Pages:
Author

Topic: Westworld 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı - page 4. (Read 3228 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 250
ne zaman yayınlanacak ikinci sezonun ilk bölümü? sıkıntıdan patlıyordum bende izleyecek birşey kalmadı diye şu an  içime su serptin. bu arada izlemeyi düşünenler hiç düşünmesin hemen izlemeye başlasın. teknoloji, gelecek, felsefe herşey var içinde. hele sezon finalini spoiler olarak vermek o kadar tatlı ki Smiley
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Çok izleyen arkadaşım var ama ben bi heveslenip başlıyamadım ya. Bi 2. sezon falan da bitsinde belki o zaman bi başlarım.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Anthony Hopkins ve Ed Harris! iki sağlam oyuncu....İlk çıktığında birkaç bölüm izlemiştim sonra devamını getiremedim nedense, içine çekemedi beni herhalde ondan!
Öte yandan Lie to me, Luther, True detective, Mentalist, Breaking Bad ve tabii ki Narcos...Bu ayarda varsa bir dizi izlerim. Cool
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data

Fragman : https://www.youtube.com/watch?v=phFM3V_dors

Arkadaşlar gördüğünüz gibi dizi kaldığı yerden devam ediyor. İnsan kıyımı sürüyor dizide. Var mı forumda bu diziyi takip eden? Bence herkesin bu diziyi izlemesi gerekir. Abinize, ablanıza, kardeşinize, eşinize, dostunuza herkese tavsiye edin. İzleyin izlettirin. Şuana kadar izlediğim en iyi dizi Westworld'tür.
Pages:
Jump to: