Pages:
Author

Topic: Waves Community Token tutanlara Bitcoin Cash dağıtılacak - page 2. (Read 710 times)

member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Waves community tokenin fiyatı ne ki millete bedavadan bch dağıtacaklar. Reklam yapmanın başka bir yolu bu anlaşılan.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
ne kadar dağıtılacağını açıklasalar da en azından ona göre alınabilir belki. çok da güvenemiyorum ama bakalım.
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
Waves eski olmasına rağmen kendini geliştiremedi birtürlü . Eğer takım çalışıp uğrassaydı 30-40 doları hak ederdi.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Waves ilginç projelerle yatırımcı toplamaya çalışıyor fakat piyasa böyle uğraştırıcı saçma işlerle doldu. Bitcoin forklarından dahi gına gelmiş biri olarak bu işin suyunu çıkardılar diye düşünüyorum. Ekip böyle şeyler yerine dses getirecek anlaşmaların peşine düşse waves daha iyi yerleri hakeden bir coin.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Waves ile Cash in organik veya inorganik bir bağı olduğunu bilmiyordum. Sanki ortada farklı işler dönüyor gibi .
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
hangi formatta yapılıyor işlem birde herhangi bir wawes  oluyormu
full member
Activity: 980
Merit: 152
Cümlenin içinde waves geçiyorsa artık istemsiz olarak kıllanmaya başlıyorum. Son olarak Ocl konusunda da tartışmalar yaşandı. Adamların yaptıkları hiçbir şeyin netliği yok. Airdrop düzenlenecek eyvallah, ama bu etkinlikte kime ne kadar ödül verilecek? Ekibin özellikle yaptığı şey her konuda bir belirsizlik yaratıp, daha sonrasında yalancı duruma düşmedikleri için övünmek.
member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
Son birkaç airdropu hep wtc tutanlara veriyor waves, halbuki kendi sadık kitlesine verse biraz ödüllendirmiş olacak onları. Bu son kampanya da çok saçma bu arada, yok içinde b -c -h geçsin adresin, insanlara takla attıracaklar illa.
member
Activity: 126
Merit: 28
diwtoken.com
Deneme yanilma ile 3 tane adres ürettim, ücüncüsünde BcH harfleri bu sekilde yanyana geldi. Cok sansliyim galiba:) Waves Community Token'larimi bu adrese aktardim, bekliyorum. Ne kadar BCH dagitilacak, hangi oranda dagitilacak... Bunlari yazsalardi keske. Cok fazla dagitacaklarini sanmiyorum, belki 2000 BCH dagitacaklardir.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
böyle bir generator varken bu tarz bi airdrop yapılması haksız rekabete yol açıyor bence. aşırı saçma bi şey. adresin şu şu tarihten önce üretilip en az 1 işlem olması şartı getirilmeli bence.

size katılıyorum. ben de 1000 adet ürettim. bir bıraktım baktım üretiyor sonlanır dedim gittikçe gitti kapattım ben de. isteyen bununla milyar adet üretir valla.
member
Activity: 756
Merit: 16
Adamlar bayağı değişik kampanyalar düzenliyor. Gerçekten yukarıdaki arkadaşında dediği gibi bütün işsizleri toplamışlar ekibe
full member
Activity: 840
Merit: 103
Sanirim waves ekibi diger onceki denemeleri tutmayinca bu sefer scam coinlere sardi. Bitcoin cash gibi bir sacmalikla ilgilendiklerine gore ekip baya issiz kalmis.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
böyle bir generator varken bu tarz bi airdrop yapılması haksız rekabete yol açıyor bence. aşırı saçma bi şey. adresin şu şu tarihten önce üretilip en az 1 işlem olması şartı getirilmeli bence.

saçma  olmuş gerçekten,
bu cüzdan üreteci varken adil bir dağıtım olması mümkün değil.
aslında hazır bu üreteci keşfetmiş iken olası bitcoin forkları için bir kça adres daha üretip kenara kaldırsam mı diye düşündüm.

Birde waves adresimi üzerinde tanımladığımız aliasları bir cüzdandan diğer cüzdana taşıyamıyoruz bildiğim kadarıyla.
bu airdrop için ürettiğimiz adrese bakiyemizi aktardığımızda alias larımız eski adreste kalacak?

ne anladım ben bu işten?
Büyük saçmalık...
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
hero member
Activity: 896
Merit: 519
İnternet bağlantısına ihtiyaç duymuyor, internet bağlantısını kesince offline olarak çalıştırabilirsiniz kayıt ettiği seed kodunu istediğiniz zaman saklayarak kullanabilirsiniz.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.18789217
Bu konuda zaten daha önce paylaşmışlar offline olarakta çalıştırılabileceğini yazmışlar. Sürekli kullanacağınız adres üretecekseniz bağlantıyı keserek adres oluşturabilirsiniz bunun haricinde çok gerekli görmüyorum.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
PR çalışmalarını iyiden iyiye hızlandırmaya başladılar . Fiyata da yavaş yavaş etki sağlayacak .Bakalım sasha elinde tuttuklarını parça parça dağıtıyor . Sanırım hafta sonu uğraşacağız cüzdan açmak için . Kolay bir şekilde denk gelen var mı ? B C H şeklinde ?

waveswalletgenerator var. istedigin formatta adres uretip seedleri veriyor. kolaylikla istedigin notasyonda adres olusturabilirsin.

Bu 3. parti bir sitemi yoksa waves in resmi sitesimi zira seed leri kendine almadığından emin olmak lazım. 2. Konu açık linkini versen güzel olur du. Zira google dan aratanlar farklı sitelere gidebilirler.

Edit :
"https://github.com/PyWaves/wallet-generator"  sitesine ben de baktım ama ora da "walletgenerator.jar" dosyası yok.

jar dosyasi bitpazari nin verdigi ustteki linkte
https://github.com/PyWaves/wallet-generator/releases

bu adresleri localde uretiyor ama sunucuda adresleri uretirken dikkat ettigimde bant genisligi yedigini farkettim. benim arka planda calisan servisler falan da tuketiyor olabilir.
biri internet trafigini kesip adres uretmeyi deneyebilirse en azindan offline ve localde calistigina dair endise duyacak bir durum birakmaz ortada.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
PR çalışmalarını iyiden iyiye hızlandırmaya başladılar . Fiyata da yavaş yavaş etki sağlayacak .Bakalım sasha elinde tuttuklarını parça parça dağıtıyor . Sanırım hafta sonu uğraşacağız cüzdan açmak için . Kolay bir şekilde denk gelen var mı ? B C H şeklinde ?

waveswalletgenerator var. istedigin formatta adres uretip seedleri veriyor. kolaylikla istedigin notasyonda adres olusturabilirsin.

Bu 3. parti bir sitemi yoksa waves in resmi sitesimi zira seed leri kendine almadığından emin olmak lazım. 2. Konu açık linkini versen güzel olur du. Zira google dan aratanlar farklı sitelere gidebilirler.

Edit :
"https://github.com/PyWaves/wallet-generator"  sitesine ben de baktım ama ora da "walletgenerator.jar" dosyası yok.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
İstediğiniz harfler bulunan cüzdan adresi üretmek için deneme yanılma yöntemi yapmanıza gerek yoktur.
Waves wallet generator kodunu kullanarak saniyesinde sıralı olarak içinde bch harfleri bulunan adrese sahip olabilirsiniz.

https://github.com/PyWaves/wallet-generator/releases

Bu adresten en son güncel sürüm olan Waves wallet generator 1.1  walletgenerator.jar dosyasını indirin.
Çalıştıra cmd yazarak komut yöneticisini çalıştırın veya windows 10 kullanıyorsanız windows powershell

Komut yönetici satırında walletgenerator.jar dosyasının bulunduğu klasöre geçin. Örnek olarak dosyayı masaüstüne indirdiyseniz "cd C:\Users\k.adı\Desktop\"

Komutlara buradan bakabilirsiniz
https://github.com/PyWaves/wallet-generator

Örnek kod
java -jar walletgenerator.jar -c 999999999 -p mypassword -f BCH (içinde yanyana bch harfleri olan adresler üretir)

Dosyanın bulunduğu aynı dizinde addresses.csv dosyası oluşturulur. Üretilen her adresin sırası ile seed kodu, public key, private key ve adresi yazar.  

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
Daha çok bcc dağıtacaklar gibi geçen sene kasım ayında da yine bch dağıtım olmuştu sanırım wct holderlarına .. Keşke stabil bir şekilde tutanlara verselerde uğraştırmasalar .

benim hatirladigim kadari ile bch dagitimi gecen sefer wct holderlara degil wbtc (waves bitcoin) sahiplerine yapilmisti. bu kez wct (waves community token) sahiplerine yapilacak.
full member
Activity: 238
Merit: 102
Daha çok bcc dağıtacaklar gibi geçen sene kasım ayında da yine bch dağıtım olmuştu sanırım wct holderlarına .. Keşke stabil bir şekilde tutanlara verselerde uğraştırmasalar .
Pages:
Jump to: