Ma Hrvatska je igrala taman dovoljno i meni je to za ovakve knock-out turnire uvijek opravdano.
Vodili smo, nema veze kako smo poveli, ali kad vodiš promijeni ti se stil igre. Da je bilo 0-0, vjerojatno bi i mi igrali malo riskantnije. Ovako zaista nismo morali.
Što se Srbije tiče, ima stvarno tešku skupinu i biti će im čupavo. Dobili su ovo što su morali, drugi rezultat im baš i ne ide na ruku. Mislim da bi im Kostarika mogla pomoći sa Švicarcima ali možda im ni to ne bude dosta. Ova Srbija mi se čak i dopada, iako s onim drvom Mitrovićem teško da može daleko. Lik je baš užasan.
Bice tesko,pobedicemo i Svajcarce i protiv Brazila se nadam remijem. To je moje misljenje. A ovo sto si rekao za Mitrovica da je "drvo" izgleda da uopste ne pratis fudbal. Covek je sam odveo Fullham u Premier Ligu,na svakoj utakmici po gol,nekad i dva. Protiv Kosta Rike nije imao pravu sansu,drzao je 4 igraca na ledjima. Bukvalno to sto si rekao da je drvo,to ti je kao kad bi ja rekao da je Mandzukic ili Perisic drvo a ustvari doktori fudbala(nogometa)
Sto se tice vas jos jednom kazem,jaki ste imate vece sanse nego mi,licno moje misljenje je da cete odigrari dobro protiv Argentine i kiksnuti protiv Islanda,i to vam donosi prolaz.
Ali ajde da ne pricamo samo o Srbiji i Hrvatskoj,sta kazete za Ronalda protiv Spanije? Covek 33.godine ima igra kao da ima 18.