Pages:
Author

Topic: Wikipedia’nın kurucu ortağı: Bitcoin kesinlikle bir balon - page 2. (Read 406 times)

jr. member
Activity: 406
Merit: 1
İcolar ile söylemleri doğru olsada bu açıklamayı bitcoinin üzerinden yapması ilgi çekmekten başka bir şey değil, bitcoin bu piyasanın lokomotifidir ,bitcoin olmaz ise tüm piyasa yok olacaktır zaten.
member
Activity: 252
Merit: 10
zaten normal bir açıklama yapsalar şaşardım. bunlar el altından gerekli yatırımaları yapmıştırlar. onun için bu tarz acıklamalar yapıyorlar ki alttan toplayalar.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Wikipedia’ nın 2014 yılından beri Bitcoin bağışı kabul etmesine tezat olarak kurucu ortağın Bitcoinin’de dahil olduğu sistemin balon olduğunu anlatıyor. Aslında metnin tamamını okuyunca Bitcoinin kendisinden ziyade sisteme dahil olan yüzlerce icoyu güvenilir bulmadığı sonucunu çıkarmak yanlış olmaz sanırım.
jr. member
Activity: 378
Sadece kripto paralar ve özellikle bitcoin üzerinde reklam yapmak için bitcoini öne atıp bitcoine muhalefet olan kendini bilmez bir adam örneği daha , bitcoine hakkında olumsuz görüş bildirmek ile bir halt olacağını sanan kamil.
member
Activity: 350
Merit: 10
haber başlığını okuyunca saçmalamış dedim ama benim gibi herkesin katıldığı bir doğru varki o da ICO ların bir kısmının scam ve sahtecilik amaçlı ortaya çıkıyor olması. buna diyecek bir şeyim yok..
member
Activity: 350
Merit: 11
Al sana bir tane daha felaket tellalı ve bitcoin düşmanı biri daha , bir bitmedi bunlar ya , tam kripto piyasası ve bitcoin harekete başladığı zaman ortaya çıkıp spekülasyon yapmaktan başka bir işe yaramayan modeller.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Bitcoin sınırlı sayıda balon arıyorsan dünyadaki para basılip sisirilen varlıklara bak
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Şu bitcoini balon diye nitelendirenlerden çok sıkıldım. hadi diyelim balon sana ne, yatırım yapsa konuşmaz bu şekilde. Belki de var gündem olmaya çalışıyor. Yoksa zaten seni ilgilendiren bir şey yok. İnsanlar neden bu kadar rahatsız anlamıyorum. Balon ise balon kardeşim. Patlayana kadar devam ederiz bizde.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Wikipedia gibi bir kurumun kurucu ortağı olan birinine hiç yakışmayacak gayet vizyonsuz bvir açıklama olmuş. muhtemelen Wikipedia nın fikir bazında kurucusu değilde sermaye bazında katkıda bulunmuş bir şahıstır kendisi.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
zaman zaman ben de öyle düşünüyorum ama önemli olan balon olması değil balonun ne zaman patlayacağı.patlayana kadar devam..
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Ortada merkezi olmayan bir teknoloji var ve arz taleple calışıyor bu sistem nasıl bir balon olabilir bu teknoloji başında kimse yokken treni kaçıranlar sallar durur balon bilmem spekülasyon hep bunlar aldırış etmeye gerek yok
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Balon balon diye diye uçuracaklar en sonunda Bitcoin'i. Böyle balonu nerede görmüş acaba kendileri? Bu kadar büyük kitleleri etkileyen bir şey için balon demek gerçekten ilginç.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Balon ponzi gibi kelimeler çok ağır ama sadece arz talebe göre şekillenen bir piyasa var ortada. Şuanlık pekte haksız sayılmazlar.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Bu balon muhabbetini aşıp teknolojinin potansiyelini ortaya çıkarma adına ne zaman daha fazla adım atılır işte o zaman biz kripto paraların gelecekteki konumunu ya da fayda-zarar ilişkisini konuşabiliriz.
jr. member
Activity: 266
ico ve bitcoin farklı kavramlar. ico konusunda haklı. icoların pek çoğu yüksek miktarda ether toplayıp köşeyi vurma peşinde. o etherlerin eminim bir çoğunu satıp paraya geçiyorlar veya değerini artırmak için coin borsasına gönderiyorlar. icoların yol haritasını hayata geçirmek için o topladıklarının tamamını kullandıklarını hiç sanmıyorum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
Bu balon diyenlerde kesin herkesten fazla cüzdanlarını doldurmuştur. İnsanları aldatarak rant elde etmek istiyorlar. 2 yıldır balon diyolar.
Ayrıca bazı görüşler, yıl sonunda 30 bin doları görecek diyor.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
bitcoine balon demenin manasını göremiyorum. ona bakarsan altın neden değerleniyor. güzel görünümlü onlarca metal var ama altın değerli. ama altını bir yerden bir yere göndermek mesele. saklamakda büyük sorun. anlatmak istediğim bir şeye değer veren insanlardır. insanlar bir şeye 7000 dolar veriyorsa,o ürünün değeri 7000dir. balon demenin manasını görmüyorum.
member
Activity: 154
Merit: 16
iyide kardeşim balon vs demenin bir manası yok yatırım uzun vadeli olur insanlar  değerlendirme yapmadan direk şöyle böyle demeyi iyi biliyor sanal para dünyası zaten uzun vadede kazandırıyor bugun yatırdım yarın zengin olcam para kazanacam diye bir dava yok hayatta böyle zaten emek olmadan yemek olmaz
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Bitcoin tabi ki balondur. Fiyatı bir yükselip bir alçalmaktadır. Aynı bir balon gibi şişip inmektedir. Ha bu demek olmasın ki Bitcoin fiyatı sıfıra inecek. Böyle haberler gözünüzü korkutmasın arkadaşlar.
jr. member
Activity: 420
Bountyhive.io
Hocam artık bitcoin ve altcoinlerde yüksek para ile alıp satanlar dalgalanmaya yapıyorlar. Sabit bir fiyata oturtmak elde değil adam alıyor altdan fiyatın artmasını bekliyor ve üstden satıyor, bunu tekrarlıyor sürekli. Küçük yatırımcıda aynısını yapmaya çalışıyor ama bazen ekside olduğu oluyor. Al-sat devrine döndü tamamen.
Pages:
Jump to: