imza: 11 dolarken yeter lan diyip 2000 ethereumunu satan biri
Dostum waves almayıp ne alacaksın yani muhakkak azda olsa yatırımın bir bölümü waves'e kaydırılmalı. Daha 3 gün önce çıkmış token fiyatına bakıyorum dolaşımda 250 milyon fiyat yaklaşık 1 dolar, ortada ne var hiçbir şey yok sadece verilen süslü cümleler. Fiyat olarak bakan bence zarar edecek zaten zararına satıyorlar ben çok üzülüyorum ama bunun suçlusu yine yatırımcılardır hem zararına sattım çıktım deniliyor hem fiyatın artmamasından yakınıyorlar siz ucuza satarsanız tabii ki fiyat artmaz. Tüm piyasa ve tüm coin'ler için aynı düşünceye sahibim sadece waves için değil bu yüzden fiyata bakarak aldanmamak gerekiyor.
Proje olarak bakarak bir yere gelemeyeceğini beklentileri karşılamayacağını düşünen varsa onlara hiçbir sözüm yoktur hakta veririm ama kesinlikle fiyata bakılmaması gerekiyor yoksa waves den çıkarsın yine aynı pozisyonlara düşersiniz yazık olur. Ben x fiyata aldığım ürünü neden x/2 fiyata satayım bu mantığı kripto da olsa korumamız gerekiyor, X fiyata telefon aldınız yarı fiyatına satar mısınız. Coin lerde benim gözümde üründür zararına çok darda olmadıkça satılmaz en azından ihtiyaç kadar kısmı satılır.
Gelelim en önemli kısma waves de beklentiler tam olarak karşılanmadığı için kaçan fırsatlardan bahsediliyor eğer waves den tümden çıkıp paranızı katlayabilecekseniz yine bir şey diyemem ama bu durum yine çoğu coin de yaşanıyor sadece waves den beklentiler çok yüksek olduğu için ön planda sürekli adını duyuyoruz. Fakat beklentiyi veremediği için unutuldu unutulacak diyenlerde çok yanılıyor karamsarlık yanlış düşünceye neden oluyor ne haddinden fazla savunulmalı ne de beklentiyi veremediği için durumun olduğundan kötü gösterilmemesi gerekir.