Pages:
Author

Topic: X10 baikal - page 2. (Read 639 times)

hero member
Activity: 2170
Merit: 612
Online Security & Investment Corporation
December 06, 2017, 12:41:02 PM
Yüksek kazanç bırakan asic cihazları ilk alanalr çok kazanır, sonradan alanlar çok kazanamaz.
s9 gibi yıllardır var olan asic cihazları alanalr normal kazanır sürekliliği daha uzun ömürlü olur.
Ama yine de baikal cihazlar kadar düşük ses ve ısı ile çalışan ve çok az elektrik harcayan cihaz bulamazsınız.

150 watt tüketim ile günde 44+ olar kazandıran başka cihaz bulamazsın.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
December 03, 2017, 04:38:55 PM
Dikkat, internette Antminer L3+ 'ların tüm ASIC çiplerinin birkaç günde bozulduğu şikayetleri var.
Bu bilgiyi nerden aldiniz bilmiyorum ama benim basima boyle bisey gelmedi yakin cevremde de cok kullanan var onlarda boyle bi sorun yasamadi. yuksek frekans ta calistirirsaniz bazen bi kac chip ariza veriyo ama frekans i normale cevirip yeniden baslatinca normal calisiyor.

Birde psu ile alakali olabiliyo arizalar bitmain in orjinal psu lari sanildigi kadar iyi degil biz farkli asic psu lar kullaniyoruz simdiye kadar hic sorun yasamadik.

Hem çevremdeki birkaç kişinin L3+'ların ASIC çipleri 1 haftada bozuldu, hem de bu konuda twitter'da Bitmain'e yakınan mesajlar görmüştüm. Ama sizdekiler çalışıyorsa demek ki genel bir sorun değil. 1200+ w güç kaynağı bulmak zor ve pahalı olduğundan Antminer alacak olsam Bitmain'in PSU'sundan alırdım herhalde.

Alper
member
Activity: 98
Merit: 10
December 02, 2017, 10:45:01 AM
Dikkat, internette Antminer L3+ 'ların tüm ASIC çiplerinin birkaç günde bozulduğu şikayetleri var.

Bu bilgiyi nerden aldiniz bilmiyorum ama benim basima boyle bisey gelmedi yakin cevremde de cok kullanan var onlarda boyle bi sorun yasamadi. yuksek frekans ta calistirirsaniz bazen bi kac chip ariza veriyo ama frekans i normale cevirip yeniden baslatinca normal calisiyor.

Birde psu ile alakali olabiliyo arizalar bitmain in orjinal psu lari sanildigi kadar iyi degil biz farkli asic psu lar kullaniyoruz simdiye kadar hic sorun yasamadik.
member
Activity: 98
Merit: 10
December 02, 2017, 10:40:32 AM
peki  S9 yerine L3+  alsam nasıl olur  hem daha az elektrik tüketiyor hemde sesi çok az , kimseyi rahatsız etmiyor

Benim calistirdigim makinalarda L3+ S9 a gore daha sessiz cunku chip ve board daha az isiniyo ama yinede evde kullanilacak cihazlar degil L3+ lar. Ben 1 tanesiyle evde rahat edemeyip kapattim heleki gece heryer sessizlestiginde cok rahatsiz ediyor.
newbie
Activity: 32
December 02, 2017, 09:35:21 AM
newbie
Activity: 61
December 02, 2017, 08:25:04 AM
peki  S9 yerine L3+  alsam nasıl olur  hem daha az elektrik tüketiyor hemde sesi çok az , kimseyi rahatsız etmiyor
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
December 02, 2017, 03:16:05 AM
hocam bu baikal miner denen cihazlarda ilk alırsanız karlı çıkarsanız sonralarında alım ypaarasnız eğer gaza gelip çok büyük ihtimal zarar etme olasılığınız var bana kalırsa s7 veya s9 alırsanız daha iyi bir seçim olacaktır.
member
Activity: 560
Merit: 12
December 02, 2017, 02:58:20 AM
baikallarda şunu gördüm ilk alanlar karlı çıkıyor. Sonrasında alanlar parayı çıkaracağım diye bekliyor. Paranız varsa s9 alın ne olduğunu bilirsiniz.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
December 02, 2017, 02:16:39 AM
Hocam baikal minerları anlamak için, baikal miner cube çıkmıştı 3-4 ay öncesinde,  roi 3 ay falandı, şu an roi sonsuza kadar yok gibi. baikal da genelde bu durum oluyor. çinliler oyun yapıyorlar zorluğu arttırıyorlar. baikal miner cube 6000-7000 tl aralığındaydı 4 ay önce ona göre hesap yapın.

erken alırsanız karlı oluyor ama.  bu mantığı edinin, minerı ilk çıktığında alırsanız çok güzel karlar bırakır
member
Activity: 286
Merit: 11
December 02, 2017, 12:39:17 AM
Arkadaşlar  bu makinayı almayı düşünüyorum , cihazı kullanan varmı ve getirisi nedir
hala bi makina almış değilim , L3+ alıcaktım nerden nereye geldim , bu cihazda karar kılmış gibiyim , birkerede tecrübeli ve hali hazırda kullanan arkadaşlara sormayı düşündüm

Baikal konusunu igotek isimli kullaniya sorabilirsin .
newbie
Activity: 61
December 01, 2017, 03:53:53 PM
Arkadaşlar  bu makinayı almayı düşünüyorum , cihazı kullanan varmı ve getirisi nedir
hala bi makina almış değilim , L3+ alıcaktım nerden nereye geldim , bu cihazda karar kılmış gibiyim , birkerede tecrübeli ve hali hazırda kullanan arkadaşlara sormayı düşündüm
Pages:
Jump to: