Pages:
Author

Topic: Waves Platformu Hakkında Düşünceleriniz Neler Arkadaşlar? - page 3. (Read 498 times)

jr. member
Activity: 308
Merit: 4
Kripto paraya ilk yatırımımı 2017 yılı ekim ayında yaptım. BTC ve ETH dışında ilgimi çeken ve merkeziyetsiz bir platform olması nedeniyle dikkatimi çeken waves platformu oldu. Kendimce platformu çok sık kullanıyorum, ancak şimdilik wavesten beklediğim getiriyi alamadım, hatta platformda al-sat işlemleri yapmasam şu an $ bazında çok ciddi zararda olacaktım. Fiyatın çok ciddi düştüğü son günlerde yatırımımı sorgular durumdayım. Platformu çok sık kullanan biri olarak kendimce avantaj ve dezavantajlarını aşağıda sıralamaya çalışıyorum sizde yorumlarınızı eklerseniz platformun geleceği konusunda bilgilenmiş oluruz;

Bence Avantajlar;

*Merkeziyetsiz olması, cüzdanınızdan hızlı ve güvenli şekilde işlem yapabiliyoruz.
 *İşlem ücreti çok düşük 0.003 waves sabit ödüyorsunuz.
 *Transfer ücreti düşük 0.001 waves işlem ücreti ödüyorsunuz. ( Ben bu avantajı binance, hitbtc gibi borsalarda alım yapmak için çok sık kullanıyorum.)
 *Transfer hızı çok iyi
 *Pek çok borsada bulunan bir para birimi, başka bir birime kolaylıkla çevirebiliyorsunuz.
 *Direk olarak Waves/WTRY , Waves/WUSD ,  ile işlem yapılabiliyor.
 *İyi takip yaparsanız anlık %50, %60 kazanabileceğiniz kripto para birimleri bulabilirsiniz.

Dezavantajları

* Hacim çok düşük, yüklü miktarda alım satım yapma ihtimaliniz çok düşük, anlık yerine zamana bağlı satmak zorunda kalıyorsunuz.Bununla uğraşmak istemeyenler genelde neredeyse alım tahtasını kapatıyor.
*Spam coinler baş belası, cüzdan çöplüğe dönmüş durumda, Ben IOS cüzdanını kullanıyorum, android ve web wallet a göre daha iyi durumda gözüküyor.
*Spam coinler üzerinden dolandırıcılık ciddi artmış durumda, ekip hala tam çözümü hala sağlayamadı.
*Zaman zaman bazı borsalar (Özellikle HitBTC) withdraw kısmını kapatıyor. Ben bunu düşük gönderim ücretine bağlıyorum. Borsalar ile bu sorun mutlaka çözülmeli.
*Hacim düşüklüğü nedeniyle yeni girenlerin fiyat düşütüğünde panik yapmasına neden olacak kadar düşüşler oluyor WCT, MRT gibi platformun önde gelen coinleri %30- %40 günlük olarak düşüp çıkabiliyor.
* Stop loss kullanamıyorsunuz, keşke olsaydı dediğim çok oldu.
Pages:
Jump to: