Pages:
Author

Topic: Yabancı bir asker görürseniz tepkiniz ne olur. - page 2. (Read 1888 times)

legendary
Activity: 980
Merit: 1011
neden oldureyim? o da bi insan. sanki istegi ile mi geldi buraya?

Zaten başımıza ne gelirse isteksiz oluşumuzdan.  Cheesy

Amerikan askerleri de isteksiz mi tecavüz etmişti Irakta veya girdikleri neresi varsa. Bana ne kimin emriyle ve hangi amaçla gelmiş. Şuanda bile sınırlı sayıdaki askerlerin ülkemizde bulunması aslında çok saçma bir olay. Düşman askerine karşı ordun var ama düşman kim? Sen göz göre göre içinde truva atına izin veriyorsun. 
Asıl olayı kaçırmayalım artık askeri müdahaleler en son işlemler oluyor. Siber yol varken niçin askeri müdahelede bulunayımki.
Elinizde mükemmel bir güç var, tek başına hiçbir ülke size kafa tutamaz durumda. Herkez sizinle birlik olmak istiyor. Niçin askeri müdahelede bulunasınızki ?
member
Activity: 90
Merit: 10

Zaten başımıza ne gelirse isteksiz oluşumuzdan.  Cheesy

Amerikan askerleri de isteksiz mi tecavüz etmişti Irakta veya girdikleri neresi varsa. Bana ne kimin emriyle ve hangi amaçla gelmiş. Şuanda bile sınırlı sayıdaki askerlerin ülkemizde bulunması aslında çok saçma bir olay. Düşman askerine karşı ordun var ama düşman kim? Sen göz göre göre içinde truva atına izin veriyorsun. 
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
TC kabile devleti değildir üzerinde bulunan halk ise eğitim seviyesi düşük olsa bile bu gibi süreçler yaşandığında arap toplumlarına benzemez.
Beyin yapısı itibariyle işgal durumu için manipüle edilmeye açık değildir gereğini yapar.
Zaten konjonktur itibariyle  böyle bir şey imkansız üstelik bu coğrafi yapı olduğu sürece kimse karadan işgal edemez.
Ekonomik olarak işgal edebilirler kurumları beyinleri ele geçirebilirler fakat kaynayan kurbağa düşman askerini görürse dirilir kartal olur aslan olur kürşat olur..
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
İç savaş çıkarsa ben burada kalmam zaten, çıkar odakları birbirini yesinler. Hiçbir insanı öldürecek raddeye gelecek kadar bilincimi kaybedeceğimi de sanmıyorum.
sr. member
Activity: 280
Merit: 250
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyler arkadan beşinci boyut soundtrackini açar imana da gelmesini sağlardım şakası bir yana aptalca hareket edip bir öldürüp kurşun manyağı olmak yerine nokta atışı yapıp en azından bir bölüğün dıbına koyacak akıllı bir hamle yapardım ama yemez bizim ülkeye öyle girmeler Cheesy
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
Helal be sana. Bugün de ülkeyi kurtardık çok şükür.
member
Activity: 90
Merit: 10
Şayet ülkemizde bir karışıklık, iç savaş gibi bir durum veya olağanüstü başka bir hal yaşanır ve yabancı askerler rızamız olmadan ülkemizde cirit atmaya başlarsa düşünceleriniz nasıl olur. Örneğin darbe emeline ulaşılsaydı ve bunun üstüne barış gücü, nato gibi yerlerden asker gelseydi gördüğüm yerde öldürürdüm. Çünkü bu bana göre bir işgal girişiminin bir parçası olurdu. Irak'ta olduğu gibi yabancı asker gördüğümde sevinç gösterileri yapmazdım. İlk kurşunu ben atardım. 
Pages:
Jump to: