Pages:
Author

Topic: Waves alım fırsatı - page 14. (Read 2516 times)

member
Activity: 201
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
December 25, 2017, 07:22:01 AM
waves alım fırsatı her ne kadar 2-3 ay önce 3-4 dolarken olsaydıda suandada fırsat diye bakıyorum ben genede alınır uzun sürede kar elde edilebilir wavesten saglam bir coin
full member
Activity: 196
Merit: 100
December 25, 2017, 07:17:13 AM
Ufakta olsa bir miktar waves ' im var . Wallet ' ine attım fakat ileride yeni dex geleceği zaman seed leriyle mi giriş yapacağız ? Yoksa direk waveswallet.io ' dan yine stabil giriş mi olacak ? Leasing den de akmasa da damlıyor avantajlı .
member
Activity: 336
Merit: 11
December 25, 2017, 07:08:26 AM
Bu saatten sonra wavesin düşme ihtimalinin çok olmadığını düşünüyorum. Dolayıısıyla, yatırım yapacaklar şu anki fiyattan alım yapabilir. YTD.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
December 25, 2017, 04:41:03 AM
Aşırı miktarda alacaklar için ve 2019 yılına kadar bekleyebilecekler için waves mantıklı bir yatırım olabilir fakat az sayıda waves bekletmekten ziyade btc miktarını artırabilmek daha mantıklı.
member
Activity: 336
Merit: 10
December 25, 2017, 04:32:21 AM
Wavesten kazancım var çok şükür fakat 4 dolarken alamamıştım. Hala onun üzüntüsünü yaşıyorum. Sağlık olsun. Ben artık waves'in çok düşeceğini düşünmüyorum.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
December 24, 2017, 09:06:54 PM
Ben waves' den şöyle bir atak bekliyorum: Şubat 2018 için 75 USD.

Şimdi bu size inandırıcı gelir yada uçuk gelir bilemem ama, 2018' in ilk çeyreğinde çılgın sayılabilecek bir kaç atak yapacak bu koin. Artık zamanı geldi, geçiyor.
member
Activity: 560
Merit: 12
December 24, 2017, 08:13:24 PM
Şuan binancede diğer borsalara göre çok düşük fiyatta alabilirsiniz kaçırmayın.Diğer borsalarla elbet dengeleyecektir.
newbie
Activity: 33
December 24, 2017, 03:47:27 PM
Merak etmeyin zamanla DEX kullanımı kendiliğinden artacaktır. Bugüne kadar ben DEX kullanırken kimseye tavsiye olarak veremedim kullanışlı değildi bazı sorunlar vardı ancak artık yavaş yavaş tavsiye verilebilir.

Yani DEX merak edenler aşağıda verdiğim linkten kullanabilirler. Eskisine kıyasla çok daha stabil ve göze de hitap ediyor. Ek özelliklerde var. Ayrıca mobil sürümlerini indirip işlemlerinizi yapabilirsiniz.

https://beta.wavesplatform.com/

Ben daha yeni başladım.  digilira için waves hesabı açtım. ama hesabıma chrome uygulamasından bağlanıyorum. bu verdiğiniz link nedir acaba?

Aslında bir farkı yoktur işleyiş olarak aynı, ister mobil uygulamayla girin isterseniz verdiğim likten veya eskisinden girin fark etmez. Yedeklemiş olduğun "seed" koduyla istediğin yerden erişebilirsin.
Beta sürüm daha öncekinin gelişmiş hali ve hazırda hem kullanıyoruz hem geliştirilmeye devam ediliyor.

İstediğinden bağlanabilirsin değişen bir şey yoktur. Yakında eski sürümü kaldırırlar zaten. Beta sürüm 13 aralıkta genel kullanıma açılmıştı. 

chrome eklentisi
https://waveswallet.io/
android ve ios uygulamaları

chrome uygulamasının çok cansız görünmesi yeni başlayan birinehiç iyi mesaj vermiyordu Smiley teşekkür ederim
full member
Activity: 179
Augmented Reality World Discovered
December 24, 2017, 08:34:04 AM
2 dolarken alım yapmayı çok düşündüm fakat burdan daha nereye artar deyip vazgeçmiştim wavesi çok araştırmadığım için bu tarz bir yaklaşım sergiledim.100 dolar oluncada keşke 15 dolardan alaydık diyebilirsiniz.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
December 24, 2017, 07:57:14 AM
7.5 dolar civarındayken alın yapmıştım biraz ve 2X i görmüştü kısa sürede daha da artacağını düşünüyorum airdropdan bizde faydalanabilirsek süper olur  Grin Grin
newbie
Activity: 28
December 24, 2017, 07:48:10 AM
uzun vade yatırımcı için waves her fiyatta alım fırsatını taşıdığını düşünüyorum.
full member
Activity: 344
December 24, 2017, 07:41:56 AM
Bitcoinin iniş sürecinde sadece Waves için değil birçok coin için alım fırsatı olur. Waves 17 dolardan 12 dolara indi. % 30 düşüş var. Waves 1 milyar doların üzerinde olan coinler listesinde. Tidex, Bittrex, YoBit te hacim büyük. Waves kurucusu Sasha Ivanov için Pazartesi, 25 Aralık, 10:00 canlı bir oturum var. Twitterde airdrop haberi var. Wawes İsviçre'de resmi şirket kaydı yaptı. Waveste bir hareket olabilir.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
December 24, 2017, 07:15:11 AM
waves bence alım için hala pahalı piyasa düşüş trendine girdi 11 dolar 10 dolardan dipleri görebilir waves, ama şimdi alırsanda kar edersin önü açık

dolar cinsinden haklisiniz ama fiyat dususu bitcoin in fiyat dususunden kaynaklandi. bitcoin cinsinden 30k dan dondu su an 100k larda nerdeyse. bu fiyatlar hala degerlendirilebilir. 200k lari gormustu.
full member
Activity: 672
December 24, 2017, 06:45:55 AM
waves bence alım için hala pahalı piyasa düşüş trendine girdi 11 dolar 10 dolardan dipleri görebilir waves, ama şimdi alırsanda kar edersin önü açık
member
Activity: 476
Merit: 12
December 24, 2017, 06:43:54 AM
daha önceden de söylmiştim şimdi de söylüyorum. önümüzdeki sene bu zamanlar waves in geldiğiyerleri görünce wavesi yerden yere vuracakların yüzünü görmek istiyorum. ayrıca en hızlı coin olma yolunda da son sürat ilerleiyor. icolar biraz hızlanırsa ve kaliteli şeyler çıkarırlarsa yeni eth olmasında şüphe yok. neyse yine de bekleyip görecez Smiley
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
December 24, 2017, 06:10:48 AM
Waves almak isteyenler beklesinler daha düşecektir şu an bayağı şişmiş durumda fiyatı uzun vadede 100 dolar olacaktır ama kısa vadede adedi artırmak için  al sat yapılır
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 24, 2017, 05:59:39 AM
waves icin firsat her zaman var, ama firsattan ziyade beklenti onemli. 1 hafta 1 aylik sure icerisinde beklentiyle waves aldiginda muhtemelen sonu husranla biten bir deneyim yasatir. beklentiye girmeden daha dusuk bir miktarla alip unutmayi tercih edersen mutluluk kat sayin artar
hero member
Activity: 896
Merit: 519
December 23, 2017, 06:21:57 PM
Merak etmeyin zamanla DEX kullanımı kendiliğinden artacaktır. Bugüne kadar ben DEX kullanırken kimseye tavsiye olarak veremedim kullanışlı değildi bazı sorunlar vardı ancak artık yavaş yavaş tavsiye verilebilir.

Yani DEX merak edenler aşağıda verdiğim linkten kullanabilirler. Eskisine kıyasla çok daha stabil ve göze de hitap ediyor. Ek özelliklerde var. Ayrıca mobil sürümlerini indirip işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Ben daha yeni başladım.  digilira için waves hesabı açtım. ama hesabıma chrome uygulamasından bağlanıyorum. bu verdiğiniz link nedir acaba?

Aslında bir farkı yoktur işleyiş olarak aynı, ister mobil uygulamayla girin isterseniz verdiğim likten veya eskisinden girin fark etmez. Yedeklemiş olduğun "seed" koduyla istediğin yerden erişebilirsin.
Beta sürüm daha öncekinin gelişmiş hali ve hazırda hem kullanıyoruz hem geliştirilmeye devam ediliyor.

İstediğinden bağlanabilirsin değişen bir şey yoktur. Yakında eski sürümü kaldırırlar zaten. Beta sürüm 13 aralıkta genel kullanıma açılmıştı. 

chrome eklentisi
https://waveswallet.io/
android ve ios uygulamaları
newbie
Activity: 33
December 23, 2017, 06:03:44 PM

Ben daha yeni başladım.  digilira için waves hesabı açtım. ama hesabıma chrome uygulamasından bağlanıyorum. bu verdiğiniz link nedir acaba?
member
Activity: 633
Merit: 15
December 23, 2017, 05:57:35 PM
Waves projesi sağlam adımlarla ilerliyor diğer coinler gibi hype olarak yükselmiyor ama uzun vade de fiyatlaması bütün tahminlerin üzerine çıkacaktır.
Pages:
Jump to: