Pages:
Author

Topic: ya bitcoinden daha iyi bir coin çıkarsa? - page 3. (Read 2114 times)

full member
Activity: 344
Merit: 134
September 22, 2017, 05:21:01 AM
dediğiniz gibi dash aslında şu anda btc den çok daha iyi bir teknolojiye sahip. bana göre btc, dash in yanında dinazor kalır  Grin benzer kod yapısından geliyor olmasına rağmen dizayn olarak çok daha iyi. şu sıralar btc nin düşüşüne karşı en sağlam durabilen de dash. ama ilklerin yeri insanların gözünde ayrı tabi. zamanla ne olur bilinmez. portföyü, potansiyeli olan birkaç coin e bölmekte fayda var.
newbie
Activity: 34
Merit: 0
September 22, 2017, 04:03:10 AM
Aslında güvenlikle birlikte şu anda piyasaya yeni girenler genelde coinlerin fiyatlarına ve artışlarına göre giriyorlar. İlerleyen yıllarda hem daha  güvenli coinler çıkacaktır, hem de bir ya da birkaç coinin fiyatı, piyasa hacmi vs bitcoini geçecektir. Yani şu anda belki de çıktı bile o coin, sadece henüz yeterli talep görmediği için farkında değilizdir.
newbie
Activity: 49
September 22, 2017, 02:27:50 AM
Bence bu şekilde karşılaştıramayız. Çünkü futboldan başka sporlar da olsa daha güzel yeni oyunlar da olsa yine de futboldan keyif alan insanlar olacaktır. Bitcoin için ise durum farklı. Bir coin bitcoinden daha üstün özelliklere sahip olursa insanlar bitcoini bırakıp bu yeni coine yöneleceklerdir Örneğin etheriumda bitcoinde olmayan smart contract özelliği var. Eğer herkes bitcoini bırakıp etheriuma geçmiyorsa bunun sebebi bitcoinin de etheriuma göre bazı üstün özellikleri olması gerekir. Örneğin daha geniş kullanım imkanı, btc atm lerinin varlığı gibi. Ama eğer etherium bu özellikler açısından da bitcoini geride bırakırsa o halde bitcoinin sıfır değere gitmesini engelleyecek olan şey ne?
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
September 21, 2017, 06:31:03 PM
Bunu şöyle düşünün . Dünyada binlerce spor türü var . Futbolu örnek alın . Futbol salon futbolundan tutun plaj futboluna amerikan futboluna kadar 20 tane dala ayrılır . Stadyum futbolu BTC'dir. Salon futbolu LTC . İlkler her zaman zirvede kalır . He öyle bi spor çıkar ki dünya onu izler ki ihtimali kaçsa bunun btc nin de tahttan inmesi öyle birşey olur .
newbie
Activity: 49
September 21, 2017, 02:44:36 PM
Bitcoinin teknolojisi gereği değerli olduğunu düşünüyorum ve bir yatırım aracı olarak gördüğümden elimdeki parayı buna yatırdım. Ama şunu sormadan edemiyorum, ya yarın daha iyi bir coin ortaya çıkarsa, daha hızlı daha güvenli vs hatta birçok insan örneğin Dash'ın bitcoinden daha iyi olduğunu düşünüyor. Bu durumda herkes bitcoini bırakıp daha iyi olan coini almaz mı? Bu durumda bitcoinin değeri sıfırlanmaz mı?
Pages:
Jump to: