Pages:
Author

Topic: Xrp ve BTC - page 2. (Read 2598 times)

legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
May 17, 2017, 05:57:34 AM
Ripple balonu bir yerde patlayacak ama nerede olur onu Ripple trade yapan kişiler düşünsün. Ben uzaktan izlemeyi tercih ediyorum.
Bu balon hakkında Steemit'te yazdığım yazıya buradan ulaşabilirsiniz.
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
May 17, 2017, 03:57:15 AM
Bu balon patladığında sermaye btc eth etc ve ltcye kayacak bence. Güzel bi kar fırsatı yaratacak. Bekleyip uzun vadeli pozisyon almak en guvenlisi bence
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
May 17, 2017, 02:04:20 AM
Bence asıl konu rippledan çıkan sermaye nereye girecek. Bu sermaye önce xrp den btcye geçerek xrp ye dump. Sonrası btcden fiata geçerek btc ye dump yaptırıp cryptocoin piyasasını altüst edebilir. Çok dikkatli olmak lazım. Bu projenin 16 milyar dolarlık bir kapasitesinin olmadığı çok açık.

güzel bir konuya değindiniz. bence çoğunluğu bitcoin'e, belirli bir kısmı da ethereum başta olmak üzere altcoinlere gidecek.

ripple abd tabanlı bir şirket olduğuna göre ve kurucular abd'li olduklarına göre ripple zenginlerinin çoğunluğunun abd'li olduklarını tahmin etmek güç değil.

bu adamlar usd'ye çevirmek istemeyeceklerdir, çünkü eğer usd'ye çevirirlerse bunun vergisini ödemek zorunda kalacaklar.

o yüzden büyük ihtimalle btc'ye dönecekler, xrp düştükten sonra tekrar satın alacaklar, ve belki de aynı filmi ileride tekrar izleyeceğiz.
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
May 17, 2017, 01:49:12 AM
Bence asıl konu rippledan çıkan sermaye nereye girecek. Bu sermaye önce xrp den btcye geçerek xrp ye dump. Sonrası btcden fiata geçerek btc ye dump yaptırıp cryptocoin piyasasını altüst edebilir. Çok dikkatli olmak lazım. Bu projenin 16 milyar dolarlık bir kapasitesinin olmadığı çok açık.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
May 17, 2017, 01:27:09 AM
Ne olursa olsun Ripple'ın bu market cap değerini hak ettiğini düşünmüyorum. Bitcoin baskınlığı %46.7 olmuş ve ripple dışındaki (bana göre) sağlam coinler düşüyor: ETH, ETC, LTC, DASH, ZEC, NXT, REP.
Zamanında mintpal-vericoin arasında ne olup bittiyse poloniex-ripple arasında da benzer olayları görebiliriz. "Poloniex.com" Ripple işlem hacminin %60'ını oluşturuyor, kim bilir toplam coinlerin yüzde kaçı ellerindedir.
hero member
Activity: 644
Merit: 504
May 17, 2017, 12:23:11 AM
İhtimalleri konuşmak istemiyorum bu sabah kalktım 16 milyar dolar piyasa değerini gördüm ya acayip göt olmuş durumdayım.
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
May 16, 2017, 07:52:00 PM
Ripple denen coin banka spekülasyonu ile gereğinden fazla değer kazandı ve kazanmaya devam ediyor. Şu anda marketcap değeri BTC nin yarısı. Bana göre tehlike çanları çalmaya başladı.
Şu anda iki ihtimal var bence
1- xrp saglam bi düşüş yaşayacak (olma ihtimali daha yüksek)
2- BTC çok sağlam bi pump yiyecek
Pages:
Jump to: