Pages:
Author

Topic: Yaklaşıyor, yaklaşmakta olan... - page 2. (Read 1079 times)

full member
Activity: 294
Merit: 100
November 03, 2017, 07:38:55 AM
Hiç zannetmiyorum. BTC istediği kadar bölünsün. Her zaman antika olan kazanır Smiley BTC'nin yerini hiç bir kopya geçemez ancak geliştirilebilir. Bende buna inanıyorum bu yüzden segwite inenıyorum.
Bütün antikalarla bütün bölünmeleri bir tutmak ne kadar doğru olur ki? Bitcoin'in yapısına ve sistemine oldukça güveniyorum zaten ama ciddi spekülasyonlar bekliyorum şu anki süreçte.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
November 03, 2017, 07:33:43 AM
Hiç zannetmiyorum. BTC istediği kadar bölünsün. Her zaman antika olan kazanır Smiley BTC'nin yerini hiç bir kopya geçemez ancak geliştirilebilir. Bende buna inanıyorum bu yüzden segwite inenıyorum.
full member
November 03, 2017, 05:33:29 AM
Çöp olmaya mahkum bir coin.2-3 ay cicim aylarından sonra tarih de ki yerini alacaktır.Bitcoin üzerindeki hantallığı atmak için hamle yaparken üzerine yapışmış parazitlerden de temizleniyor.Gelecek bitcoin ve güzel projeleri olan altcoinlerin yükselişine tanık edecek.Taklit kopya ve iş yapmayan altcoinler de silinip gidecektir.

Dikkat edinde o btc niz çöp olup gitmesin Smiley
Bitcoin cash btc ye 10 basar.
Bakınız örnekteki kişiler Bitcoin cash piyasaya tutunduğu için daha çok kitleye ulaştı ve düşük fee'ler, hızlı işlemler ve en önemlisi Bitcoin trenini kaçırmış olmanın verdiği acı insanları bir araya getiriyor. Biraz önce alt tabakadan en basit örneği gördünüz. Bunun yazılımcı ve geliştirici ekipleri olan kısmı var ve inanın piyasadaki tüm projenin ekiplerinden daha çok çalışıyorlar. Kendilerince amaçlarına ulaşmaya çok az kaldı.

Kime diyorsunuz anlamadım ?
Btccashi savunmak suç mu ?
Btcnin savunulacak bir tarafımı var ?
Bölünüp duran ,kullanılabilirliği olmayan eski bir teknolojiden bahsediyoruz.
Size hitap ediyorum ama suç olduğunu söylemedim sonuçta o da belirli destek alan bir kopya proje. Ben özenti bir proje için ilk göz ağrımı bırakacak değilim. Geliştiricisine ve destekçisine arka çıkmaya devam ederim, devam ettiririm.
full member
November 03, 2017, 05:29:42 AM
Çöp olmaya mahkum bir coin.2-3 ay cicim aylarından sonra tarih de ki yerini alacaktır.Bitcoin üzerindeki hantallığı atmak için hamle yaparken üzerine yapışmış parazitlerden de temizleniyor.Gelecek bitcoin ve güzel projeleri olan altcoinlerin yükselişine tanık edecek.Taklit kopya ve iş yapmayan altcoinler de silinip gidecektir.
Bitcoin cash yeni bir proje değildir diğer coinlerle kıyaslayamazsınız. Kaynak kodları ve yazılımının çoğunluğu Bitcoininkine benzedigi için hali hazırda ciddi destekçileri vardı zaten, bir de Bitcoin kullanıcısı ve yatırımcısı ne kadar üstelemese de onlar yayılmaya devam etti. Canım cicim diyerek bu ciddi süreçler geçiştirilemez, üzerinde ciddi düşünmek lazım planların ona göre yapılması lazım.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
November 03, 2017, 05:28:31 AM

Bakınız örnekteki kişiler Bitcoin cash piyasaya tutunduğu için daha çok kitleye ulaştı ve düşük fee'ler, hızlı işlemler ve en önemlisi Bitcoin trenini kaçırmış olmanın verdiği acı insanları bir araya getiriyor. Biraz önce alt tabakadan en basit örneği gördünüz. Bunun yazılımcı ve geliştirici ekipleri olan kısmı var ve inanın piyasadaki tüm projenin ekiplerinden daha çok çalışıyorlar. Kendilerince amaçlarına ulaşmaya çok az kaldı.

Kime diyorsunuz anlamadım ?
Btccashi savunmak suç mu ?
Btcnin savunulacak bir tarafımı var ?
Bölünüp duran ,kullanılabilirliği olmayan eski bir teknolojiden bahsediyoruz.
full member
November 03, 2017, 05:24:32 AM

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
November 03, 2017, 05:21:09 AM
cahmi btc ye btc mi cache basar bilmiyorum ama balinaların bize bastığı kesin
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
November 03, 2017, 04:53:58 AM

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
November 03, 2017, 04:49:40 AM
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
November 03, 2017, 04:16:11 AM
Güzel bir değerlendirme olmuş... Tesekkurler...
full member
November 03, 2017, 04:02:18 AM
Çeşitli insanlardan(geliştiriciler) Bitcoin cash övgüleri ve avantajları gündeme getiriliyor. Tamam göz ardı ettik sahiplenmedik ama son günlerde Bitcoin yatırımcısının kontrol edemediği bir büyüme söz konusu Bitcoin Cash'te. Daha fazla Btc veya alt coinlerin düşüşü hakkında düşünmek yerine yaklaşmakta olan tehlikeli hareketi sezmeniz ve olan biteni hep beraber görmemiz lazım. Bitcoin'e güveniyoruz. Kusursuz sistem evet ama bu etrafta neler dönüyot uzak kalıcaz anlamına gelmiyor. Segwit2x  hareketi ciddi çalkalanmaya neden olacak bu gidişle. Şu günlerde antenleriniz açık olsun.
Pages:
Jump to: