Pages:
Author

Topic: Web 3.0 The Internet Of Blockchain (Piyasada Hangi coin ne işe yarar?) - page 2. (Read 360 times)

sr. member
Activity: 987
Merit: 254
Gerçekten sürekli yukarıda durması gereken, herkesin bilmesi gereken başlıklardan bir tanesi. ben blockchain'in hayatımıza girmesini istiyorum fakat sırf diğer şeylerin yerini alması için değil hayatımızı kolaylaştırması için
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Paylaşım için teşekkürler, fakat ben blockchain teknolojisinin her alanda kullanılabileceğini düşünmüyorum. Bazı ICO lar sırf duyulmamışı ya da faaliyet gösterilmemiş alan yer almak için proje oluşturuyorlar. Uygulanabilirliği konusunda soru işareti olan proje sayısı azımsanacak kadar değil.

Dostum zaten kripto işinde kesin başarılı %100 diye birsey malesef yasanmıyor. Burdaki çalışmada insanlar fikir edinsin hangi proje gündelik yasamda nasıl kullanılabilir falan gibisinden anlatım yapılmaya calısılmıs.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Paylaşım için teşekkürler, fakat ben blockchain teknolojisinin her alanda kullanılabileceğini düşünmüyorum. Bazı ICO lar sırf duyulmamışı ya da faaliyet gösterilmemiş alan yer almak için proje oluşturuyorlar. Uygulanabilirliği konusunda soru işareti olan proje sayısı azımsanacak kadar değil.
full member
Activity: 728
Merit: 151
resim çok güzel teşekkürler.hemen aldım  Grin internet demişken..aslında yeni nesil bir internet lazım bize ..şöyle merkezsiz olan ve diktatörlükle yönetilen veya o yolda emin adımlarla ilerleyen ülkelerin engel koyamayacağı.. insanlığa böyle bişey lazım.. tabi bu seferde çocuklar için tehlikeli olmaması adına bişeylerde yapılmalı
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Arkadaşlar merhaba globalden arakladıgım cok güzel bir calımayı sizinle paylaşmak istedim. Piyasada bulunan coinlerin suan kullanımda olan hangi teknolojilerin yerine gecebilecegine veya hangilerinden daha gelişmiş işler yapabilecegine dair güzel bir çalışma yapılmış. Buyrun fikri edinin.
Bazi arkadaslar resmi görememiş direk kaynagı paylasıyorum.

http://oi66.tinypic.com/122hgmr.jpg

Örn :  Video Live Streaming = Netflix ; flixxo streamr epeer gibi.

Not: Çalışmayı beğeniyorsanız sağ üstteki #merit tuşuna yüklenebilirsiniz!  Grin
Pages:
Jump to: