Pages:
Author

Topic: Yandex Türkiye, Bitcoin’i kur hesaplarına ekledi - page 2. (Read 2600 times)

sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Yandex zamana ayak uydurmaya çalışıyor güzel bir gelişme bir çok kullanıcı olan bir piyasa bitcoin piyasası. Yandex onları mutlu etme çabasında demek ki.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
yavaş yavaş benimsemeye başladılar Grin
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
vay be o zamanlar 1 Bitcoin 1950 TL şimdi 21.000 TL civarlarında bakalım belki birkaç yıl sonra bu rakamların 3-4 katı olur

4 sene sonra 200.000 hocam.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Yeni gördüm bu haberi ben de. Yandexe bak be. Helal olsun valla. Böyle yeniliklere açık olduğu için seviyorum yandexi.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
vay be o zamanlar 1 Bitcoin 1950 TL şimdi 21.000 TL civarlarında bakalım belki birkaç yıl sonra bu rakamların 3-4 katı olur

Gerçekten üzülmemek elde değil keşke kulağıma daha önce çalınsaydı şu bitcoin.Sadece deepwebde kullanılan bir para diye biliyordum hiç araştırmak aklıma gelmemişti  Cry Neyse olmuşla ölmüşe maalesef çare yok diye boş yere dememişler.  Smiley
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
Yahu eski haber biri hortlatmis konuyu birsuru kiside uzerine yazmis Smiley
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
Büyük bi öngörüye gerek kalmasada artık, önemlidir bu tarz gelişmeler! Her geçen gün tanınırlık ve talep artıyor. Daha güzel günler yakın💪
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
full member
Activity: 490
Buda bitcoinin daha geniş kitlelere yaymak demektir. Daha çok kişinin öğrenmesi daha çok yatırım alması dolaylı olarak etkileyecektir tabi bitconin fiyatını.
full member
Activity: 398
Merit: 101
Kimse konunun tarihine bile bakmadan yazıyo. Konu taaaaa 2014ün ocak açında açılmış. Cheesy
full member
Activity: 308
Bak bu güzel bir gelişme.Bitcoin yavaş yavaş piyasada öne çıkmaya da başladı.Henüz çok bilinmediği için yanlış bir algı yaratmaya çalışanlar oluyor.Ama zamanla bu durumun daha iyiye gideceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 434
Merit: 107
döviz sitelerinde de bitcoin kurları var.

örnek

https://www.doviz.com/
jr. member
Activity: 68
Merit: 6
VOXXO | New ICO for Music
Daha önce bir yerde görmüştüm sanki neyse Yandex iyidir.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Dolar ve altın yatırımları için kullandığım FinansCepte diye bir uygulama var. İki, üç ay önce o uygulamaya da düşmüştü BTC-TL kurları çok hoşuma gitmişti  Cheesy
full member
Activity: 398
Merit: 101
Hort dex. Vay arkadaş nerden buluyosunuz böyle üç buçuk senelik konuları.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Dex olsun bizim olsun merkesiz arama motoru Cheesy  Grin Grin Grin Yan Dex  Cheesy Cheesy
member
Activity: 140
Merit: 20
yandex candır tüm teklonojileri yakından takip ediyor anında reaksiyon gösteriyor
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
yandex iyidir  Grin
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Severim yandex'i güzel bi gelişme. Wink
sr. member
Activity: 507
Merit: 252
Yandex özellikle geçtiğimiz yıldan bu yana tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yoğun ilgi görmeye başlayan Bitcoin‘in kur değerini Türk lirası cinsinden yayınlamaya başladı.
Her ne kadar Bitcoin’in 2013 yılındaki popülaritesinin yeni yılda sürdürülebilir olup olmayacağı konusunda şüpheler olsa da, Yandex’in adımı Bitcoin’i merak edenler için kullanışlı bir araç konumunda.
Bitcoin’in Türk lirası karşılığını öğrenmek isteyen okuyucularımız, Yandex sorgulama ekranına “Bir BTC kaç TL?” yazarak kurun anlık değerini öğrenebilirler.

Geçtiğimiz hafta Facebook ile yaptığı küresel anlaşmayla gündeme gelen Yandex’in Bitcoin atağı, şirketin Türkiye teknoloji kullanıcı trendlerini de yakından takip etmeye devam ettiğini gösteriyor.
Bitcoin kurunun bugün itibariyle Türk lirası değeri 1,946 TL. Bir süredir düşüş trendinde olan kurun değişimi önümüzdeki dönem de ilgi görmeye devam edecek gibi görünüyor.

http://www.webrazzi.com/2014/01/22/yandex-turkiye-bitcoin/
Pages:
Jump to: