Pages:
Author

Topic: whatsup grubu spekülasyon alanı - page 2. (Read 1801 times)

full member
Activity: 235
Merit: 100
May 01, 2017, 11:18:17 AM
Soyle onlerden yerimizi alalim,ulen monero elmi yaman beymi gosterecem olum sana.Yenecegim seni

Monero ile ilgili olarak Türk yatırımcılar içinde en iddialı şekilde takip eden bir kaç kişiden biri olarak önerilerim şunlardır.
1. Kredili işlem yapmayınız. hareketleri yavaştır, pozisyonu kapatmanız haftalar alabilir.
2. Elinizdeki tüm btc yi asla yatırmayınız. alttan almak için kenarda her zaman btc bulundurun
3. satım fırsatlarını kaçırmayın,örneğin, 100 tane aldınız. %10 kar mı yazdınız. 90 tanesini satın. 10 tanesi kenarda dursun. izleyin daha da yükselirse elinizdeki 10 tane mutlu olursunuz, düşerse  90 tane parasıyla 91 - 92 tane alırsınız. işin sonunda ilk alım fiyatınıza döndüğünde bile genel toplamda elinizdeki monero sayısı artmış olur Smiley

Abi bunlar tecrübeyle sabitmi? Aynı şeyi bende yapmıştım zamanında 😉
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
May 01, 2017, 11:16:21 AM
Soyle onlerden yerimizi alalim,ulen monero elmi yaman beymi gosterecem olum sana.Yenecegim seni

Monero ile ilgili olarak Türk yatırımcılar içinde en iddialı şekilde takip eden bir kaç kişiden biri olarak önerilerim şunlardır.
1. Kredili işlem yapmayınız. hareketleri yavaştır, pozisyonu kapatmanız haftalar alabilir.
2. Elinizdeki tüm btc yi asla yatırmayınız. alttan almak için kenarda her zaman btc bulundurun
3. satım fırsatlarını kaçırmayın,örneğin, 100 tane aldınız. %10 kar mı yazdınız. 90 tanesini satın. 10 tanesi kenarda dursun. izleyin daha da yükselirse elinizdeki 10 tane mutlu olursunuz, düşerse  90 tane parasıyla 91 - 92 tane alırsınız. işin sonunda ilk alım fiyatınıza döndüğünde bile genel toplamda elinizdeki monero sayısı artmış olur Smiley
full member
Activity: 235
Merit: 100
May 01, 2017, 11:12:31 AM
whatsup grubu  spekülasyon alanı konumuz hayırlı olsun.
OP'u olabildiğince güncel tutarak güncel tartışılan konuları yazmaya çalışacağım.

1 Mayıs Haftası Trend Topiclerimiz:

Ripple
Monero
Ethereum
litecoin

Xrp çok reklam oldu ve reklam geliri olarakta diğer coin lerin gördüğü pump tan nasibini aldı bence.
Xmr olmazsa olmaz tabiki bütün coinler pump görürken bekledi bir köşede usul usul, coinler dump olurkende oda attı kendini uçurumdan.
Ltc konusunda beklenen hedefe yaklaşıldı muhtemelen birkaç senede bu seviyelerde gezer umarım.
Ve ilk göz ağrım, coinlerle tanışma sebebim, bitanem  Ethereum sozlerime sana olan aşkımla başlamak istedim, sen benim gözümde değerin 600-700 $ lar olsanda nisan 30 da seni köküne kadar satmış ve kafam kulağım rahatlamış buldum kendimi. Mayıs ayında ne olacağını kestiremiyorum, ama dilerim 2017 de de seninle bir sürü anımíz olucak diyerekten... Eth de bekleneni gerçekleştirdi. Bahar ayları altcoin ayları bu belliydi. Bundan sonra sıra BTC ye gelicek umarım, önce bir yükseliş, hardfork sonrası güzel bir düşüş, ardından da 🤑🤑 diye umuyorum.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
May 01, 2017, 11:08:44 AM
monero bizim kanayan yaramız Sad kan kırmızısı rengini görmeye dayanamasakta vazgeçemiyoruz
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
May 01, 2017, 11:06:00 AM
whatsup grubu  spekülasyon alanı konumuz hayırlı olsun.
OP'u olabildiğince güncel tutarak güncel tartışılan konuları yazmaya çalışacağım.

Ripple
Monero
Ethereum
litecoin

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
May 01, 2017, 11:04:08 AM
whatsup grubu  spekülasyon alanı konumuz hayırlı olsun.

Ripple
Monero
Ethereum
litecoin
Pages:
Jump to: