Pages:
Author

Topic: Yakında Türkiye savaşın göbeğinde olacak gibi - page 3. (Read 1902 times)

member
Activity: 84
Merit: 10
Dayanmadı bence savaş bu kadar kolay olmaz. Bu millet savaş olmasına izin vermez.
member
Activity: 364
Merit: 20
Aslında alenen belli olmasa da 3.dünya savaşı başlamış durumda fakat bu öncekiler gibi belirli bir zaman zarfıyla belirli yerlerde siperlerde topla tüfekle tankla değil siber bir şekilde tehditler üzerinden sen beni ifşa ben senin ipini keserim gibisinden büyük başların debelenmeleriyle başladı Rusya nükleer tehdit Kore nükleer tehdit Amerika nükleer tehdit Irak ayrı bir tehdit o yüzden her an her yerden bir nükleer füze yiyebiliriz dikkatli olmalıyız çok sakat günlerde yaşıyoruz .s

o bahsettiğin nükleer füze el bombası değil veya patriot füzeleri değil. öyle salladım 2 tane demeyle olmaz o iş. o bombanın düştüğü yerde hayat biter. hemde o an için değil 100 yıllarca etkisini görür hem o ülke hemde komşuları. japonya da ki ufak bir sızıntı bile ülkeyi ne hale getirdi. çernobilin hala etkisi devam ediyor ülkemizde bile.
member
Öyle gözüküyor fakat buna engel olurlar. Savaş çıkacağını düşünmüyorum. Ortalık her ne kadar karışık olsa bile.
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
son zamanlarda zaten buna yaklaşti hakkımızda hayırlısı
newbie
Activity: 56
Merit: 0
Ülkemizin sahip olduğu coğafi , jeopolojik , ve kültürel dinamizmi ve konumu dolayısıyla aç sırtlan köpek gibi gözlerini ülkemizin üzerine dikmişlerdir. Bizim için önemli olan ne yapabileceğimiz sadece birlik olmak herşeyi,farklılıkları bir kenara koyarak.
newbie
Activity: 30
sadece Türkiye değil bütün dünya yıllardır savaşın göbeğinde Irak İran Amerika Rusya Kuzey Kore Çin ve sayamayacağınız diğer güçler Afrika'da açlıktır bu savaşın adı Kore'de nükleerdir Amerika'da siber savaştır Rusya'da soğuk savaştır. Savaş hiç bitmedi sadece bitti gösterildi ki farklı güçleri araya katabilsinler Fransa İspanya Katalonya Portekiz Brazilya gibi yani Sagopa'nın da dediği gibi sonumuz yakın mesafe..
newbie
Activity: 65
Az kaldı az yakındır İnşallah kötü şeyler olmaz
full member
Activity: 226
Merit: 100
Burda kendine cok güvenen göt verenler var Cheesy:D
birgun cani sikilir top yekün saldirirlar .. cökmüs ekonominin amina koyarlar
ben sahsen hadis ve ayetlere cok önem veren bir insanim .. hadislerde anlatilan bir cok olay gerceklesti
Peygamber efendim türkiyenin de bulundugu bölgenin daha cok karisacagini .. bu bölge de  savas cikacagini ve savasin siddetli olacagini bildirmis ( her 100 insandan 99 ölecek buyurmus )
nedense savasa katilan her tarafi gurrur ve kibirle savasi kasanacaklarini idaa edeceklerini ama sonucun hüsran olacagini aciklamis .. geride onlarca ölünün kalacagini buyurmus
Türkiyenin de bulundugu bu bölge kiyamette Kadar rahata ermiyecek .. Burda hayal kurmayi birakin amk cahileri
full member
Activity: 378
Merit: 102
Zaten savasın ortasında degıl mıyız onca yıldır:) kıcımızın dıbınde hergun bombalar hersey patlıyor ırakı surıyesı osu busu, zaten gobegındeyız.
member
Activity: 70
Eskilerde olduğu gibi kanlı bıçaklı savaş olmasada belgelerle sözlerle savaşıyoruz zaten. Ama umarım bunların hepsi biter. Ve savaşta olmaz.
newbie
Activity: 31
Aslında alenen belli olmasa da 3.dünya savaşı başlamış durumda fakat bu öncekiler gibi belirli bir zaman zarfıyla belirli yerlerde siperlerde topla tüfekle tankla değil siber bir şekilde tehditler üzerinden sen beni ifşa ben senin ipini keserim gibisinden büyük başların debelenmeleriyle başladı Rusya nükleer tehdit Kore nükleer tehdit Amerika nükleer tehdit Irak ayrı bir tehdit o yüzden her an her yerden bir nükleer füze yiyebiliriz dikkatli olmalıyız çok sakat günlerde yaşıyoruz .s
member
Activity: 70
Türkiye’nin öyle bir konuma düşüceğini zannetmiyorum. Umarımda olmaz ortalık çok karışık çünkü. 
member
Activity: 113
Merit: 20
Orada kurulacak ülke anca abd ve israil e hizmet eder ve kurulması hem türkiye hem iran için büyük bir tehdit çünkü bizden toprak almak için işi uluslararası güçlerle bize hem siyasi hem ekonomik olarak saldiracaklar onun için engellenmesi gerekiyor.
member
Activity: 172
Merit: 15
ya nesavaşı gençler sakin olun bu saaten sonra olsa olsa ekonomik savaş olur Cheesy
full member
Activity: 226
Son zamanlardaki olaylar çok vahim yerlere gidebilir ama kaybeden hiçbir zaman Türkiye olmaz

sana ve senin gibi düsünenlere öyle bi söverim ki bidaha kendinize gelemesiniz Cheesy
bize bisey olmaz diyen birini gördüm mü .. neyine güveniyorsun lan kundi diyesim geliyor
Ates edmeyen tanklarin üstüne cikmak kolay .. ilin oglu geldi ama tanki bi atesler toz Duman olursun .. götünüz iyi kalkti
kibir ve gururun sonu hüsrandir .. kiirli ve gururlu insani Allah bile sevmez
Adam Dogru baslik atmis .. daha hala adama ciritkanlik yapma diyorsunuz .. pazartesi Kurdistan kuruldu mu .. türk parasi cakildi mi .. herseye zam geldi mi ... yaruin birgun türkiye deki sehirler diyarbakir , mardin vs bizde oraya baglanacaiz dedi mi görürüm poponuz kac bucuk atiyor
konusmasi kolay sonucda en az türkiye Kadar kürt nufuzu var .. kurtleri vurrak yene bileceginizi mi saniyorsunuz .. kürtler en az sizin Kadar müslüman ve topraklarini tek birtane türk askeri kalmayana Kadar koruyacaklar
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Son zamanlardaki olaylar çok vahim yerlere gidebilir ama kaybeden hiçbir zaman Türkiye olmaz
full member
Activity: 406
Merit: 121
İnsanın dünya hayatı başladığından beri savaşın içinde zaten, psikolojik olarak, ekonomik olarak, eylemsel olarak.
full member
Activity: 308
Ülkenin geleceğini hiç parlak görmüyorum.Böyle bir yönetim sistemi ile her geçen zaman ülke daha kötüye gidiyor.
member
Arkadaş haberleri izleyemez olduk yok doğuda kürdistan muhabbeti tayyip ona kafa tutar o buna yağdırır . Abd tırlar boyunca destek sağlar pkkya vs.  Sonumuz hayrolsun gerçekten çok gergin dönemlerdeyiz . Askerimize Allah kolaylık versin
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Savaş çığırtkanlığı yapmak gereksiz. Evet her şey kötüye gidiyor ama birbirinden tamamen ayrışan 2 kutup yok. Birçok taraf varken savaş olmaz.
Pages:
Jump to: