Pages:
Author

Topic: Waves coin almayan pişman olacak. - page 2. (Read 3391 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 515
October 12, 2017, 05:17:05 PM
Hayır, hep aynı şey dönüyor waves ile ilgili konuşmalarda. Waves almayan pişman olacak söylemi ne kadar hoşuma gitmese ve onaylamasamda (çünkü yatırım tavsiyesine geçiyor) waves e güvenmiyorum 5 usd yi geçmeyecek söyleminede o kadar gülüyorum. Gerçek anlamda bu kişiler bana waves dışındaki yatırım yapılası projeleri göstersinler (artısı eksisi, dev ekibini, yazdıkları kodları, roadmap vs. ) ve al abi bu bu sebeple şu coine yatırım yapmak daha mantıklı desinler eywallah diyecem. (burada tamamını çöpe atmıyorum. Ki waves dışında sayılacak adam akıllı proje sayısı 10u geçmez.Herşeyiyle hazır geliştirilmeye devam edilen projelerden bahsediyorum Hayal ürünü olupta kağıtta mükemmelleştirenler dahil değil.)  Binance aldım şöyle yükseldi kar ettim, ripple aldım 10x yaptım vs. Bunlar şanstan ibaret. Kimse neden pump yediklerine dair yıllardır anlam veremiyor. Aslında neden pump yediklerini anlatacak birkaç teorim var ama şimdi değil.
teorilere bayılırım teorini okumayı çok isterim mutlaka bir şeyler katacaktır.
Bende yazmak istiyorum aslında, teori olduklarından ötürü sizlerinde katacağınız şeyler muhakkak olur. Fakat bu tüm kripto para olayını sorgulama ile başlamalı diye düşünüyorum. Bitcoinin ortaya çıkışı, yükselişi. Altcoinler, ico, kara para aklama, madencilik yapan firmalar, hackerlar, spekülasyon yapan bagholder lar, exchange siteleri vs. Uzun yani. Ama bunlarla ilgili komplo teorilerimi her zaman yazmak istemişimdir. Smiley
full member
Activity: 1026
Merit: 148
October 12, 2017, 04:45:22 PM
Hayır, hep aynı şey dönüyor waves ile ilgili konuşmalarda. Waves almayan pişman olacak söylemi ne kadar hoşuma gitmese ve onaylamasamda (çünkü yatırım tavsiyesine geçiyor) waves e güvenmiyorum 5 usd yi geçmeyecek söyleminede o kadar gülüyorum. Gerçek anlamda bu kişiler bana waves dışındaki yatırım yapılası projeleri göstersinler (artısı eksisi, dev ekibini, yazdıkları kodları, roadmap vs. ) ve al abi bu bu sebeple şu coine yatırım yapmak daha mantıklı desinler eywallah diyecem. (burada tamamını çöpe atmıyorum. Ki waves dışında sayılacak adam akıllı proje sayısı 10u geçmez.Herşeyiyle hazır geliştirilmeye devam edilen projelerden bahsediyorum Hayal ürünü olupta kağıtta mükemmelleştirenler dahil değil.)  Binance aldım şöyle yükseldi kar ettim, ripple aldım 10x yaptım vs. Bunlar şanstan ibaret. Kimse neden pump yediklerine dair yıllardır anlam veremiyor. Aslında neden pump yediklerini anlatacak birkaç teorim var ama şimdi değil.
teorilere bayılırım teorini okumayı çok isterim mutlaka bir şeyler katacaktır.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
October 12, 2017, 02:13:42 PM
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
October 12, 2017, 02:08:16 PM
Benim de elimde ciddi miktarda waves ama cidden yeter bu konuları açmayın artık ben de uzun vadede kazandıracağını düşünüyorum ama 240 lardayken bile değeri bu konular açılıyordu.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
October 12, 2017, 02:02:41 PM
waves adam olacak belki ama... o zamana kadar at, üsküdar meselesi...
waves daha - birakin 5i, 4ü bile kendine dip yapamadi (usd bazinda)...
su an 3,90 usd... bitcoin bazinda hic yazmayayim (hüsran)...

usd bazinda takip edersek, sanki ne kazaniyor ne kaybediyor havasi veriyor (hatta kaybediyor havasi aliyorum)...
btc bazinda takip edersek, su ana kadar coktan stop ve kol kesmemiz gerekirdi...

ama bende hala tutuyorum elimdeki waves'leri - satmayida düsünmüyorum acikcasi...
su an ortalik sacma sapan airdroplar ile, bitcoin forklari ile, ethereum'un bizans oyunlari ile calkalaniyor...
elbet durulacak, durulmasa bile waves elbet saglam yenilikleri hayata sokacak (sokmali)...

ne satabiliyoruz, ne alabiliyoruz... elimizdeki waves'leri unuttuk, bekliyoruz artik: yapacak baska bisey yok.
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
October 12, 2017, 02:01:21 PM
Böyle diye diye 170 lerden itelettiniz millet durumu farkeden kaçıyor kaçtıkça fiyat dipe vuruyor. Waves kullanışlı pozisyona gelmeden değer falan kazanamaz. Kazansada bir Ethereum olamaz. Napıcakta o kadar değer kazanıcak ki?

waves uzerinden yapilan icolar deger kaybediyor. Kaliteli projede Waves uzerinden yapilmiyor haliyle. Bunun nedeni sadece kullanissiz arayuz olamaz baska birseylerde eksik demekki.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
October 12, 2017, 01:55:03 PM
Böyle diye diye 170 lerden itelettiniz millet durumu farkeden kaçıyor kaçtıkça fiyat dipe vuruyor. Waves kullanışlı pozisyona gelmeden değer falan kazanamaz. Kazansada bir Ethereum olamaz. Napıcakta o kadar değer kazanıcak ki?
member
Activity: 103
Merit: 10
October 12, 2017, 12:29:28 PM
Konu başlığı Waves coin alan pişman olacak olaydı daha yerınde olurdu Grin Grin

Grin Grin Grin Grin Grin Grin
full member
Activity: 518
Merit: 100
October 12, 2017, 12:16:32 PM
Konu başlığı Waves coin alan pişman olacak olaydı daha yerınde olurdu Grin Grin
member
Activity: 103
Merit: 10
October 12, 2017, 12:10:11 PM
Gülüyorum şunları gördükce waves btc yi geçecekmiş Smiley btc tükürse waves dip yapıyo
sr. member
Activity: 987
Merit: 254
October 12, 2017, 12:04:39 PM
wavesin bitcoini geçtiği yılları görmeye bizim yaşımız yetmez kardeşim.
1 yıldır aynı terane dönüyor forumda, waves kıpırdamıyor yerinden bitcoin uçuyor
hero member
Activity: 826
Merit: 504
October 12, 2017, 05:11:35 AM
Çoğu kişi waves yeni eth olacak diyor ama yolun çok başında değil mi waves? Belki olabilir ama bu süre zarfında eth geliştiricileri de boş durmayıp yenilikler getirecektir ethye. Bana pek mantıklı gelmedi açıkcası ethden sonra ki coin olabilir waves ama.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
October 12, 2017, 05:40:07 AM
BTC ' nin artması waves stratis gibi coinlerde de düşüşe sebep oluyor . Sanırım biraz daha düşecek bu fiyatlar alım fırsatı doğuruyor illa ki sonrasında hızlı artışlar gözlenecek özellikle Waves ' de .

Uzun vade harici düşünmüyorum Waves ' i . Bir köşeye 200 tane attım bugün itibariyle . İleriye yönelik leasing özelliğinden 6 ay sonrasında bakarız duruma .
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
October 12, 2017, 02:51:43 AM
18 tane almıştım dolar bazında az düşsede, btc bazında baya düştü. Benim düşüncem de ETH gibi 3-5 dolar arası gidip gelirken patlayacağı yönünde. Bi 100-200 tane almak hedefim ama ana parayı bağlayıp beklemek istemiyorum, kâr ettikçe toplamak mantıklı gibi. Çalışan ekibi olan coinleri sevmesemde tahminim artacağı yönünde
full member
Activity: 658
Merit: 153
October 11, 2017, 06:24:32 PM
Param olursa bende almayı düşünüyorum bu coini herkes çok övüyor bakalım zaman göstericek her şeyi.
full member
Activity: 490
Merit: 105
October 11, 2017, 06:46:06 AM
bende bir miktar waves alıp kenara koydum ve uzun vadede elde tutmak istiyorum. umarım yakında güzel yükselişler göreceğiz .sasha ve ekibinin daha çok çalışması lazım bazı yatırımcılarını gerçekten baya bıktırdı bizi biraz sevindirse güzel olacak.al sat yapmadığım bir coin son zamanlarda artış beklentisi olduğunda bende ne olur ne olmaz diye al sat yapmıyorum
full member
Activity: 243
Merit: 100
October 11, 2017, 06:42:15 AM
Waves in uzun vadede yükseliceğini düşünüyorum, şimdilik bekletiyorum bakalım 5 6 ay sonra umarım yüzümüz gülecek, o zamana kadar da katlayabilirsem ne ala.
newbie
Activity: 53
Merit: 0
October 11, 2017, 04:39:16 AM
elimde bir miktar var ve 6. aya kadar çıkarmıcam elimden bakalım x10 yapacakmı waves
hero member
Activity: 700
Merit: 553
October 11, 2017, 04:08:09 AM
Şu waves çıkacak çıkacak diye diye milleti gazladınız çıkan giden yok boş yere ümit vermeyin millete daha iyi yatırım fırsatı varken neden waves , 1.5x kaarla sattım 1 ay önce şuanda almaya hiç niyetim yok

Jan 01, 2017      0.216586 usd

saygılar.
full member
Activity: 532
Merit: 151
October 11, 2017, 03:53:41 AM
Şu waves çıkacak çıkacak diye diye milleti gazladınız çıkan giden yok boş yere ümit vermeyin millete daha iyi yatırım fırsatı varken neden waves , 1.5x kaarla sattım 1 ay önce şuanda almaya hiç niyetim yok
Pages:
Jump to: