Pages:
Author

Topic: Worldcore ICO tartışma alanı - page 2. (Read 30312 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
March 09, 2018, 01:38:30 AM
Daha düşmez dedikce düşüyor, worldcore bence scam çıktı. Bir kaç resim paylaşılmış o herifin wrc ile alakası yok deselerde wrc bitmiş artık, ne zamandır telegram grubunda binanceye girecek diyorlardı yemedi kucoin demeye başladılar kucoinde yemedi tabi şimdi durum ortada sanırım 1c olur yakında
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
March 09, 2018, 01:17:04 AM
İlk incelemem de pek beğenmedim ama sevdiğim bir arkadaş övünce az miktarda da olsa aldım. Ama sonu hüsran tabi. Arkadaşımın haklı çıkmasını isterdim. Ama bu piyasada herşey beklenildiği gibi gitmiyor.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
March 09, 2018, 01:01:05 AM
Worldcore scam çıkarsa, geçmiş olsun ama eğer bir şeyler yapmaya uğraşırlarsa fiyatı çıkacaktır. Şuan için çalışıyorlar, bu kadar dipleri görmesinin nedeni sadece coinle alakalı değil, piyasanın da etkisi büyük. Elimde çok daha iyi projesi olup aynı bu şekilde çok sert düşüş yapan bir kaç coin daha var. Boğa dönemi gelince değerlendirmek lazım. Bu fiyatlardan alanların ekip biz kaçar demezse, iyi kazanması gerekir diye düşünüyorum.
full member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
March 08, 2018, 11:12:22 PM
Localde bunu pumplayan birileri vardı çok pis uçcak deniyordu iyi ki oları dinlemeyip 3k dan çıkmışım, resmen 500 satslara düşmüş valla fena etkilenmiş, binance felan çıkamazsa zaten zor işleri ileride de.

Hocam tüm altcoinler gibi WRC de bu krizden payını fazlasıyla aldı. Kimler pompalıyordu bilemiyorum ama hiç bir coine duygusal bağlanmamak gerekiyor. Bu böyle gitmeyeceği bir gerçek orası da var. Her yükselişin bir inişi, her inişin de bir çıkışı olur.

Whatsapp grupları vardı hocam worldcore ile ilgili  Grin Bildiğiniz dolandırıcı tipler yani insanlara etherdeltada 0.05 dolardan wrc almak varken icoya sokmaya çalışıyorlardı.O kişiler sayesinde çok mağdur oldu.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
March 08, 2018, 07:45:55 PM
sıkıntı büyük, haldır huldur coin alanlara geçmişler olsun. bkz. "ooo isminde world var kesin almalıyım!"

ne alaka
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
March 08, 2018, 06:20:01 PM
sıkıntı büyük, haldır huldur coin alanlara geçmişler olsun. bkz. "ooo isminde world var kesin almalıyım!"
newbie
Activity: 210
Merit: 0
March 08, 2018, 03:21:18 PM
ben bu coini çok duyuyordum ama bir türlü ısınamamıştım, iyi ki öyle yapmışım.sağlam çakılmış, mağdurlara büyük geçmiş olsun..
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
March 08, 2018, 02:58:57 PM
eyw saglam dustu ama bunun etkisi bence wrc kotu oldugundan degil borsalardan kaynaklaniyor. Binance girerse iyi yukselir.
full member
Activity: 476
March 08, 2018, 02:25:14 PM
Localde bunu pumplayan birileri vardı çok pis uçcak deniyordu iyi ki oları dinlemeyip 3k dan çıkmışım, resmen 500 satslara düşmüş valla fena etkilenmiş, binance felan çıkamazsa zaten zor işleri ileride de.

Hocam tüm altcoinler gibi WRC de bu krizden payını fazlasıyla aldı. Kimler pompalıyordu bilemiyorum ama hiç bir coine duygusal bağlanmamak gerekiyor. Bu böyle gitmeyeceği bir gerçek orası da var. Her yükselişin bir inişi, her inişin de bir çıkışı olur.
Aynen öyle hocam doğru söylüyorsunuz, bayadır fiyata bakmıyordum çok etkilenmiş. Fark ettiğim bişey daha var, binanceda olanların avantajı hacim yine az çok olduğu için sanırım, diğer borsadakiler kadar kayıp olmamış, mesela wrc beim sattığım yerin 5-6 da birine düşmüş ki daha da çıkmıştı biara 4k görmüştü sanki, 5-6 kat zarar hiçbir binance'da bulunan coinde olmamış en azından bendekilerde böyle bişey olmadı daha sınırlı bir düşüş oldu.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
March 08, 2018, 02:06:54 PM

full member
Activity: 476
March 08, 2018, 02:01:52 PM
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
March 08, 2018, 12:59:27 PM
Düşüşten her coin gibi Wrc'de etkilendi ama daha sonrasın da tekrardan yükselmesi bu denli önemli bir faktör oynuyor yinede biraz alttan alım yapılabilir gibi duruyor bakalım.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
March 08, 2018, 12:54:25 PM
Krixden etkilenen altcoinlerin arasında Worldcore de bulunuyor. Ben buna yatırım yapmayı düşünüyordum. Fiyatın gerilemesi beni karar vermeye yönlendirdi. Hacim açısından performansını beğeniyorum.

full member
Activity: 336
The World’s First Blockchain Core
March 04, 2018, 05:38:56 PM
Bu adamlar guzel videolar falan hazirliyorlar ama yaptiklari proje neden blockchaine ihtiyac duysun?
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
March 04, 2018, 03:54:48 PM
Piyasadaki düşüşlerden en çok etkilenen tokenlerden biri wrc oldu malesef, ne yatırım yaptım nede bountysine katıldım arada fiyat takibi yapıyordum sadece durumu ne olacak diye ama beklediğimden fazla gerilere gitti.
fakat bu seviyelerden alınır gibi duruyor neden derseniz hacmi çok arttı son günlerde daha önceleri bu kadar hacim yapmıyordu.birileri topluyor diye düşünmeme sebep oluyor buda.anlık fiyatı

$0,063929 USD (-31,33%)
0,00000563 BTC (-30,75%)
0,00007401 ETH (-31,66%)

Hocam umarım dediğiniz gibidir. Daha düşmez diyerek girdiğim yerden bile çok fazla düştü. Artık bir şey yapmaları gerekiyor diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
March 04, 2018, 02:24:34 PM
Piyasadaki düşüşlerden en çok etkilenen tokenlerden biri wrc oldu malesef, ne yatırım yaptım nede bountysine katıldım arada fiyat takibi yapıyordum sadece durumu ne olacak diye ama beklediğimden fazla gerilere gitti.
fakat bu seviyelerden alınır gibi duruyor neden derseniz hacmi çok arttı son günlerde daha önceleri bu kadar hacim yapmıyordu.birileri topluyor diye düşünmeme sebep oluyor buda.anlık fiyatı

$0,063929 USD (-31,33%)
0,00000563 BTC (-30,75%)
0,00007401 ETH (-31,66%)
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
March 04, 2018, 02:18:19 PM
ben genellikle kampanyalardan gelenleri geldiği gibi satıp elden çıkartıyorum. beklemeye gerek yok diye düşünüyorum. tabi çok destekli bir proje değilse. worldcore için de aynısını yapmıştım. Kampanya sonunda hemen dağıtmışlardı tokenleri.

bende sizin gibi yapıyorum. ilk coindash imzasında gelen tokenları satmadım, beklettim. baya eksiğine elden çıkarttım sonra. o yüzden gelen tokeni yarısını ilk seferde satıyorum, proje iyiyse biraz bekletiyorum geri kalanını.

worldcore için iyi konuşuyorlar ama piyasada hız önemli. bazen ürünü hızlı çıkartmak gerekiyor.
member
Activity: 154
Merit: 10
March 03, 2018, 04:56:01 PM
ben genellikle kampanyalardan gelenleri geldiği gibi satıp elden çıkartıyorum. beklemeye gerek yok diye düşünüyorum. tabi çok destekli bir proje değilse. worldcore için de aynısını yapmıştım. Kampanya sonunda hemen dağıtmışlardı tokenleri.

Bazen kampanyalardan gelen tokenleri hemen satmadan bekleyip değerlendirdikten sonra boğa sezonu zamanında satmanın faydalı olacağını düşünürüm. Sağlam projeler mutlaka bekletilmeli.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
March 03, 2018, 04:03:08 PM
50 cent benim işime yaramıyordu açıkcası bir coini bu kadar kısa vadede çıkarmıyorum ama wrc çok fazla yükselmeyeceği belliydi ama yeniden o seviyelere gelir bence sadece zaman gerekiyor.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
March 03, 2018, 03:44:25 PM
Pages:
Jump to: