Pages:
Author

Topic: Worldcore ICO tartışma alanı - page 11. (Read 30312 times)

full member
Activity: 406
Merit: 158
December 10, 2017, 11:58:04 AM
Reddit bounty'ler gönderildi mi bilen var mı?
Reddit'ten 35k alacak 2 kişi var da onları takip ediyorum. Gerçekten gönderecekler mi göndermeyecekler mi merak içindeyim.

Total Stakes =   115,5
Total Tokens =   81000
1 Stake =   701,2987013

Adamların 50 stake'i var.  701*50=35k'dan fazla wrc almaları lazım ama hesaplarında öyle bir gelen yok. Gelecekse bundan sonra reddit'e girelim signature falan boşa uğraşmayalım. Böyle iş mi olur!!!!!
Reddite girmek baya imkansıza yakın bişey. Ben kayıt oldum mesela, kafadan 1 ay sana yorum bile yazdırmıyor sitede. Sadece bakabilirsin. Sonra o geçiyor post karma ve comment karma diye bişey var, bunları arttırman lazım diyor. Comment yazıyorum siliyor oraya yazamazsın falan diyor. 2-3 saat uğraştıktan sonra bıraktım, genelde yazılımcı arkadaş kullanırdı bahsetmişti ama böyle manyak garip bir site olduğunu bilmiyordum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
December 10, 2017, 11:54:50 AM
ICO fiyatından %60' a yakın fiyatı altta . Tüm ICO lar aynı oldu . En iyi ihtimalle %20-30 düşükten başlıyor fiyatları.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 10, 2017, 11:35:34 AM
Reddit bounty'ler gönderildi mi bilen var mı?
Reddit'ten 35k alacak 2 kişi var da onları takip ediyorum. Gerçekten gönderecekler mi göndermeyecekler mi merak içindeyim.

Total Stakes =   115,5
Total Tokens =   81000
1 Stake =   701,2987013

Adamların 50 stake'i var.  701*50=35k'dan fazla wrc almaları lazım ama hesaplarında öyle bir gelen yok. Gelecekse bundan sonra reddit'e girelim signature falan boşa uğraşmayalım. Böyle iş mi olur!!!!!
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
December 10, 2017, 11:07:45 AM
twitter, facebook ve imza kampanyları hiç bir şey kazandırmadı diyebiliriz. kıytırık redditten daha iyi kazandılar.

bounty managerın bundan baya etkisi var, ödül programının içine kaç kez edildi sayamadım. ben ilk katılanlardım, boşu boşuna 3 ay geçti diyebilirim.

şu an ben de satmayı planlamıyorum, büyük borsalara gireceğini söylemişti şimdilik sadece hitbtc var. biraz daha hacimli borsalara giriş yapsalar, fiyatları etkileyebilir.
Şimdlik para etmese de tutup daha düzgün fiyata sattığımda onların da iyi kazandıracağını düşünüyorum, telegrama bile 400 tane wrc verdiler, şuan 20 dolar ederi var 3-5 aya belki de 100 dolar olucak örneğin. Kıytırık reddit dediğiniz de asıl redditleri kovalamak gerek zaten, orda hesap açanlar bilir baya zor bi site öyle kafana göre gidip kayıt olup bişeyler yazamıyorsun. Pek de kıytırık sayılmaz oyüzden.
full member
Activity: 462
Merit: 102
December 10, 2017, 08:42:42 AM
Worldcore a şimdi etherdeltadan baktım dibin dibi bu yğzden biraz ethereum yolladım alayım ama hala geçmedi geçerse biraz alacağım uygunken zamanla iyi kazandıracak
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
December 10, 2017, 07:38:46 AM
twitter, facebook ve imza kampanyları hiç bir şey kazandırmadı diyebiliriz. kıytırık redditten daha iyi kazandılar.

bounty managerın bundan baya etkisi var, ödül programının içine kaç kez edildi sayamadım. ben ilk katılanlardım, boşu boşuna 3 ay geçti diyebilirim.

şu an ben de satmayı planlamıyorum, büyük borsalara gireceğini söylemişti şimdilik sadece hitbtc var. biraz daha hacimli borsalara giriş yapsalar, fiyatları etkileyebilir.
member
Activity: 68
Merit: 10
#Blog Writer
December 10, 2017, 07:32:15 AM
ColorlessK anladığım kadarıyla bounty'yi çok parçalıyor. Hepsine katılıp az az toplamak gerekiyor yoksa sadece bir iki tanesine katılarak bir getiri elde edilmiyor.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
December 10, 2017, 07:30:34 AM
Bounty bitti sanırım değilmi.my ether wallet adresime bir miktar gelmiş.Satmaya değecek kadar bişey yok.tweeter kampanyası pek kazandırmamış.
full member
Activity: 378
December 10, 2017, 07:19:22 AM
Artık bountyyi almayan kalmadı sanırım support da aldığına göre, bakalım bundan sonra ne olucak bikaç ay elde tutma düşüncem var, inşallah yüzümüzü kara çıkarmazlar.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
December 10, 2017, 07:13:19 AM
En son thread support ödüllerini de dağıtmışlar. Miktarlar diğer kampanyalara göre gayet yüksek. Bilsem sadece ona katılır daha çok post girerdim  Grin. Gerçi gönderseler de henüz para etmiyor. etherdeltada ico fiyatının yarısının bile altında işlem görüyor. Mecbur bekleteceğiz.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
December 08, 2017, 04:35:55 PM
Ben de etherdeltada daha ucuza satılan bir coini ne için icodan alsınlar anlamıyorum. ICO'yu şu noktada devam ettirmek ancak kendi zararlarına. Millet ne yapıyor bunlar diyor. Saçma sapan hareketler.

Ekibe olan güveni oldukça sarsacak bir hamle oldu ico devam ederken bounty dağıtmaları dağıtıyorsanda yüksek fiyattan o bountyleri borsalardan geri toplaman gerekirdi onuda yapmadı ekip.Çok acemice bir hata yaptılar.
full member
Activity: 588
Merit: 104
December 08, 2017, 04:16:54 PM
Ben de etherdeltada daha ucuza satılan bir coini ne için icodan alsınlar anlamıyorum. ICO'yu şu noktada devam ettirmek ancak kendi zararlarına. Millet ne yapıyor bunlar diyor. Saçma sapan hareketler.
member
Activity: 448
December 08, 2017, 04:15:58 PM
Duyduğum okuduğum kadarıya bunun bounty'si tam bi rezaletmiş hiç iyi yönetememişler parada toplayamamış galiba.
member
Activity: 280
December 08, 2017, 04:12:26 PM
mediumdayken girmiştim imzasına. sonrasında çıkmıştım. sağlam bounty yollamışlar bana göre. 50 postuda tamamlamamıştım. saçma bi bounty yöneticisi vardı.

hocam bu bountylerden sağlam para geliyor mu? okuduğuma göre öyle ama bir çok insanda uğralışmaz boş verin diyor. Bence öyle imza vs uğraşılacak iş değil. biraz okudum konularını, siz ne düşünüyorsunuz?
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
December 08, 2017, 01:20:44 PM
Asıl support ve reddit odullerı dagıtılsın o zaman düşmeyi gorun sız, ben beklıyorum o kısımdakılerın odullerı henuz gelmedı onlarda saglam dump yaparlar bu hacımle ondan sonra alacagım ben, alacak olanlar varsa beklesınler
full member
Activity: 378
December 08, 2017, 01:09:22 PM
Gelenleri tutuyorum ben de, böyle fiyatlara satılmaz 0.2 0.3 dolar olsa anca ozaman satarım, takımdan beklentim var beta meta çalışan bişey yaptıklarında fiyat güzel yerlere gelir gibi.
full member
Activity: 210
Merit: 100
December 08, 2017, 11:42:26 AM
Bountyden alıpta erkenden  satanlara ben de  hiç anlam veremiyorum şahsen, anında satsan fiyat sudan ucuz, sana  bedavadan gelmiş zaten, at kenara dursun bak bakalım coin nerelere gelecek, belki de çok kazançlı olacaksın.

Bir kaç arkadaşım var direk sattı eline gelenleri onlara neden böyle yaptıklarını sorduğumda ico devam ederken bounty dağıtan bir ekibin sağlam bir proje yapabileceğine inanmadıkları için ellerindekileri fiyatına bakmadan sattıklarını söylediler.

Aslinda mantikli konusmus arkadaslarin ama genede yari fiyata satilmaz Smiley
bende sosyal medya youtube instagram linkedln i falan direk elimden çıkardım hocam. mutlaka alım fırsatı verecektir bence.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
December 07, 2017, 03:59:53 PM
Bountyden alıpta erkenden  satanlara ben de  hiç anlam veremiyorum şahsen, anında satsan fiyat sudan ucuz, sana  bedavadan gelmiş zaten, at kenara dursun bak bakalım coin nerelere gelecek, belki de çok kazançlı olacaksın.

Bir kaç arkadaşım var direk sattı eline gelenleri onlara neden böyle yaptıklarını sorduğumda ico devam ederken bounty dağıtan bir ekibin sağlam bir proje yapabileceğine inanmadıkları için ellerindekileri fiyatına bakmadan sattıklarını söylediler.

Aslinda mantikli konusmus arkadaslarin ama genede yari fiyata satilmaz Smiley
hero member
Activity: 882
Merit: 507
December 07, 2017, 03:53:40 PM
Dağıtsın lar farkeden bir şey öyle projeler Hype oluyorki akıl almaz bir gün belki buda olacak ama yok dan satmak bana mantıklı gelmiyor açıkcası.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
December 07, 2017, 03:29:41 PM
Ceo alexin hala ne diye icoyu uzattığını anlamış değildim, bountyleri hemen dağıttı fiyat iconun üçte birine düştü hala ico devam ediyor bunu hiç anlamadım, adam gelip icodan alır mı kardeşim yani. Bu konularda tecrübesiz gibiler, ama bu projeyi kötü yönetecekleri anlamına da gelmez.
Pages:
Jump to: