Pages:
Author

Topic: Waves Hakkında Düşünceleriniz? - page 2. (Read 1115 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
January 10, 2018, 09:34:26 AM

6 ay önce

XRP 0.02 dolar
XLM 0.002 dolar
XEM 0.01 dolar
ARD 0.01 dolar
XVG 6 ay kadar önce 100 dolara 1 milyon almıştım
bunlar gibi daha pekçok coin var

birkaç ay önce Verge alın en az 20-30 kat artıcak dedğimde bu tayfa sakın almayın verge çöp waves alın diyordu

6 ay önce 5-10 bin TL yukarıda yazdıklarıma yatıranların şimdi trilyonları var zaten dikkat ederseniz 6 ay kadar önce foruma girenlerin çoğu ortalıktan kayboldu yazlıklarda mangal yapıyorlar şimdi

aylardır waves waves diye bağırıp millete waves aldıran, ikinci ethereum olacak diyen  5-10 kişilik bi tayfa vardı forumda şimdi bol bol hayır dua alıyorlardır herhalde

şimdi bu yazdığımın altına wavesçilerden birileri çıkıp işlevlik sabır gibi saçma sapan şeyler yazıcaktır bunlara dikkat edin niyetlerinin millete para kazandırmak olduğunu düşünmüyorum

Diğer coinler hakkında yazılanlara katılıyorum
Verge reddcoin falan forumda çok konuşuldu hatta gözden kaçan myriad alıp tutanları servet sahibi yaptı.
Waves konusundaki baskın kadro hala aynı şekilde uzun süreli yatırım falan diyecekler, kaçan fırsatların hesabı yok.

Eğer bahsettiğin coinlere yatırım yapıp , bahsetttiğin değerlerden satıp kazandıysan seni tebrik ediyorum. Hiç bir coine all in girilmez, güvendiğin koin ki bu illa bilmem kaç kat yapcak dediğin koin değil, aynı zaman da sağlam olan projedir. Yatırım yapmak ta bir sıkıntı yok. Benim elimde de az bir şey waves var ve oldukça uzun bir süre tutmak için aldım. Bahsettiğin koinlere de girip çıktım. Ama Waves te ki bakiyem baan daha güvenli geliyor.

240k sat tan yani 6 dolardan alan bugun kendini karda sayıyorsa diyecek bir şey yok.
O dönem de KMD den bahsettik, halen de ediyorum.
Waves in ilk bir yılında bile o kadar belirsiz şey vardı ki...
Sasha aldı paraları kaçtı mı?
Proje çöp mu derken 2. yılda bir şeyler gelmeye başladı, o da insanlara gaz verdi.
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
January 10, 2018, 07:58:43 AM
Evet Waves beklediğimiz oranda kazanç sağlamadı geçen yıl üzdü ama bence waves türü bazı coinlerde  kısa vadede kar beklememek gerekli, herkes günlük kar peşinde bunun içinde oynanacak çok coin var zaten, waves hakkında benim şahsi düşüncelerim halen olumlu yönde ve uzun vade için hodl.
full member
Activity: 203
Merit: 101
January 10, 2018, 03:34:53 AM
Wavesi herkes çözmüş. Yükseleceği zaman ben yükseliyorum diyor zaten o dönem balinalar giriyor tepeyi görüp satıyorlar. Hodl devam  Smiley
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
January 10, 2018, 03:34:08 AM
Wavesin fiyatı kendisiyle kıyas bile edilemeyecek bir çok coinin altında ve halen satın almak için çok uygun. En küçük olumlu gelişme ile dahi bir anda yükselebilir.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
January 10, 2018, 03:28:33 AM
ulan gercekten inanılmaz birşey bu ya.
markette 5X yapmayan koin kalmadı yinede kimse gidipte waves almıyor arkadaş bu nasıl iş.
gercekten inanılmaz.
member
Activity: 112
Merit: 10
January 10, 2018, 03:08:11 AM
Kısa vadede bu bantlarda devam eder. 14 bilemedin 15 doları görür. Fakat uzun vadede eğer gerekli geliştirme işlemleri olumlu şekilde yapılırsa önünü kimse alamaz. En fazla bir yıl içerisinde 300 dolarıda görebilir. Ama dediğim gibi gerekli düzenlemeler yapılmalı.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
January 10, 2018, 02:57:51 AM

6 ay önce

XRP 0.02 dolar
XLM 0.002 dolar
XEM 0.01 dolar
ARD 0.01 dolar

birkaç ay önce Verge alın en az 20-30 kat artıcak dedğimde bu tayfa sakın almayın verge çöp waves alın diyordu

6 ay önce 5-10 bin TL yukarıda yazdıklarıma yatıranların şimdi trilyonları var zaten dikkat ederseniz 6 ay kadar önce foruma girenlerin çoğu ortalıktan kayboldu yazlıklarda mangal yapıyorlar şimdi

aylardır waves waves diye bağırıp millete waves aldıran, ikinci ethereum olacak diyen  5-10 kişilik bi tayfa vardı forumda şimdi bol bol hayır dua alıyorlardır herhalde

şimdi bu yazdığımın altına wavesçilerden birileri çıkıp işlevlik sabır gibi saçma sapan şeyler yazıcaktır bunlara dikkat edin niyetlerinin millete para kazandırmak olduğunu düşünmüyorum

Verge reddcoin falan forumda çok konuşuldu hatta gözden kaçan myriad alıp tutanları servet sahibi yaptı.
Waves konusundaki baskın kadro hala aynı şekilde uzun süreli yatırım falan diyecekler, kaçan fırsatların hesabı yok.

Eğer bahsettiğin coinlere yatırım yapıp , bahsetttiğin değerlerden satıp kazandıysan seni tebrik ediyorum. Hiç bir coine all in girilmez, güvendiğin koin ki bu illa bilmem kaç kat yapcak dediğin koin değil, aynı zaman da sağlam olan projedir. Yatırım yapmak ta bir sıkıntı yok. Benim elimde de az bir şey waves var ve oldukça uzun bir süre tutmak için aldım. Bahsettiğin koinlere de girip çıktım. Ama Waves te ki bakiyem baan daha güvenli geliyor.

evet dostum bayağ yatırım yapmıştım keşke daha fazla yatırım yapsaymışım özellikle vergeye çok yükseliceğeni bildiğim halde 1 milyon küsürde kaldım

birkaç ay önce vergenin ne olduğu neden yükseliceğini burda https://bitcointalksearch.org/topic/m.23353157 yazmıştım yada verge konusunda biriyle tartışmıştım diyelim umarım ozamanlar yazdıklarımı dikkate alıp Verge alanlar olmuştur
member
Activity: 308
Merit: 11
January 10, 2018, 02:53:18 AM
waves çok insana para kaybettirdi. kazanabilecekleri okadar para varken wavese inandıkları için orada tuttular.

ben bu işi duygusal yapma taraftarı değilim.
hergün yeni bir fırsat gelip biz ayağımızla tepiyoruz.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
January 10, 2018, 02:15:32 AM

6 ay önce

XRP 0.02 dolar
XLM 0.002 dolar
XEM 0.01 dolar
ARD 0.01 dolar

aylardır waves waves diye bağırıp millete waves aldıran, ikinci ethereum olacak diyen  5-10 kişilik bi tayfa vardı forumda şimdi bol bol hayır dua alıyorlardır herhalde

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
January 10, 2018, 02:10:51 AM
Waves burada herkesin sabrını sınayıp bıktırdı. Öyle bir noktaya geldik ulan inat edip beklesem mi yoksa lanet edip satsam mı diye. Hoş yapacaklarını yaptılar o yüzden big bang beklemiyorum. Wavesi konuştukça kafamızda mı şişirdik nedir.

Ben gerçek bir big bang bekliyorum o gün geldiği zaman sıkılıp çıkanlar lanetler yağdıracak Smiley
Roadmap ortada gerçekleştiği zaman bunun sonrası sasha kardeşimizin putin ile bir araya gelmesi ve bi kaç godomanın ötmesi yetecektir.
full member
Activity: 616
Merit: 108
January 10, 2018, 02:09:19 AM

6 ay önce

XRP 0.02 dolar
XLM 0.002 dolar
XEM 0.01 dolar
ARD 0.01 dolar

aylardır waves waves diye bağırıp millete waves aldıran, ikinci ethereum olacak diyen  5-10 kişilik bi tayfa vardı forumda şimdi bol bol hayır dua alıyorlardır herhalde

sr. member
Activity: 518
Merit: 250
January 10, 2018, 02:05:52 AM
Waves burada herkesin sabrını sınayıp bıktırdı. Öyle bir noktaya geldik ulan inat edip beklesem mi yoksa lanet edip satsam mı diye. Hoş yapacaklarını yaptılar o yüzden big bang beklemiyorum. Wavesi konuştukça kafamızda mı şişirdik nedir.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
January 10, 2018, 01:52:31 AM

6 ay önce

XRP 0.02 dolar
XLM 0.002 dolar
XEM 0.01 dolar
ARD 0.01 dolar

member
Activity: 336
Merit: 11
January 09, 2018, 11:14:28 PM
Yeni yılın ilk dönemlerini yükselmesini beklerken şu an iniş trendinde. Bence tam pusu zamanı. 1-2 ay sabredip alım fırsatı doğunca harekete geçmek lazım.
full member
Activity: 206
Merit: 100
January 09, 2018, 08:34:46 PM
Kısa vade içersinde bu gidişatını bozmaz gibi geliyor 2-3 ay daha bu seviyelerde durucak gibi waves ama patladı mı güzel patlıcak bu sene 40 50 dolar seviyesine gelicegini düşünüyorum
full member
Activity: 840
Merit: 103
January 09, 2018, 07:44:24 PM
Etherdelta gibi birsey cikmaz bundan ki etherdelta ico gibi bir sacmalik yapiyor olurda duzgun bir fikirle guzel bir sistem tasarlanirsa waves icin cok birsey beklenmez.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
January 09, 2018, 05:27:04 PM
hala waves diyolaaaaaa. arkadaşlar geçici bir süre ile waves kelimesi forumda yasaklansın diye anket açmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Allah ını seven yardım etsin.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
January 09, 2018, 03:22:45 PM
Waves hakkındaki bütün düşüncelerimi yitirdim bana göre piyasanın çok gerisinde kaldı ve yeni Dex yayınlandıktan sonra en az 30 dolar olması gerekiyordu.. Herkesi bıktırdıktan sonra bir yükseliş gerçekleştirecektir ama yatırımcısını küstürdü bir kere.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
January 09, 2018, 03:20:51 PM
Waves oldukça başarılı bir proje ve gelecek vaat ediyor bence. Henüz beklenen yükselişi gerçekleştiremedi ama ben bu patlamanın yakın zamanda gerçekleşeceğini düşünüyorum.

patlatcak haber kalmadı ki. ng yeni dex arayüzü airdrop derken hala yerinde sayıyor, ilgi bile çekmiyor ki borsalarda hacim tutmuyor. bundan sonrası artık tek umudumuz bir kaç balinanın duruma el atması Smiley
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
January 09, 2018, 03:18:44 PM
Son aylardaki en sinir bozucu proje . Bu kadar mı ölü numarası yapılır anlam veremiyorum .
Pages:
Jump to: