Şu anda Waves'e denemek için ufak bir miktar ile giriş yaptım. Hesabımda sadece 0,026 BTC var.
O alım satım sayfasında WAVES ALMAYA ÇALIŞIRKEN hata veriyor.
"ERROR !! Order has not been created" diyor.
Neden?
Buraya başlık açmadan önce baktım bir kaç yere ama bulduklarımda hesabında waves olması gerekiyor falan yazmışlar "fee" ödemesi için. Ama ben yeni geldim. Nasıl olacak ki hesabımda Waves? Zaten biz de almaya çalışıyoruz.
Biri aydınlatsın beni.
Let there be Light !!
WAVES almak için WAVES e ihtiyaç duyulması büyük bir sorun. Cüzdanı indirip BTC gönderen ve işlem yapmayı bir türlü beceremeyen(hatta bazen sorunun WAVES eksikliği değil, programsal bir sorun olduğunu düşünen) birçok kişinin yardım mesajlarını okuyoruz farklı platfomlarda.
Bu sorunun Waves 1.0 da düzeleceğini umuyoruz. Fee yi ödemek için kullanılacak Currency nin BitsharesDEX te olduğu gibi(birkaç farklı seçime imkan tanıyacak şekilde) kullanıcının seçimine* bırakılması çok iyi olur.
*İsteyen fee yi WAVES ile isteyen BTC ile veya cüzdanda bulundurduğu başka bir birim ile ödeme yapabilmeli.
Kesinlikle çözülmesi gereken bir şey. Alım yaparken alım işlemi esnasında kesilebilir. Bugünkü olay çok saçma. Ve düzeltilmezse bence çoğu kişi kullanamaz bile. Polo'da böyle bir sıkıntı yok. BTC ile yapılıyor her şey zaten. Bakalım. İnşallah düzeltilir -ki geliştiricilerin bu problemin farkında olmamalarına imkan yok.