Pages:
Author

Topic: Waves’ten 120 Milyon Dolarlık Hamle - page 3. (Read 746 times)

member
Activity: 448
Merit: 33
December 20, 2018, 04:12:12 PM
Ben bu wawese hiç güvenemedim, güvenemiyorum. Hiç yatırım yapmadım ama o da alabildiğine yükseliyor. Yatırım yapan arkadaşlar umarım güzel kazançlar elde eder. Ama ben yine de güvenemiyorum....
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
December 20, 2018, 04:03:38 PM
Waves platformu 120 milyon dolar değerinde fon topladı.
Fonlama turu Londra merkezli finansal hizmet kuruluşu Dolfin tarafından yönetildi. Bloomberg tarafından yayımlanan habere göre bu tura daha çok özel yatırımcılar katıldı. Haberlerin ardından altcoin Waves’in fiyatı da durumdan olumlu yönde etkilenerek gün içerisinde yaklaşık %50 oranında yükseliş kaydetti. Waves haberin hazırlandığı anda alınan coinmarketcap verilerine göre toplam piyasa değerini 380 milyon dolara çıkardı.

Waves Platformu kurucusu Sasha Ivanov’a göre piyasada Vostok gibi merkezsiz ağlara yönelik bir ihtiyaç bulunuyor. Ivanov merkezsiz ağların gelecekte çok konuşulacağını ifade ederek şunları belirtti:

Kripto para telaşı son zamanlarda sona erdi ancak verileri depolamak ve masrafları kısmak için merkezsiz bir ağ kullanma fikri halen yerinde duruyor.
...............................
Kaynak: https://coin-turk.com/wavesten-120-milyon-dolarlik-hamle

Haber güzel,
waves için daha nice haberler gelecek bekliyoruz...
ama şu coin-turk.com a haber yazan arkadaşlara ücretsiz kurs veresim var. Biri allah aşkına şu arkadaşlara coin, altcoin, platform coin, asset, token kavramlarını anlatsın artık.
member
Activity: 633
Merit: 15
December 20, 2018, 03:59:05 PM
Waves yataya bağlasın sıra eli ayağı düzgün waves tokenlerine de gelecek. Şuraya not düşelim..
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
December 20, 2018, 03:57:31 PM
Waves i bide beğenmezler,adamlar bir şekilde projeyi geliştiriyor, ortaklıklar ve yatırımlar yapıyor sonuçta da yatırımcıyı çekip para kazandırıyor.Yitik ,bitik dedikleri waves piyasanın bu denli bozuk olduğu dönemde yatırımcıyı güldürdü daha ne olsun.
member
Activity: 462
Merit: 10
December 20, 2018, 03:26:51 PM
Vay ya bu tarz haberleri ilk alanlardan olsak baya kar edebiliriz işte. Yüzde 50 kar çok büyük bir kar açıkcası tabi yatırım doğru ise bir yüzde 50 daha gider o kesin.
member
Activity: 588
Merit: 22
December 20, 2018, 03:08:44 PM
Waves platformu 120 milyon dolar değerinde fon topladı.
Fonlama turu Londra merkezli finansal hizmet kuruluşu Dolfin tarafından yönetildi. Bloomberg tarafından yayımlanan habere göre bu tura daha çok özel yatırımcılar katıldı. Haberlerin ardından altcoin Waves’in fiyatı da durumdan olumlu yönde etkilenerek gün içerisinde yaklaşık %50 oranında yükseliş kaydetti. Waves haberin hazırlandığı anda alınan coinmarketcap verilerine göre toplam piyasa değerini 380 milyon dolara çıkardı.

Waves Platformu kurucusu Sasha Ivanov’a göre piyasada Vostok gibi merkezsiz ağlara yönelik bir ihtiyaç bulunuyor. Ivanov merkezsiz ağların gelecekte çok konuşulacağını ifade ederek şunları belirtti:

Kripto para telaşı son zamanlarda sona erdi ancak verileri depolamak ve masrafları kısmak için merkezsiz bir ağ kullanma fikri halen yerinde duruyor.
...............................
Kaynak: https://coin-turk.com/wavesten-120-milyon-dolarlik-hamle
Pages:
Jump to: