Pages:
Author

Topic: waves çiler bi gelin hele gelin - page 2. (Read 744 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 261
March 19, 2018, 02:38:46 AM
Waves iyi durumda değil. Btc müsade etmediği sürecede iyi duruma gelemez. Btc bu piyasayı her zaman domine etti. Ethereum belki uzun vadede bağımsızlık alabilir. Ancak Wavesin kendi başına fiyatlarına baya çok var.

Wavesden insanların şikayeti fiyatı değil,icraat göstermemeleri. Atla deve değil alt tarafı bir borsa yapıcaklar. Waves haftaya yok ay sonuna yok sene sonuna diye diye milleyi oyalarken,daha fikir olarak bile ortada olmayan projeler çıktı ve şu an aktif. Dediklerini yapsaydı şimdiye çoktan fiyatlanmıştı. Holderları kuvvetli yoksa bu haliyle değil 4 dolar,4 cent etmez.

Waves icraatları devam ediyor ama bence en önemli şeyi gözardı ediyorlar. İnsanlar rahatça koinlerini alıp satmak istiyor bu sebeple gatewayleri acilen eklemeleri lazım. Yoksa 3-4 koinle orda işler öyle dönmez.
full member
Activity: 406
Merit: 101
March 19, 2018, 01:57:10 AM
evet eth tablosuda aynı gözüküyor, çok uzun zaman beklendi. ama bu waves te böyle olacak diye birşey yok. benim görüşüm waves eth gibi olacak olsa geçtiğimiz o çıkışlı dönemde mutlaka yüksek bir artış olmalıydı , ama bunu başaramadı
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
March 18, 2018, 09:02:49 PM
Waves iyi durumda değil. Btc müsade etmediği sürecede iyi duruma gelemez. Btc bu piyasayı her zaman domine etti. Ethereum belki uzun vadede bağımsızlık alabilir. Ancak Wavesin kendi başına fiyatlarına baya çok var.

Wavesden insanların şikayeti fiyatı değil,icraat göstermemeleri. Atla deve değil alt tarafı bir borsa yapıcaklar. Waves haftaya yok ay sonuna yok sene sonuna diye diye milleyi oyalarken,daha fikir olarak bile ortada olmayan projeler çıktı ve şu an aktif. Dediklerini yapsaydı şimdiye çoktan fiyatlanmıştı. Holderları kuvvetli yoksa bu haliyle değil 4 dolar,4 cent etmez.
member
Activity: 476
Merit: 10
March 18, 2018, 06:46:30 PM
member
Activity: 98
The future is your Genome
March 16, 2018, 04:41:46 AM
Waves umarım ilerde değerini artırır ve ethereum hakkında açılan başlıklar gibi arkasından vay be zamanında waves hakkında neler neler söylenmiş diye izleriz.Waves'e güvenim tam ama elimde eskisi kadar yüksek miktarda waves bulundurmuyorum.
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
March 16, 2018, 04:38:54 AM
Forumun Türkçe bölümünün kraliçesi wawes hakkında bir başlık daha Cheesy Eth ile bir tutmak şahsen çok yanlış bir yaklaşım wawes için ayrıca dilinizin naifliiği için de ekstra bir tebriği hakediyor gibi gözüküyorsunuz.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
March 16, 2018, 03:08:42 AM
nomen est omen-isim kaderdir  Wink waves dalgalar demek, kimi dalga geçiyor waves ile ya da waves yatırımcıyla dalga geçiyor diyenler var, ileride bir ethereum olacağını sanmam ama bir neo olabilir, zcllassic bile 10k'dan 0.015'lere çıktıysa konjonktür uygun olduğunda waves de büyük dalgalanmalar gösterebilir, her zaman durgun kalacağını düşünmüyorum. sorun: ne zaman olacağı...
member
Activity: 143
March 16, 2018, 02:58:46 AM
Uzun vadede yaklaşacak bir teklonojileri var aslında, güzel araştırma ve umut verici yazı olmuş. Bundan 2 yıl önce kimse etherium un buralara gelmesini beklemiyordu ama vakit ve işlem hacmi gerekli
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
March 15, 2018, 05:33:04 PM
waves blockchain'i gerçekten çok hızlı ve güvenilir sırf bu yüzden ethereum gibi olacak zaten. Önemli olan sabırlar beklemek 1 yıldır waves diyorum ama sonunda güleceğiz
full member
Activity: 406
Merit: 100
March 15, 2018, 02:34:31 PM
güzel derleme olmuş eline sağlık. bu arada türkiyede çok fazla wavesci arkadaş var umarım ileride karlı çıkarlar işin içinden. tek umudum bu. zamanında dgb vardı umarım onun gibi olmaz. tabi aralarında dağlar kadar fark var. waves çok başka bir proje.
Bence waveste bir başkalık yok, bin küsür projeden sadece biri. Bu kadar basit. Aylardır bukadar basit bakmadığımız için kuruş para da kazanmadık, elin çömezleri newbieleri girip paralarını x5 x6 yaparken biz hala yerimizde sayıyoruz, sats bazında 100ü anca geçti boğada yeminle bukadar berbat performans olamaz ya. Oax falan aldım da en azından onlar arada artıyor düşüyor, o artışlarda satıp alıyorum kar ediyorum. Wavesten tek bir umudum bile yok.
full member
Activity: 210
Merit: 100
March 15, 2018, 01:54:12 PM
güzel derleme olmuş eline sağlık. bu arada türkiyede çok fazla wavesci arkadaş var umarım ileride karlı çıkarlar işin içinden. tek umudum bu. zamanında dgb vardı umarım onun gibi olmaz. tabi aralarında dağlar kadar fark var. waves çok başka bir proje.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
March 15, 2018, 01:40:07 PM
Hocam icodan x50 yapmıssınız bence bıyerde eger cok buyuk bır mıktarsa en azından yarısını baska projelere aktarmak ıyı olabılrı dıye dusunuyorum. Ben hıcbısey kazanmadan wavesten cıktım ve krıpto alemınde 6-7 aydır bısey kazandırmayan bır projeye fazlasıyla baglı olundugunu gordum. Su 6-7 ayda neblıo bcpt vs gıbı bır projeye 50 100k dolar koyan adam omur boyu calısmaz artık, kacan balıklar cok buyuk oluyor. Tercih sızın aynı seyı tekrar yasamak ıstemıyorsunuz ama o parayı sımdıye kadar cok rahat x5 x10 da yapabılırdınız sadece son 6-7 ayda.
full member
Activity: 434
Merit: 107
March 15, 2018, 12:54:08 PM
waves transfer açısından ucuz ve oldukça hızlı geldi bana. o yüzden favori coinlerimden birisi. altyapısı güzel. bu piyasada popülarite çok önemli. waves ekibi projenin bilinirliğini artıracak tanıtacak şeyler yaparsa daha çok tutulur elbette. ayrıca waves desk etherdeltaya oranla daha güzel, stabil ve hızlı.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
March 15, 2018, 11:57:30 AM
Eth ile kıyas edilemez diyen arkadaşlar, zaten kıyas etmiyor ki sadece geçmişte Ethereuma için de bu denli konuşuldu fakat Ethereum'un şu anki hali ortada waveste ileride bu şekilde olabilir diye sadece yüzeysel mukayese yapmış. Zaten Ethereum için söyleyecek hiç bir sözümüz yok teknolojisi ve geldiği ve geleceği yer gün gibi açık. Açık konuşmak gerekirse elimde yüklü waves vardı bir kaç önce elden çıkardım (maddi sıkışıklıktan dolayı) sadece hatrı sayılır bir miktar kaldı onuda tamamen unuttum o denli uzun vade. Bence waves tam anlamıyla hakettiği değeri görmeyen biraz da takımın boktanlığından dolayı şuan bu seviyelerde. Ama gün gelecek daha farklı yerlerde olacak emin olabilirsiniz.
member
Activity: 364
March 15, 2018, 11:25:01 AM
Paralel durum insanı cezbediyor biraz açıkcası. Şuanda ki durumda neler olur tüm piyasa nasıl hareket eder onu tahmin etmek çok zor fakat eğer bir coinin içeriğine fikrine inanıyorsan bence bekleyecek sabır edeceksin umarım sizin sabrınız da boşa gitmez, waves yüzünüzü güldürür.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
March 15, 2018, 11:05:07 AM
wavesin bu fiyatlarda olmasinin nedeni ekibin fiyata degil teknolojiye yonelmesi bence. yoksa cop cop projeler patlama yapmazdi bence.
member
Activity: 378
Merit: 11
March 15, 2018, 07:59:55 AM
waves dex çıkartana kadar sürünmeye mahkum gibi duruyor, piyasa kötü olduğu için bu şartlar altında dex falan çıkarmaz bunlar
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
March 15, 2018, 07:44:11 AM
Waves'ten bir şey olacağı yokki, olsa da insanlar bıkıp ellerindeki Wavesleri sattıktan sonra olacak.. Binance, Bitfinex ve Eos merkezsiz borsa projesini işleme koyduğu andan itibaren Waves bitmiştir, bu kadar uyuşuk bir ekip olamaz.

o zaman bir an önce herkes ellerindeki waves'leri satsin lütfen:) bende katiliyorum, güzel bir hamle icin önce güzel bir cökmesi lazim waves'in; cöküsten sonra gelecek sicrama daha kuvvetli olacaktir... o cöküstede bir sürü ky elindekileri verecektir diye düsünüyor ve umuyorum...
full member
Activity: 588
Merit: 104
March 15, 2018, 07:15:59 AM
Su wavesi shillemekten vazgecin alan aldi artik birakin milleti etki altinda birakmayin yahu. Yeterince konusuldu tutan tutsun. Burada shilleyince wavesin degeri artmayacak. Eger artis olacaksa bu artis sashanin elindeki bitcoinleri kullanip fitili ateslemesiyle olacak.
full member
Activity: 366
Merit: 101
March 15, 2018, 07:04:27 AM
Waves önümüzdeki 5-10 yılın projesi bana göre. Ağır ağır giden projelerin tutunması temeli daha güzel oluyor, örnek seninde dediğin gibi ether Smiley
Bazı eksikleri var, dex hacmi reklam prosedürü ve yeni token-ico çıkışındaki azlık gibi gibi. Oturması gereken bir proje hala gözümde waves. Ama kenara 5k-10k waves atıp 2-3 yıl sonra belkide emekliliğini sağlayabilirsin. Bende waves yüzünden çok tren kaçırdım, 15$ seviyesine geldiğinde ulan dedim gidişat güzel, katlayabileceğim yerde, yerimde sayıp durdum fakat wavesten bir türlü gönlümü kopartamadım Smiley
Pages:
Jump to: