Pages:
Author

Topic: waves 1 Ocak 2018 kapanış fiyatı tahmin yarışması - page 3. (Read 943 times)

member
Activity: 182
Merit: 10
---- Örnek tahmin : -----
waves fiyatı tahminim: 22,36 USD
waves adresim : güncellenecek
Ödeme tx : güncellenecek

Yüz güldürecek bir proje bu waves inanıyorum .
newbie
Activity: 7
Merit: 0
24$ olsun bizim olsun  Roll Eyes
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
1 Ocak 2018 fiyatını tam tahmin edemesem de 2019 için 100$ ı devirmesi garanti olarak görüyorum.
Umarım 2019 a  kalmadan 100$ ı devirir de biraz para basarız Smiley
member
Activity: 112
Merit: 11
WTRY ne oluyor hocam bunun degerı nedır, bence rakamlar cok ucuk yazılmıs waves bence en ıyı ıhtımalle yenı yıla gırerken 17$ olacaktır
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Güzel bir fikir ile ortaya çıkmışsınız yine, yarışmaya katılmyacağım fakat tahminde bulunmak isterim. Wawes 2018'e girişini tahminimce $20 fiyatı kıracak ve $22,17 gibi bir rakam ile yoluna devam edecektir.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Güzel bir yarışma düzenlemişsiniz kutluyorum. Yarışmaya katkım olsun diye katılacağım ancak şu an bir tahminde bulunmayacağım 23 aralıkta veya 24 aralıkta tahmin yaparım, şimdi yaparsam sallama tahmin yapmış olurum malum her gün fiyatlar oynuyor tahmin yapıyoruz bari biraz mantıklı olsun. Tahminimi ayrı bir mesajda yazarım.
full member
Activity: 392
btc bazında şuanki düzeyde sabit kalacağını düşünüyorum.
0.00077837 btc şuanda, 77k-78k arasında olur yıl sonunda da..
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Waves dolar olarak artış gösterdi ama btc bazında değerinin çok çok altında o sağlam çıkışı btc bazında da yapabilirse, bu aralarda atakta zaten yılı en azından 30 dolar ile kapatabilir
full member
Activity: 186
Ben 20 dolar barajını kırarak aşacağını düşünüyorum. Bu bull run daha bitmez yav.. Waves adresini kazanırsam eklicem. Şimdilik tahminim 22 dolar 30 cent. Hadi bakalım. Çoğu da benim gibi düşünüyor.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
1 OCAK TAHMİNİ FİYAT 8,50 DOLAR. Wink

waves fiyatı tahminim: 23,70 $

Waves 1 Ocak 2018 tarihi itibari ile 24.5 doları  aşar. Borsa hesabımın 6/1 i wave coini ile dolu. Olumlu bakıyorum  ve uzun vadede yüksek marj bekliyorum. Yarışma ilginç  olmuş. Başka coinlerdede yapılsın.

20 doları gecıcegını sanmıyorum ben pek

Bu şekilde kuru kuruya tahmin olmuyor arkadaşlar.  katılacaksanız wtry göndereceksiniz.
ödülü büyütüp daha büyük ödül kazanacaksınız.
full member
Activity: 420
Son tarihi çok ileri almışsınız insanlar son güne kadar bekleyecek şimdi. O zaman daha yakın tahmin edeceklerdir. Tarihi 25 aralık ile sınırlasaydınız biraz daha heyecanlı olurdu. 1 ocak yerinede 31 aralık 2017 kapanış fiyatı daha ilgi çekici.
bu yorumdaki öneri de dikkate alınabilir. 1 ocaktaki fiyatı yerine 31 Aralık 2017nin kapanış fiyatının tahmin edilmesi daha bir başka hissettiriyor sanki yılın son günündeki fiyatı ve yeni yıla kaçtan gireceği.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
1 OCAK TAHMİNİ FİYAT 8,50 DOLAR. Wink
member
Activity: 392
Merit: 10
Para göndericez bide tahminde buluncaz hiç gerek yok bildiğin 6lı oynamak ya tutarsa çok iyi tahminleriniz varsa yatırım yapın katlayın paranızı.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
waves fiyatı tahminim: 23,70 $
full member
Activity: 387
Merit: 186
Waves 1 Ocak 2018 tarihi itibari ile 24.5 doları  aşar. Borsa hesabımın 6/1 i wave coini ile dolu. Olumlu bakıyorum  ve uzun vadede yüksek marj bekliyorum. Yarışma ilginç  olmuş. Başka coinlerdede yapılsın.
full member
Activity: 406
Merit: 102
20 doları gecıcegını sanmıyorum ben pek
legendary
Son katılım tarihinin 1 gün önce olması doğru olmamış. En azından 1 hafta önce bitirin ki işin içine şans faktörü dışında analizler de girebilsin. 24 Aralıkta bitseydi daha iyi olurdu. Bu arada Digilira ekibinden sponsorlukla ilgili bir açıklama geldi mi?

Açıklama geldi aşağıda.
ayrıca eleştirinizde haklısınız. 24 aralığa çektim son katılım tarihini.

Merhaba,

mhanbostanci tarafıma ulaşarak yapmış olduğu kampanya hakkında bilgi verdi ve sponsor olmamızı talep etti. Kampanyadaki 100 WTRY tarafımızdan karşılanacaktır.
legendary
Güzel yarışma bende katılayım Smiley
33 dolar diyorum daha fazla bile edebilir.

waves fiyatı tahminim: 33.33 USD
waves adresim : 3P7JB3r8CN2amsM8fY5LtoAqGrSbtcrm158
Ödeme tx : 3rUCMNBzgSKGdshcsbfR1eFRTVwCpRgc9TdvhyzUjoiG

kaydınız alınmıştır. OP'u güncelliyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 105
waves candır 2018 yılında tüm coinler dahil wavesin güzel sıçrayışlar yaşayacağına inanıyorum 2018 yılı ocak ayında tahminimce 18 ve üzeri olur fiyat  
hero member
Activity: 661
Merit: 581
Merhaba,

mhanbostanci’nin böyle bir ricası oldu, biz de kendisini kırmadık. 100 WTRY tarafımızdan finanse edilerek gönderilecektir.
Pages:
Jump to: