Konuya gelince ara sıra ripple etheri geçer cok takmamak lazım. amiral herzaman etherdir bu piyasada btc den sonra
Hero olmusum newbie olmusum ben takmam takıntısı olan vay efendim subu oldum diyen düşünsün öyle bir ihtiyacım yok. Dediklerimi çekinmeden kimseden tırsmadan acaba bana merit vermezler mi diye düşünmeden korkusuzca söylerim takıntısı olan hero lar düşünsün. Söylediklerimin arkasındayım bir işe yarayıp scam icolar üretmeseydi zaten bu duruma gelmezdi 2000 adet icodan kaç tanesi basarılı scam değil. hergün konu acan benmiyim acaba vay efendim bounty katıldık scam cıktı vay efendim imzaya katıldık tokenler gelmedi vay efendim şöyle vay efendim böyle. Ben zaten piyasanın çökmesinden yanayım bunun için ugrasıyoruz ne kadar cok köçüş o kadar para hortumlama ben ico lardan yapacagımı yapıyorum kimse bilmiyor ama cıkan projelerin cogu türk yazılımcılardan amaç para kazanmak
Çocuk sende bir problem mi var ne ayaksın sen? bir şey demiyeyim diyorum ama hep aynı bok.
Her konuda kalın yazı kullanmak nedir? Sen bu formun piçisin sanırım her konuya balıklama atlayıp ortalıgı karıştıracak ithamlarda bunuyorsun. Bu arada konu etherle alakalı değil.
Biz ne konusuyoruz sen ne konusuyorsun edep yahu burda ne doktor ne mühendis ne bayanlar var bu edepsizlik nedir ben okurken utandım gelecekdeki cocuklarına böylemi örnek oluyorsun düşüncelerini baska türlü ifade edersen adam yerine sayıp seni dinleriz ozamana kadar engelledim seni.
Bravo, Alkışşş! Ayakta alkışlıyorum seni, Büyük bir şey başardın! Beni bilen biliyor. Edep konusuna gelecek olursan Bozkurta it diyip başka konularda da ortalıgı karıştıran senden başka trol kimse yok.
Familya olarak ne balık türümü kuş türümü ? cevap ver ozaman benim mesajlarımı incele hiçbirisinde ne bir küfür nede aşalayıcı cümle bulabilirsin ben kendimi bilirim ona göre felsefemi yaşarım bu cümleler bana ve bulumdugum ortama yakısmaz zararın neresinden dönersen kardır senin için
Hani engellemiştin?! Demekki benimle polemik yapma ihtiyacı seziyorsun, ne de olsa böyle ortamlardan beslenen bir varlıksın.
Her milletin kendi kültürüne özgü bir takım ögeler vardır sen bunlara dilediğin gibi hitap edemezssin. Zarar mı? Kedi adına konuş benim kaybettiğim bir şey yok sen altta kalmamak için kıçını yırtıyorsun orasını anlıyorum senin için zor bir durum olsa gerek.
Senin gibiler beni eğlendirir konuyu uzattıkça benim işime gelir devam et