Pages:
Author

Topic: Yabancı uyruklu bir öğrencinin öğretmenimizi katletmesi. - page 2. (Read 237 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Hocam yurt dışından gelirken ellerini kollarını sallayarak geldikleri için kimse yanlarindakini bilmiyor uyuşturucu. Silah aklınıza ne gelirse yanlarında geliyor.silahalri burada bulmuyorlar gelirken getiriyorlar o yüzden farkindamisiniz bilmem eskiye oranla silahlı saldırı sayısı fazla olmaya başladı.

Bir diğer yandan ise iktidar istediğini yapmaya devam ediyor yeterli ülkemizin yapısı bozulsun rahat edebilirler artık heryerde her türlü insan ile iç iceyiz yolda yürürken vurulmayacaginin bir garantisi artık yok.

Bu iktidarda işin iyice bokunu çıkarttı. Dokturu koruyamiyorsun, öğrenciyi koruyamiyorsun kadınları koruyamiyorsun sen ne işe yariyorsun abi.? Ne için varsın?  Ne iş yaparsin bu çocukları kim koruyacak
sr. member
Activity: 1022
Merit: 318
Nasıl bir doneme geldik bilmiyorum. Dışarıdan gelen insanlardan bir fayda göremeyeceğimiz hala anlaşılmış değil. Sen adama eğitim veriyorsun masraf ediyorsun vatandaş çıkıp senin öğretmenini vurup öldürüyor. Bir de bu vatandaşın zaten sicili bozukmus. Sırf siyasi durumlar yüzünden sonucunu yine vatandaş çekiyor. Ne istediniz şimdi bu öğretmenden canını aldığınızda ne oldu?

Bu suriyeli'den tutunda kim varsa bu ülkeden  çıkartmak lazım.
Benim bir öğretmenime hepsini değişmem.

Dün akşam x de gezinirken hollanda'da bu düzensiz şerefsiz mültecilerin sokakta insanlara saldırdığını görmüştüm, sonrasında ise bu haber inanın acayip moralimi bozdu. Bakın bu mevzular biraz daha artarsa ve yetkililer hala kafalarını kuma gömmeye devam ederse bir süre sonra günahsızları da dahil olmak üzere çoğu bu işten zararlı çıkar, bizim ülke ne hollandaya benzer belirli noktalardan sonra, ne de başka bir yere, en basiti ben yakın çevremde böyle bir olay olursa Allah göstermesin, çok sakin kalamayacak yapıda biriyim. Ki benim durumumda çok insan var memlekette, yemin ediyorum bir haftada nereye kaçsak diye düşünmeye başlarlar, gerçi kaçamazlar giriş serbest çıkış yasak...
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Bu kadar saçma bir olay daha hayatımda görmedim. Çocuk yabancı ve dersin huzurunu bozuyor diye okuldan uzaklaştırılıyor fakat intikam almak için kaç yaşındaki yabancı çocuk kolayca silah bularak öğretmenini 5 kere ateş ederek katledebiliyor. Bu iş çığrından çıkmaya başladı. Ülkenin texasa dönmesine daha ne kadar izin verecekler anlamış değilim.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Nasıl bir doneme geldik bilmiyorum. Dışarıdan gelen insanlardan bir fayda göremeyeceğimiz hala anlaşılmış değil. Sen adama eğitim veriyorsun masraf ediyorsun vatandaş çıkıp senin öğretmenini vurup öldürüyor. Bir de bu vatandaşın zaten sicili bozukmus. Sırf siyasi durumlar yüzünden sonucunu yine vatandaş çekiyor. Ne istediniz şimdi bu öğretmenden canını aldığınızda ne oldu?

Bu suriyeli'den tutunda kim varsa bu ülkeden  çıkartmak lazım.
Benim bir öğretmenime hepsini değişmem.
Pages:
Jump to: