmaya çalış.
Bu konuda emin misiniz? Mesela bir gün bu WAVE ponzi olmadığı ortaya çıkarsa ne yaparsınız? Bunu düşündünüz mü? Ben de düşünüyorum ki mesela er ya da geç ponzi çıktı ve waveplatform kapandı diye bir gün çıkarsa buraya dönüp benim yatırdığım 500$ gitmiş olduğunu ve waveplatform.io hakkında yanıldığımı belirtiririm
şimdi bunu 2 tür insan yazar. birincisi aç gözlü, ikincisi ise dolandırıcı. burada senin paranla ilgilenen yok! projeyi gelip buraya yazarak "üç koydum, 5 oldu. milyonerler etrafında toplandı." yazını niye yazdın? birilerinin de görüp para yatırması için. ee, o adamın hakkını kim verecek? onun kaybettiği parayı vermeye razı mısın?
bu başlığa yazan insanlar zamanında günde 100 tane proje incelemiştir
neyin scam neyin iş yapar olduğunu merak etme senin infinity gruplarından daha iyi anlar. yazmayanlar da muhatap olmuyor. ben niye oluyorsam orası ayrı.
yahu
wavesplatform var. bu projenin adı waveplatform. yeni bir proje olduğunu bilseydim başlığı okumazdım ama waves ile ilgili bir şey zannedip okuma hatasına düştüm.
ekip var mı? yok. kim gardaş bunun arkasındakiler? madem seminerlere vs. gittiniz kim paylaşsana burada. sarı çizmeli mehmet ağa! birazdan satoshi'yi tanımıyorsun ama bitcoin'e scam demiyorsun dersin.
muhteşem infinity grubunun paylaşımı:
Türkçede Dalga anlamına gelen ‘’WAWE’’ 2019 Yılında Almanya’da temelleri atılarak 1 sene içinde borsaya açılmayı başarmış ve hızla büyüyerek şimdi de Türkiye’yi dalgalandırmaya başlayacak…
hangi borsa? kendi açtıkları borsada kendi tokenlerini listelemek için para ödediler mi?
proje ne diyoruz: cevap yok. kart, cüzdan, stake, borsa. 2017 yılında biz o işleri bitirmiştik.
bak toksik kardeş benim hiç ico yatırımım yok, olmaz da. sebebi ise kyc. bugüne kadar pişmanlıklarım:
- ltc, bunun da amk, zamanında satmadığım için eriyen karlar. (aç gözlülük)
- xx coin: david chaum adına inandım. (1 tane bile almadım ama.)
şu referans paylaşımından başka ne olabilir ponzi için? bu kadar insan salak olamaz ki diyen birilerinin mi çıkması gerekiyor?
Yaptıklarınız amatörce ve mantıksız
sence amatörce olan kim
bu başlığa daha da yazmıyorum. istediğiniz gibi at koşturabilirsiniz.
edit: bir pişmanlığım da bilira.
kısa dönemli işitme kaybı yaşamak ile doğuştan işitme kaybı olmak arasında dağlar kadar fark var
Dürüst olduğumu her alanda gösteririm sizin gibi sahte nick ardında saklanmıyor ve sinsice gizlenmiyorum
Gerçek halimle neden scam yapayım ki? Düşün yani
Bu waveplatform ponzi olduğuna dair somut kanıtları görürsem kabul, yoksa yazdıklarınız zaman kaybı ve beni linç etme kampanyanıza karşılık olarak karma size olur. Diyelim waveplatform kapandı kimse başkalarını suçlamaz sonuçta herkes risk alarak başladığını bilir.
Milyonerler derken etkinlik ile alakalıydı. Etkinliğe gelen milyonerler tanışırken çevrede yeni edinmek farklı bir deneyimdir. Ne iş yaptıklarını vb öğrenmek farklı bakış açı kazandırıyor. Apayrı bir olay bu.
Açtığım bu topicte ben şöyle yatırım yaptığıma dair deneyimi paylaştım. Tüm bunları ayırt etmeyi bilin.
waveplatform sahibi XRP'de olduğu gibi kendini açıklama sürprizinde bulunmak istiyor. 1nfinity grupları Wave ekibinden herhangi biri değil. Bu daha henüz yeni yani. Waves ile karşıtıranlar oluyor bu normal. NEO ile NEOS arasında karıştırmak gibi. Neyse WAVES'a zamanında scam demişlerdi. Ama sonunda global borsalara listelendi. Daha sonra bu WAVE global borsalara listelenince ne olacak bu halinizi düşün.
waveplatform.io'da yol haritasında belirtildiği gibi 15 Nisan günü exchange açılmış. Ondan bahsediliyor. Türkiye'ye yönelik bu etkinlik alanda tanıtım amaçlı böyle slogan kullanmış. Çeviri hataları da olabiliyor diye düşünüyorum.
bu wave'de referans yalnızca staking'e dayanır. benim verdiğim referans linki aslında çevreyi genişletmekten ibaret. Üye olanlar çok ancak 2 kişi waveplatform.io'ya yatırıp stakingi başlatmış. Yani scammer miyim? Üye olanlar inceledi kararını verdi yatırmıyor işte bir şey dedim mi?
Staking için çalışan "Kazanç tablo pdf"i paylaşmam yanlıştı çünkü 1 Mart'tan önce token aşaması sona erince Career kaldırılmış. Ödüller yok yani waveplatform.io hesabı açıp girince her şeyi çözüyorsunuz zaten. Çok basit bir şeydi yani amatör bile yapar bunu sizin yapamadığınız bu bir şeye şaşırdım
Hala kabaca muhattap olmanızın sebebi şu toksik olmakla alakalı bu kadar basit
Karma'ya güvenim rahat