Pages:
Author

Topic: Xeggex borsası - page 3. (Read 693 times)

hero member
Activity: 1442
Merit: 256
November 18, 2023, 04:56:05 PM
Seyşeller merkezli, kyc istemeyen, takımı sadece doğruluğu belirsiz isimlerden oluşan (dandik birer Linkldin hesapları bile yok, sadece Discord ve Telegram) yani aslında anonim ve rezerv kanıtı sunmaya tenezzül bile etmemiş bir borsa. Şahsen kullanmak bir yana, kara para bağlantısı falan çıkar, başım ağrır diye yalandan üye bile olmam.
Üye olmam ama belki değerlenir diye token tutarım desen ya kendisinden, ya da Pancakeden alman lazım, o da sakat bence.
Bu borsayı çok tutmaz, indirirler, benden söylemesi.

Abi uzun vade ne olur bilemeyiz tabi ben kendi tokenini aldım.
Riskli mi evet riskli. Bir zamanların coinlisti bile arkadaşımıza neler yaşattı.
Burada da herşey olabilir.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
November 18, 2023, 04:42:42 PM
Seyşeller merkezli, kyc istemeyen, takımı sadece doğruluğu belirsiz isimlerden oluşan (dandik birer Linkldin hesapları bile yok, sadece Discord ve Telegram) yani aslında anonim ve rezerv kanıtı sunmaya tenezzül bile etmemiş bir borsa. Şahsen kullanmak bir yana, kara para bağlantısı falan çıkar, başım ağrır diye yalandan üye bile olmam.
Üye olmam ama belki değerlenir diye token tutarım desen ya kendisinden, ya da Pancakeden alman lazım, o da sakat bence.
Bu borsayı çok tutmaz, indirirler, benden söylemesi.
legendary
Activity: 2156
Merit: 1667
November 18, 2023, 04:38:13 PM
XPE (Xpense) sosyal medyada bazı önemli hesapların keşfedip üzerinde durduğu bir token gerçekten, 1 ayda 10x yaptı,

https://www.coingecko.com/en/coins/xpense-2

gönder gelsin bro özelden bekliyorum, bu borsa aklımdaydı zaten iyi oldu konuyu açtığın 🏆
hero member
Activity: 1442
Merit: 256
November 18, 2023, 02:54:33 PM
Bu boğaya bu borsa damga vurabilir.
Kycsiz günlük çekimi 2000$ kyc yaptığınız zaman 5000$ oluyor.
Kendi tokeni var ve toplam adedi 200 milyon.
Bundan önceki boğalara coinlist borsası damga vurmuştu. Oraya çıkan projeler iyi kazandırdı. Bu boğa da ise ben xeggex borsası olabilir diyorum. Çünkü Twitter'da epey bir coin shillemesi görüyorum ve bu borsa çok karışıma çıktı.
Forumda konusu yokmuş ben de belki fikir verir diye başlık açtım.
Fikrinizi merak ediyorum. Ben XPE tokenden bir miktar alım yapacağım.
Üye olmayıp üye olmak isteyen eğer isterse ref atabilirim.
(Başlığı ref için açmadım sakın kimse yanlış anlamasın)
Her zaman dediğim gibi elinizde olan coinleri istediğiniz yerden satarsınız inşallah
Pages:
Jump to: