Pages:
Author

Topic: $XTZ > 100 USD --- $VET > 1 USD --- $TOMO > 50 USD - page 2. (Read 466 times)

copper member
Activity: 252
Merit: 0
Eskiden yaşananlarla şu anda yaşananları bir tutmamak lazım, bitcoin bu piyasada ilkti, ethereum ise bitcoinden sonra gelen ve devrim yaratan bir platform. O zaman 3-5 tane coin varken şu an 2000den fazla, önceden bütün para 3-5 coine giderken şimdi binlercesine gidiyor. Artmaz yükselmez diyemezsiniz ama bitcoin ve ethereum örnekleri de biraz fazla geliyor artık.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Xtz nin 100 doları görmesi şuan için mümkün değil. Ama belki marketcap 1 trilyon doları aşarsa belirli yerlere gelebilir ama yine de 100 dolar çok iddialı olur. Tomo ya gelince 50 dolar olmasa bile iyi iş çıkaracak gibi duruyor.
full member
Activity: 770
Merit: 103
XTZ piyasaya girdiğinden , hatta girmeden önce de çok uzun zamandır konuşulan bir coin fakat bir türlü istenen atılımı yapamadı. bence artık bu atılım zamanı geçti bu saatten sonra 5x yaparsa öpsün başına koysun derim
legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Bahsedilen fiyatlar oluştuğunda piyasadaki çoğu alt benzer işler yapmış olacaktır. Ethereumun erken yatırımcısı olduğuna dair hiç bir kanıtı yok elemanın + hesap 2017'de açılmış.
sr. member
Activity: 672
Merit: 289
zaten bu piyasadaki kisilerin %99,9unun (bende dahil) halaburada olmasinin nedeni bu umuttur.. Umut fakirin ekmegi.
member
Activity: 630
Merit: 37
bırak dostum bu fiyatlar uzun vadede belki bir ihtimal olabilir fakat kısa vadede yani önümüzdeki üç beş sene içerisinde pek olası görmüyorum belki de 5 seneye piyasada hiçbir şey kalmaz orası da ayrı bir risk kısaca milletin gazına gelmemek gerek ayrıca neye dayanarak bu arkadaş bu fiyatları vermiş dayanak göremedim bir taraflarından herkes fiyat sıkabilir.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
adam demiş ki

I remember those times when I was buying #Ethereum $eth below 0.50 USD. NOBODY back then believed that it will reach 50/100... god sake 1000 USD!
NOW nobody believes again that perhaps:
$XTZ > 100 USD
$VET > 1 USD
$TOMO > 50 USD
Change your mindset. THINK BIG!

https://twitter.com/jarzoombek/status/1125672061744160768

dediği çok hem de çok olası. vet ve tomo candır.

Hocam yanlış anlamayın ama bunu söyleyen arkadaşın 1k küsür takipçisi var. Tabi ki takipçi sayısı herhangi birşeyin göstergesi değil ama herhangi birinin bu yorumu yapması ile bu hesabın bunları demesi arasında bir fark görmüyorum.

3 coinin de o fiyatlara geleceğine inanmayan bir muhalif olarak, umarım ben yanılırım, siz kazanırsınız diyorum.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Tomoyu bende ilk kez duyuyorum.4-5 borsada listelenmiş.İş yapar mı yapmaz mı projesini bilmediğimden birşey diyemem.Vet supply fazla 1 dolar olması için uzun bir yolu var.2-3 sene sonra ancak 1 dolar fiyatı konuşulur şu an erken gözüküyor.Proje olarak güzel ama uygulanmadı zaman alacaktır Vet'in.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bu aslında yıllardır örnek veriliyor BTC ve ETH için. Altların bu kadar fazla türemesi de hep bu hayal tacirliğinden dolayı... "Bakın BTC zamanında 0,01 dolardı, şimdi 20.000 dolar oldu" denirdi. ETH için de aynı örnekler var...

Elbette ki piyasadaki binlerce coin/token arasından birileri sıyrılıp 1000X ya da çok daha fazlasını yapacaktır. Ama bunların hangileri olacağını kestirmek imkansız gibi bir şey!
XTZ 2 sene önce ICO yaptığında çok popüler olmuştu. 200-300 dolara kadar çıkacağı dillendiriliyordu. Sonuç hüsran oldu. İlk gelecek boğada dikkatle izlemek lazım neler yapabileceğini.
VET için 1 dolar çok zor görüyorum. Sirkülasyonu acayip fazla. Hareket kabiliyeti zayıf.
TOMO hakkında yorumum yok.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Zor bu fiyatlar şu anda.Altcoinler için en ufak bir canlanma belirtisi bile yok.Ama böyle fiyatları söylemesi bile ilgi çekebilir altcoinlere.Vet 1 dolar abartmış.Uzun vadede belki diyelim.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
adam demiş ki

I remember those times when I was buying #Ethereum $eth below 0.50 USD. NOBODY back then believed that it will reach 50/100... god sake 1000 USD!
NOW nobody believes again that perhaps:
$XTZ > 100 USD
$VET > 1 USD
$TOMO > 50 USD
Change your mindset. THINK BIG!

https://twitter.com/jarzoombek/status/1125672061744160768

dediği çok hem de çok olası. vet ve tomo candır.
Pages:
Jump to: