6 ay önce
XRP 0.02 dolar
XLM 0.002 dolar
XEM 0.01 dolar
ARD 0.01 dolar
XVG 6 ay kadar önce 100 dolara 1 milyon almıştım
bunlar gibi daha pekçok coin var
birkaç ay önce Verge alın en az 20-30 kat artıcak dedğimde bu tayfa sakın almayın verge çöp waves alın diyordu
6 ay önce 5-10 bin TL yukarıda yazdıklarıma yatıranların şimdi trilyonları var zaten dikkat ederseniz 6 ay kadar önce foruma girenlerin çoğu ortalıktan kayboldu yazlıklarda mangal yapıyorlar şimdi
aylardır waves waves diye bağırıp millete waves aldıran, ikinci ethereum olacak diyen 5-10 kişilik bi tayfa vardı forumda şimdi bol bol hayır dua alıyorlardır herhalde
şimdi bu yazdığımın altına wavesçilerden birileri çıkıp işlevlik sabır gibi saçma sapan şeyler yazıcaktır bunlara dikkat edin niyetlerinin millete para kazandırmak olduğunu düşünmüyorum
Diğer coinler hakkında yazılanlara katılıyorum
Verge reddcoin falan forumda çok konuşuldu hatta gözden kaçan myriad alıp tutanları servet sahibi yaptı.
Waves konusundaki baskın kadro hala aynı şekilde uzun süreli yatırım falan diyecekler, kaçan fırsatların hesabı yok.
Eğer bahsettiğin coinlere yatırım yapıp , bahsetttiğin değerlerden satıp kazandıysan seni tebrik ediyorum. Hiç bir coine all in girilmez, güvendiğin koin ki bu illa bilmem kaç kat yapcak dediğin koin değil, aynı zaman da sağlam olan projedir. Yatırım yapmak ta bir sıkıntı yok. Benim elimde de az bir şey waves var ve oldukça uzun bir süre tutmak için aldım. Bahsettiğin koinlere de girip çıktım. Ama Waves te ki bakiyem baan daha güvenli geliyor.
240k sat tan yani 6 dolardan alan bugun kendini karda sayıyorsa diyecek bir şey yok.
O dönem de KMD den bahsettik, halen de ediyorum.
Waves in ilk bir yılında bile o kadar belirsiz şey vardı ki...
Sasha aldı paraları kaçtı mı?
Proje çöp mu derken 2. yılda bir şeyler gelmeye başladı, o da insanlara gaz verdi.