@wolwoo bosch nasıl izlemeye değer mi birçok yerde adını gördüm birde amazon prime dizileri cidden daha iyi değilmi.
Bosch, izlenesi bir dizi gerçekten, ben keyif aldım, 1 haftada 6 sezon nakavt
her sezon bir esas olay+birkaç olayı çözüyor, öyle sıradışı güçleri yok ama gayretli bir
dıtektif... diziyi izlerken tek sıkıntım: isimleri hatırlamakta güçlük çektiğim anlar oldu, 6 sezonu bir anda hüpletince
karakterler güzel oturmuş, yadsımıyor insan, olayı normal zaman akışında ve prosedüre göre çözmek zorundalar, böyle bir handikapları var...daha fazlası spoiler olur
Bosch'u seversen Goliath'ı da izle mutlaka, Billy Bob Thornton oynuyor, yine bir Amazon detektif dizisi...
The Young Pope, izlemediysen mutaka listeye al hocam, HBO dizisi, Jude Law başrolde..tek sezon zaten, ikincisi geliyor yakında The New Pope merakla bekliyorum. onda da Jude Law'a John Malkovich eşlik edecek...Papa'nın hayatı ile ilgili çok güzel bir drama
Netflix'in de kaliteli yapımları var elbette number one: Narcos ve devamı mexico...Amazon dizileri sayıca daha az ama kaliteli yapımlar çıkarmaya odaklanmış durumda...
genel olarak şarkıcı dinlemem şarkıya bakarım, yapımcıya da bakmam, esere bakarım