yani işin özü digilira güvenilirdi peki neden diğer borsalara göre digilirayi seçmeliyim diye sorarsan eğer tabi ki hız ve yüksek fee ücretlerinden dolayi. digilira ile işlemler waves ile yapiliyor haliyle hizli ve düşük fee. fakat diğer borsalarda durum bitcoin üzerinden fee ile yapildigi için 1oo binlik alim da sizden kesinti tahminim bi 400-500 arasi olacaktir. o kadar fee yi ödeyene kadar kesinlikle digilira diyorum.
Merhaba hocam,
Mesajınızı yeni farkettim. Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim. digilira 6 Aylık bir çalışmanın eseri olarak Waves blok zincirine tamamen entegre bir şekilde hizmet vermektedir. Daha çok yeni olduğumuz için henüz tam olarak anlaşılamadığını düşünüyorum. Ancak süreci takip ediyor olmanız beni çok mutlu etti.
WTRY ile Waves Merkezsiz borsasında kişiler arası takas işlemleri çok düşük komisyonlar ile gerçekleştirilir. 100 Bin liralık Bitcoin alımı için ülkemizde bulunan merkezi borsalara %0.4 komisyon ile 400 Lira komisyon ödenirken Waves Platform'da sadece 0.003 WAVES komisyon ödenecektir. (Yaklaşık 15 Kuruş)
Waves Platform'un global başarı veya başarısızlığından bağımsız olarak, ülkemizde bu platform'un yoğun kullanılması ile birlikte, kullanıcılar kendi aralarında Bitcoin transferlerini 0.001 WAVES (5 Kuruş) ile yapabilecekler, aynı şekilde Ethereum, Litecoin, Zcash,WAVES gibi platform'da yer alan kripto paraları Türk Lirası ile alıp satabilecekler.
Şimdiye kadar hacim oluşturmak adına fiyatlara hiçbir şekilde müdehale etmedik, hacim bilgilerini blok zincirinden çekiyoruz, bankadaki bulunan nakit paramız ile piyasada dolaşan WTRY'nin her zaman eşit olduğunu kanıtlamak adına uluslararası denetim firmasına kendimizi denetlettireceğiz. Bu hem ülkemizde hem de dünyada bir ilk olacak. Bugün tether'in halini hepimiz biliyoruz. Karşılığının olup olmadığı tam bir muamma.
Zamanla ilginin digilira ve Waves Platform'a kayacağını düşünüyoruz. Bugün ülkemizde merkezi borsalara günlük 400-500 bin lira komisyon ödenmekteyken bir anda bu komisyonlara aslında gerek olmadığını ve bir blok zincirinin bütün bu işleri halledebildiğini düşünün..
Serkan