arkadaşlar açılın ben doktorum...
bundan aylar önce kendisiyle tanıştım aldım sattım , cüzdanlar kurdum, pool lara dahil oldum. tweetler okudum, videolar izledim peki ne öğrendim ?
Electrum cüzdan kafasına göre çalışıyor. ama hakkını yiyemem genel olarak çalışıyor. Win7 de çatır çatırken W10 da kafasına göre yani. 10 üzerinden 6-7 verilir.
Client kurdum bilmem kaç günde senkron etti, ama bunu günlük database olarak yayınlayan bir siteleri vardı. 1-2 saatte client tamam. bu güzel bir olay
Blok süresi kısa olduğu için Borsadan cüzdana yada cüzdandan cüzdana 1 dakika olmadan ulaşıyor ( onay alması belki bir iki dakika) oldukça hızlı. Stratis 2 , bu meret 1 o derece.
Doğru dürüst bi mining geliride olmadı. zaten uğraşanda yok. birkaç farklı şekilde münkün mining yapabilmek. X11 gibi Scrypt gibi
Adamların ciddi bir iddiası olmadığı aşikar. ( şuan için ) 60-70 sat bile trene binmek için çoook ama çok erken.
alırım unuturum diyorsanız , yatırım yapılır mı ? neden olmasın. ama 1 BTC yatırmam, 0,25 olabilir. Henüz rüştünü ispat etmiş değil. Birde bişey diyeyim mi size nerde herkes "coşacak patlayacak" diyorsa genelde kıcımızda patlıyor. Adam olacak teknoloji,fikir kendini belli eder.