Pages:
Author

Topic: Wirex Master Card - page 2. (Read 5120 times)

newbie
Activity: 29
Merit: 0
February 06, 2017, 08:23:54 AM
Ne znam da li ste imali iskustva sa Wirex karticama. Meni je stigla pre nedelju dana i mogu vam reci da sam zadovoljan.
Zanima me da li postoji neka alternativa? Za sada su provizije OK s obzirom da je iz BTC-EUR-DIN transakcija..

Imaš alternativa koliko hoćeš.
Kakva im je podrška i kolika je provizija za dizanje na bankomatu?
Da li ta njihova karticu funkcioniše na prinicipu debitne kartice ili svaki put moraš da je puniš?

Meni ja ta njihova usluga jako skupa, ostanem bez čak 100-njak kuna prilikom jedne transakcije kad sve zbrojim i oduzmem (Paypal --> Virtualna Visa --> Bitcoin --> Fizički Mastercard --> Bankomat. Support niškoristi. 
legendary
Activity: 2198
Merit: 1014
Bitdice is scam scam scammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
February 01, 2017, 12:04:14 PM
Ne znam da li ste imali iskustva sa Wirex karticama. Meni je stigla pre nedelju dana i mogu vam reci da sam zadovoljan.
Zanima me da li postoji neka alternativa? Za sada su provizije OK s obzirom da je iz BTC-EUR-DIN transakcija..

Imaš alternativa koliko hoćeš.
Kakva im je podrška i kolika je provizija za dizanje na bankomatu?
Da li ta njihova karticu funkcioniše na prinicipu debitne kartice ili svaki put moraš da je puniš?
newbie
Activity: 29
Merit: 0
January 31, 2017, 06:41:11 AM
Pages:
Jump to: