Pages:
Author

Topic: XX Coin İco Başlıyor. Gelecekte Ne Olur? Gelin Tartışalım. - page 2. (Read 453 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
İkinci postum biraz saçma olmuş. Biliyorum, hepiniz bu piyasadaki yavsaklara kizginsiniz. Çünkü alayı tokatlayip kaçtı gitti. Bu durum da doğal olarak insanlarda guvensizlik oluşturuyor. Mantık çerçevesinde düşününce xx coinden bir yol olmaz çünkü monero gibi bir baba var ya da devletler yüzünden anonimlik özelliği taşıyan paralar borsalardan delist ediliyor.  Bu tür yorumlar yazsanız eyvallah da daha ülkemizde internet yokken bu herif dijital parayı yapmış birisi. Satoshi, finney, chaum bu herifler aynı topluluğun elemanları. Direkt dolandırıcı etiketi yapıştırmak bana doğru gelmiyor. Hepinizi seviyorum ama chaumu daha çok seviyorum ona göre:)
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
bazı şeyleri karıştırmayın arkadaşlar. alın kısaca okuyun: https://tr.cointelegraph.com/news/elixxir-announces-its-new-privacy-minded-token-the-xx-coin

öyle bir yazıyorsunuz ki david chaum elixxir coin diye bir ico yapıp bundan milyon dolarlar kaldırmış ama aç gözlü bir piç olduğu için şimdi de xx coin diye bir koin çıkarıp kalanların anasını sikmeye çalışıyor anlaşılıyor. bu herifin paraya ihtiyacı zaten yok. olcaytu tayfası bu elixxir ile ilgiliydi. keşke onlar uğrasa bu tarafa ama foruma küskünler sanırım.

Başkan coinin adı xx mi olacak yoksa adı belli olmadığı için mi xx diye yazmış.
Sanki coin adı farklı ve olur gibime geliyor. Bu David denilen adam güven veren birisi mi? Daha önce adını duymadım.
member
Activity: 462
Merit: 14
ben bu konuda şunu söyleyeblirim ilk yorum atan arkadaş varya onun söylediklerine tamamen katılıyorum, abi neyin ico su ya hayırdır sen önceki işlerini bitirdin mi niye yenisine başlıyorsun ?
legendary
alex
bazı şeyleri karıştırmayın arkadaşlar. alın kısaca okuyun: https://tr.cointelegraph.com/news/elixxir-announces-its-new-privacy-minded-token-the-xx-coin

öyle bir yazıyorsunuz ki david chaum elixxir coin diye bir ico yapıp bundan milyon dolarlar kaldırmış ama aç gözlü bir piç olduğu için şimdi de xx coin diye bir koin çıkarıp kalanların anasını sikmeye çalışıyor anlaşılıyor. bu herifin paraya ihtiyacı zaten yok. olcaytu tayfası bu elixxir ile ilgiliydi. keşke onlar uğrasa bu tarafa ama foruma küskünler sanırım.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
elixir yetmemiş bi de XX coin icosu yapıp ordan da mı parayı vuracaklar?

Aynen öyle yolunacak kaz varsa gelsin beri demişler. 1,5 sene  evvel haber vardı israilde coinden 40-50 milyon usd vurdular o para ile göt lalesi gidip israil yaprak spor kulubune para bastı kulubu aldı üstüne karılarla parayı ezdi aldığı ferrai lamborghini resimleri boy boy vardı her gece adam lüks villada sex partisi yapmış elinden geçmeyen manken karı kalmayınca sanırım sonunda baba taraklara geldikkkk demiş niye paralar bitmiş amk ve tüm yatırımlara duyuru yaptılar para bitti havlu attık.İşte görünürde   10.000 coin var piyasada iş yapan toplasan ilk 100 deki geri kalanlar can çekişiyor.
ibret olsun diye arada crex24 de girip en boktan coinlere bakıyorum ve gülüyorum 1 sat olan coin alan satan yok hemen satı 1000 bölüp coini canlandıralım
diyorlar tetikte bekleyenlerde elinde ne varsa gömüp çıkıyor Grin
 Bunun en güzel örneği HNDC coin  diye var alan satan yok bu ibnelerde MDNC çıkarmış ama millet akıllandı bakan yok. Grin ,1-2 ay sonra ZNDC diye deneme yapmalarını bekliyoruz Cheesy Grin
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
elixir yetmemiş bi de XX coin icosu yapıp ordan da mı parayı vuracaklar? tamam david chaum iyidir hoştur da elixxir le ne yaptılar bugüne kadar da şimdi xx le ne yapacaklar? hayır amaç ne abi? pundix de gitti daha pos cihazı yapmadan yeni ico yaptılar fx çıkardılar yok telefon yaptılar? önce elinizdeki işleri bi yapın sonra yeni şeyleri yapın.

"Denominated xx coin’ler Elixxir tarafından sağlanan benzeri görülmemiş mahremiyetten yararlanmak için uyarlanmıştır. Ödemeler, birbirinden ayırt edilemeyen bireysel işlemleri oluşturan birden fazla denominated coin’e bölünmüştür. Elixxir tarafından işlendikten sonra, her bir kullanıcı için ne kadar para harcandığını veya her bir kullanıcının ne kadar paraya sahip olduğunu belirleme imkânı bulunmayan mevcut konsensüs liderine işlemler gerçekleştirilir."

bu ne demek yani şimdi? elixxir den yeteri kadar kazanamadık biraz da burdan mı kazanacaklar? vallahi sinir oluyorum bu düşünce yapısına.
legendary
alex

şöyle bir bakıyorum da elixxir ile ilk olarak kasım 2018 şu başlığı açmışım. benim gibi o günden beri bekleyen kişiler elbet vardır bizim local bölümde. geçen gün bir mail gelmişti ama okumak daha yeni nasip oldu. mailde xx coin'in 23 ocak-19 şubat arası satışa çıkacağı yazıyor. amerikalı yatırımcılara kapalı olduğu için belki yoğunluk olmaz diye düşünüyorum.

xx coin’ler
xx coin, xx ağının yerel dijital para birimidir. Ödemeleri mümkün kılar, yönetişimi teşvik eder ve ağın ekonomik aracı olarak hareket eder. Bunu başarmak için, xx coin hem kriptografik hem de yapısal olarak benzersizdir. Coin’ler, bir defalık kullanımlı hash temelli imzalara dayanmaktadır. Potansiyel olarak xx iletişimi ile birleştirildiğinde daha fazla özel ödemeyi kolaylaştıran ana ödeme türlerini oluşturmak için kullanılabilecek kuantum güvenlik sağlarlar.
xx xx coin teknolojisi, aşağıdakiler dahil birçok coin yapısını destekleyebilir:
● Denominated (İsimlendirilen) coin’ler, 1, 2, 4, 8, 16, 32 gibi iki temel sayı olan önceden belirlenmiş değerlere sahip olarak fiziksel parayı taklit eder. Her bir coin, kullanılan imza türü nedeniyle yalnızca bir kez harcanabilir.
● Cüzdanlar, kullanıcıların xx coin’leri göndermek ve almak için çok kullanımlı bir adres edinmelerini sağlar. Bu, hash tabanlı açık anahtar (public key) listesinin cüzdan adresine bağlanmasıyla elde edilir. Cüzdanlar yoluyla gönderilen işlemlerde, denominated coin’ler tarafından sunulan gizlilik özellikleri bulunmamaktadır.
● İster denominated ister isterse cüzdan tabanlı olsun, çoklu imza harcanmak için farklı taraflardan imzalar gerektirir. Bu tür fonları güvende tutmak, gözetimi paylaşmak ve dApp konsensüsünde çekirdek operasyon olarak hareket etmek için kullanılabilir.
Denominated xx coin’ler Elixxir tarafından sağlanan benzeri görülmemiş mahremiyetten yararlanmak için uyarlanmıştır. Ödemeler, birbirinden ayırt edilemeyen bireysel işlemleri oluşturan birden fazla denominated coin’e bölünmüştür. Elixxir tarafından işlendikten sonra, her bir kullanıcı için ne kadar para harcandığını veya her bir kullanıcının ne kadar paraya sahip olduğunu belirleme imkânı bulunmayan mevcut konsensüs liderine işlemler gerçekleştirilir.
xx ağının kritik bir amacı, ağın sağlamlığını sağlamak, eşitlikçi teşvikler oluşturmak ve ademi merkeziyetçiliği desteklemek amacıyla MainNet tarafından coin sahipliğini geniş çapta dağıtmaktır.

şimdi arkadaşlar ben daha önce ico-mico katılmamış birisiyim ama david reyize olan saygımdan dolayı danaya girmek istiyorum. kyc yapmak gerekiyor onu anladım. aklımdaki bir soru en fazla ve en az yatırım yapma limiti ne kadar? nedir hacılar sizin fikriniz?

şöyle de güzel bir yazı buldum: https://www.researchgate.net/publication/337918816_XX_Coin_Tanitim_Yazisi_Turkce_Ceviri_Hakan_ATABAS
Pages:
Jump to: