Pages:
Author

Topic: Yalovalı Esnaf Bitcoinle ödeme almaya başladı - page 2. (Read 279 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Kendi işyerimdeki kiracı çıktığında bende benzer birşeyi yapmayı planlıyorum safepal cüzdanıda aldım yollayana gösteririrm ödemesini yapar çokda hoş olur olmazmı?

hocam sizin internetcafeydi galiba kripto para ödemesi almak için en uygun ortam bence sizin işyeriniz Smiley

İnternet cafe ve servis servise daha çok ağırlık verdim uzun zamandır bankaların lanet posundan kurtulmaya yöntem arıyorum akbank mobil pos çıktı şimdilik bedava eğer btc daha rahat bir ortam oluşturursa o sekilde devam edeceğim.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
İşte halkımız binancedan ordan buradan alıp satarak parayı dönmek yerine bu tarzda işlem yaparak uğraşsa daha mı iyi olurdu ne. Düşünsenize bu mantığı 3 yıl önce kavrasaydı esnaflarımız ahhh ahhh. Ama umut var gelecek için Smiley
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Kendi işyerimdeki kiracı çıktığında bende benzer birşeyi yapmayı planlıyorum safepal cüzdanıda aldım yollayana gösteririrm ödemesini yapar çokda hoş olur olmazmı?

hocam sizin internetcafeydi galiba kripto para ödemesi almak için en uygun ortam bence sizin işyeriniz Smiley
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452

sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Bu bitcoin güzel reklam malzemesi oldu. Bitcoinle ilgili bir şey yaptın mı direkt viral oluyor. Adamın amacı bu olmasa da o yöne doğru gidiyoruz. yakında büyük firmalar da bunun farkına varabilir.

Ülkemizde insanlar bitcoin ve kriptoparalara dünyanın geri kalan ülkelerinin büyük bir kısmına göre daha fazla ilgi duyduğu için bu tarz hareketlerin haber ve reklam olması kadar doğal bir şey yok.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bu bitcoin güzel reklam malzemesi oldu. Bitcoinle ilgili bir şey yaptın mı direkt viral oluyor. Adamın amacı bu olmasa da o yöne doğru gidiyoruz. yakında büyük firmalar da bunun farkına varabilir.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Yalovalı Esnaf Bitcoin geçer Kredi kartı geçmez diyerek ilginç bir görüntü oluşturmuşa benziyor.

video link:
https://www.youtube.com/watch?v=8BH-EnyNddw
Pages:
Jump to: