Pages:
Author

Topic: XVG Uçuşa geçecek (geçmeye başladı bile) - page 2. (Read 401 times)

full member
Activity: 420
Merit: 108
KAYBOL MİLLETEDE ZARAR ETTİRECEKSİN NEWBİE
Newbie diyosunda adamın activitysi senden fazla o ne olacak?  Cheesy Pump yapar mı yapar belli olmaz ama bence çöp sayılabilir.
newbie
Activity: 35
Merit: 0
KAYBOL MİLLETEDE ZARAR ETTİRECEKSİN NEWBİE
member
Activity: 522
Merit: 13
çok kısa süreli değişimlerden faydalanılabilir belki ama alıp bekletilecek gibi değil bence yani başka hiç coin kalmasa belki diyeceğim ama o halde bile çok büyük risk taşıyor.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
xvg zaten yeterince artmadı mı? bu saatten sonra bu coine girmeyi düşünmem ben. uçarsada alan arkadaşlara hayırlı olsun derim. garanti yol iyidir.
member
Activity: 294
Merit: 10
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
Uçuşa geçeceğini sanmıyorum arkadaşlar , her duyduğunuza inanmayın üzülürsünüz sonra. Daha 2 3 ayı var en az.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Valla bu sıra bu tip başlıklar çoğalmaya başladı hayırlısıdır inşallah. Gördüğüm başlıklarda uçuşa geçiyor genellikle. Özellikle enigma ne uçtu fırladı gitti resmen Cheesy
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Paylaşım için teşekkürler. XVG nin fiyatı çok manipule edildi. Özellikle Mcafeenin tweetinden sonra uçuşa geçmişti. Düşürüp toplayıp bir dalga daha vurmak istemeleri mümkün.
member
Activity: 144
Merit: 16
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık birkaç saat önce özel bir grupta XVG yani Verge ile ilgili birkaç paylaşım gördüm ve paylaşmak istedim. Son birkaç saatlik alımlara bakarsanız yüklü birkaç alım görürsünüz ve söylentilere göre balinalar yavaş yavaş alıma devam edip uçuracaklar. Ben aldım sizinle de paylaşmak istedim alıp almamak size kalmış Smiley
Pages:
Jump to: