Pages:
Author

Topic: waves DEX - PUMP/DUMP Takip/Analiz - page 3. (Read 6407 times)

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
June 24, 2017, 12:39:58 AM
Alım emrinde en üstte olacak şekilde rakamı ayarlıyorum 3-5 saniye içinde benden 0.000001 fazla teklif veren biri oluyor hemen. 2-3 defa yaptım aynısı oldu tabi birisi bunu anında yapamaz bot falan var galiba amaç ne acaba?
bot dediğimiz şey her borsada var ve bi cezası falanda yok. hatta bot için api key bile veriyor merkezi borsalar.

waves DEX API vermiyor. ama daha kolay bot yapmak mümkün. chrome a makro yazarak bile basitçe bir alım satım botu yazabilirsiniz.
Ben deniyorum bir kaç gündür. üstüne bir alım geldiğini anlıyor ve otomatik üstüne yeni alım giriyor ama bitcoin bakiyesi bitince aşağıda kalan emirleri iptal etmesi gerektiğini anlamıyor tabi Smiley
Üstünde çalışıyorum.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
June 24, 2017, 12:34:55 AM
Alım emrinde en üstte olacak şekilde rakamı ayarlıyorum 3-5 saniye içinde benden 0.000001 fazla teklif veren biri oluyor hemen. 2-3 defa yaptım aynısı oldu tabi birisi bunu anında yapamaz bot falan var galiba amaç ne acaba?
bot dediğimiz şey her borsada var ve bi cezası falanda yok. hatta bot için api key bile veriyor merkezi borsalar.
hero member
Activity: 602
Merit: 500
June 23, 2017, 09:24:39 PM
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
June 18, 2017, 05:20:00 AM
4   Leasing
4.1   Why should I lease my WAVES?
4.2   What is minimum amount of WAVES I can lease?
4.3   If I lease all of my WAVES, do I still receive Token Airdrops?
4.4   Is leasing safe?
4.5   Can I trade my leased WAVES?
4.6   How long does it take for a lease to be active?

Waves ile ilgli yukarıdaki sorular ve daha fazla bilgi için
http://www.waveswiki.org/index.php?title=FAQ#Is_leasing_safe.3F

adresini ziyaret edebilirsiniz.

Aşağıdaki linlkerle Waves grublarına katılabilirsiniz.

https://t.me/Wavescommunity           (English)
https://t.me/WavesCommunityRU     (Russian)
https://t.me/WavesESP                           (Spanish)
https://t.me/WavesKR                             (Korean)
https://t.me/WavesBrasilOficial           (Brazilian)
https://t.me/wavesitalia                         (Italian)

Diğer bazı linkler:

https://t.me/absolutelysasha        (Sasha's channel)
https://t.me/AboutWaves               (About Waves)
http://wavescommunity.com/      (Waves Community)
http://www.waveswiki.org/             (Waves Wiki)
https://wavesplatform.com            (Waves Main Website)
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
June 13, 2017, 04:04:30 PM
waves madenci ödülünü borsadan satın alabiliyor muyuz ?

Diğer borsalarda bulunmaz ama Dexten alım-satım yapabilirsiniz miner reward için. Ben de elimde tutuyorum biraz değerlenir diye.

ben bıraz degıl baya bır degerlenecegını dusunuyorum. halı hazırda wave platformda oylama ıcın kullanılacak zaten mıner reward ama bundan daha onemlı bırseyde yapmaları lazım. cunku ılk cıkıs asaması madencı ödülü adındanda anlasılacagı gıbı sız madencı olarak sıstemı devam ettırın bız bakacaz sızın ekmegınıze dedı sasha Smiley yanı mrt yı ne yapıp edıp degerlı hale getırmelerı gerekıyor. kaldıkı suankı fıyatından bırılerının elınde fazla bulundurması ve oylamalara tek basına etkı etmesı pek muhtemel ama fıyat ve hacmı arttırırlarsa mrt daha cok ınsana ulasacak ve platformdakı oylamalar daha adıl olacaktır. ve bunu saglamak ıcınde mrt nın mutlaka degerlı bırsey olması gerekıyor. en azından adam gıbı para etmesı gerekıyor. tahmınım 1-5 dolar arası bırsey en az. uzun vade tabikı.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
June 13, 2017, 02:51:36 PM

Diğer borsalarda bulunmaz ama Dexten alım-satım yapabilirsiniz miner reward için. Ben de elimde tutuyorum biraz değerlenir diye.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
June 13, 2017, 01:40:19 PM
konu hayırlı olsun oncelıkle.

wave dex polonun xrp de yaptıgı ıpnelıkler yuzunden erkenden alelacele acıldı. su an kullanıcı sayısı her gecen gun artıyor. her hafta en az 1 guncelleme zaten yapılıyor dex te. gayet guzel ılerlıyor. ve yakın gelecekte cok ama cok onemlı bır yer edınecek

konu hakkındada yazalım.

mrt yanı waves madencı odulune dıkkat edın Smiley ben sureklı topluyorum. su an para etmıyor ancak ılerde deger kazanması ZORUNLU olan bır asset kendılerı. cunku madencılere verıyorlar ve bes para etmeyen bır madencı odulunu kım ne yapsın o odulu almak ıcın ne dıye fullnode kursun ınsanlar. bu sebeble yakın zamanda mrt uzerıne bırseyler yapacaklardır.

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
June 13, 2017, 10:12:05 AM
konu hayırlı olsun oncelıkle.

wave dex polonun xrp de yaptıgı ıpnelıkler yuzunden erkenden alelacele acıldı. su an kullanıcı sayısı her gecen gun artıyor. her hafta en az 1 guncelleme zaten yapılıyor dex te. gayet guzel ılerlıyor. ve yakın gelecekte cok ama cok onemlı bır yer edınecek

konu hakkındada yazalım.

mrt yanı waves madencı odulune dıkkat edın Smiley ben sureklı topluyorum. su an para etmıyor ancak ılerde deger kazanması ZORUNLU olan bır asset kendılerı. cunku madencılere verıyorlar ve bes para etmeyen bır madencı odulunu kım ne yapsın o odulu almak ıcın ne dıye fullnode kursun ınsanlar. bu sebeble yakın zamanda mrt uzerıne bırseyler yapacaklardır.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
June 13, 2017, 09:39:11 AM
Herkese merhaba, genel olarak tüm dijital para dünyasında yeniyim. Şimdilik siz tecrübeli arkadaşların değerli yorumlarımı bol bol okuyor ve küçük çaplı denemeler yapıyorum. Sorunuma gelecek olursak; waves cüzdanda 13 küsur waves vardı. Polo btc hesabımdan waves btc hesabıma bir miktar btc gönderdim ve dex'ten tüm btc ile waves aldım. My order kısmında görünüyor ama waves miktarı bir türlü artmadı. Cüzdandan çıkıp tekrar girdim ama hala aynı. Yapmam gereken başka birşey mi var. Mail adresimi kontrol ettim order onay maili falan yok bunda sanırım.

waves değeri kaç btc iken order verdiniz ve şu anki değeri kaç? örneğin siz 0.002 değerden order vermişseniz ve order verdikten sonra hep o değerin üstünde seyretmişse alım işlemi o değere düşene kadar gerçekleşmez
0.00202910 iken sipariş vermiştim sanırım şuan 0.00208500 seviyelerinde. Yani dediğiniz gibi olması çok ilginç, fiyat hep arttı diyelim bu durumda benim order hiçbir zaman gerçekleşmeyecek mi
newbie
Activity: 56
June 13, 2017, 09:23:44 AM
Oncelikle konu hayirli olsun , cuzdanlara gelen  fake diye tabir edilen tokenlarin durumu hakkinda herhangibir bilgilendirme yada duzeltme yapacaklar mi , bazilarinin isimlerinden geyik oldugu belli ama bazilari bildigin  acaba kandirmaya yonelik diye dusunuyorum.

Hocam iki mesaj yukarıda arkadaş söylemiş zaten, güncellemeyle birlikte fake assetler engellenecek. Bazılarının çakallık peşinde olduğu doğru waves gibi bir oluşumun en baştan bunu engelleyecek önlemler alması gerekirdi.

Mesajiniz icin tesekkur ederim , diger arkadasin yazdigini gorememisim, ama soyle bir sey aklima geliyor eger bunlar  fake assetleri engelliyebiliyorlarsa aslinda sistem %100 decentralize nasil oluyor o zaman , demek ki   sisteme daha dogrusu blockchaine mudehale edebiliyorlar Huh?
newbie
Activity: 32
June 13, 2017, 09:00:04 AM
Herkese merhaba, genel olarak tüm dijital para dünyasında yeniyim. Şimdilik siz tecrübeli arkadaşların değerli yorumlarımı bol bol okuyor ve küçük çaplı denemeler yapıyorum. Sorunuma gelecek olursak; waves cüzdanda 13 küsur waves vardı. Polo btc hesabımdan waves btc hesabıma bir miktar btc gönderdim ve dex'ten tüm btc ile waves aldım. My order kısmında görünüyor ama waves miktarı bir türlü artmadı. Cüzdandan çıkıp tekrar girdim ama hala aynı. Yapmam gereken başka birşey mi var. Mail adresimi kontrol ettim order onay maili falan yok bunda sanırım.

waves değeri kaç btc iken order verdiniz ve şu anki değeri kaç? örneğin siz 0.002 değerden order vermişseniz ve order verdikten sonra hep o değerin üstünde seyretmişse alım işlemi o değere düşene kadar gerçekleşmez
newbie
June 13, 2017, 08:56:07 AM

Eğer işlem gerçekleşmiş ise Order kısmında "Closed" notu beliriyor.

Alınan Wavesler ise cüzdandan cüzdana transfer süresi kadar bekledikten sonra hesaba yansıyor. Bu da ana sayfadan Transferler kısmındaki işlem bilgisi yanıp, sönerek bildiriliyor.

Bu durumdaki bir işlem için yapılması gereken şey sadece biraz beklemek.

Cevap için teşekkürler. Borsa içi exchange işlemi için biraz fazla sürmüyor mu. Poloda paralar arası transfer anında gerçekleşiyor. dex'te 1 saatten fazla sürdü sipariş vereli hala opened görünüyor. Bir de o an aldığım fiyattan yansır değil mi onaylandığı andaki fiyattan değil
sr. member
June 13, 2017, 08:48:46 AM

Eğer işlem gerçekleşmiş ise Order kısmında "Closed" notu beliriyor.

Alınan Wavesler ise cüzdandan cüzdana transfer süresi kadar bekledikten sonra hesaba yansıyor. Bu da ana sayfadan Transferler kısmındaki işlem bilgisi yanıp, sönerek bildiriliyor.

Bu durumdaki bir işlem için yapılması gereken şey sadece biraz beklemek.

newbie
June 13, 2017, 08:37:35 AM
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
June 13, 2017, 02:31:18 AM
alım yaparken "error. order has not been created uyarısı alıyorum. o hatayı aşabilme işi biraz sıkıntılı, biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum

Eğer ilk alımda bu uyarı alınıyorsa cüzdanda işlem için gerekli olan 0.003WAVES bulunmuyor demektir.

Başka bir borsadan veya musluklardan bu miktarda WAVES in Cüzdana/DEXe gönderilmesi gerek

İlk işlem değil, ara ara bu sorun ortaya çıkıyorsa, cüzdandan çıkıp-girmek sorunu çözebilir.
hocam hızlı cevabınız için teşekkür ediyorum.
cüzdanda waves vardı ama leasingde olan tutarları da görmediği için alım yapamadım. Mecburen bir leasingi iptal edip alım yapıp tekrar leasinge yolladım. Bu tarz ufak tefek sıkıntıları çözerlerse her şey çok daha güzel olacak. ilk yapmaları gereken de işlem için gerekli olan 0.003 wavesi alım yapılan waves üzerinden düşmeleri bence.
sr. member
June 13, 2017, 02:24:17 AM
alım yaparken "error. order has not been created uyarısı alıyorum. o hatayı aşabilme işi biraz sıkıntılı, biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum

Eğer ilk alımda bu uyarı alınıyorsa cüzdanda işlem için gerekli olan 0.003WAVES bulunmuyor demektir.

Başka bir borsadan veya musluklardan bu miktarda WAVES in Cüzdana/DEXe gönderilmesi gerek

İlk işlem değil, ara ara bu sorun ortaya çıkıyorsa, cüzdandan çıkıp-girmek sorunu çözebilir.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
June 13, 2017, 02:19:12 AM
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
June 13, 2017, 12:32:05 AM
Oncelikle konu hayirli olsun , cuzdanlara gelen  fake diye tabir edilen tokenlarin durumu hakkinda herhangibir bilgilendirme yada duzeltme yapacaklar mi , bazilarinin isimlerinden geyik oldugu belli ama bazilari bildigin  acaba kandirmaya yonelik diye dusunuyorum.

Hocam iki mesaj yukarıda arkadaş söylemiş zaten, güncellemeyle birlikte fake assetler engellenecek. Bazılarının çakallık peşinde olduğu doğru waves gibi bir oluşumun en baştan bunu engelleyecek önlemler alması gerekirdi.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
June 12, 2017, 11:53:28 AM
Fake coin olayı gerçekten olumsuz sonuçlar doğuracaktır. Waves'e ilgi duyan herkes borsayı merak edip araştıracaktır bilgilenmesi sonucu fake coin var muhabbetinden geri vites yapacaktır. Millet parasını fake coin muhabbetine riske atmaz ne kadar waves takipçisi bile olsa.
newbie
Activity: 56
June 12, 2017, 10:53:48 AM
Pages:
Jump to: