Pages:
Author

Topic: Yandık arkadaşlar :) - page 6. (Read 1306 times)

member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
May 29, 2018, 05:31:00 AM
Bağımlısı olunmayacak bir şey değil aslında Bitcoin. Bu işlerle uğraşırken hem canım sıkılmıyor hem de para kazanmaya çalışıyoruz.
Belki kripto paralarla çok fazla süre uğraştığımız söylenebilir ama bu bir bağımlılık mıdır bilmiyorum  Smiley
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
May 29, 2018, 04:43:58 AM
Hepimizi bağımlı kategorisine sokmaya çalışıyorlar Smiley Ne alakası var sonuçta herkes para kazanmak için bu işi yapıyor ama olaya kumar gibi bakanlarda olabilir yani para batıranlar. Onların tedavi olması gerekiyor. Ben şahsen para yatırmamaya çalışıyorum, airdrop bountyden gelenlerle idare ediyorum.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
May 29, 2018, 04:34:46 AM
Buyur burdan yak!!! Shocked Amaçlarını gerçekten merak ediyorum. Bitcoin piyasasını nasıl kumarla eşdeğer tutabilirler anlamıyorum. Eğer taşıdığı risklerden ötürüyse bu riskler hayatın her alanında var.
member
Activity: 434
Merit: 16
May 29, 2018, 04:28:23 AM
Saçmalayacak başka konu bulamamışlar valla helal olsun. Madem öyle bitcoine gelene kadar önce borsa bağımlılarını tedavi etsinler. Borsanın yanında biz neyiz ki? Neden düşüyor diye soruyorlar. Alın işte cevaplarından biri. Böyle gerizekalılar olduğu sürece daha çooook düşer.
full member
Activity: 700
Merit: 134
May 29, 2018, 03:54:24 AM
Bu işten para kazanmaya çalıştığımızı düşünürsek bence bu bir bağımlılık değil. Her gün işe ya da okula giden insanlar bağımlı mı? (:
Maddi kazanç kesildiği zaman biz de buralara bakmayı bırakırız eminim. Çıkar ilişkisi bizimki Cheesy
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
May 29, 2018, 03:41:50 AM
Gecenin bir yarisi wc ye falan kalktigimda mutlaka btc fiyatini , etherscandan tokenlarimin degisimini standart hergun kontrol ederim. Sanirim bagimlilik yapti. Cidden bu işin sonunu bende merak ediyorum. Bir nevi teknoloji bagimliligina benziyor..

Yazın arkadaşı kaç beden giyiyorsa ona göre de bi gömlek tersten giydirelim ama Cheesy
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
May 29, 2018, 03:30:17 AM
Gecenin bir yarisi wc ye falan kalktigimda mutlaka btc fiyatini , etherscandan tokenlarimin degisimini standart hergun kontrol ederim. Sanirim bagimlilik yapti. Cidden bu işin sonunu bende merak ediyorum. Bir nevi teknoloji bagimliligina benziyor..
jr. member
Activity: 158
May 29, 2018, 02:50:21 AM
bu oılayı doğru buluyorum bu piyasaya girip zengin olupçıkacağım diye yola koyulan arkadaşlar yüklü paralar kaybediyorlar ee buda stress getiriyor normaldir.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
May 29, 2018, 02:27:24 AM
Sizi bilemem arkadaşlar ama Bitcoin bende gerçekten bağımlılık yaptı. Günde kaç kere fiyatlara baktığımı Allah bilir. Bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum. Bekleyip göreceğim artık.
jr. member
Activity: 182
May 29, 2018, 02:07:55 AM
artık kız istersen kızın babası içkin sigaran kumarın var mı diye sorarken bitcoinle uğraşıyormusun diye de soracak herhalde ..Smiley şaka bir yana ben bağımlılık yaptığına inanmıyorum. Kripto paralara kumar gözüyle bakmadığım içindir.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
May 29, 2018, 01:37:23 AM
Yazın hocam sıraya oynamadan duramıyorum, elim ayağım titriyor,
"Çaresiz derdimin sebebi belli
Dermanı yaramda arama doktor "

Şaka bi yana bağımlılık yaptığı gerçek ama ne derece, bu kadar özel hastane açılacak kadar mı Smiley
Burdan kriptonun iyi veya kötü reklamını yapan İskoç bilim adamlarına sevgiler Smiley
member
Activity: 680
Merit: 10
May 29, 2018, 01:03:46 AM
Bu haber dogru olamaz ya Smiley bircoin isi yapanlara bakis acisi cok vahim gercekten tamam bagimlilik yaptigi birazcik dogru ama bu kumar ve kokain bagimliligi ole kiyaslanamaz ki...
jr. member
Activity: 126
May 29, 2018, 12:22:59 AM
İskoçyada Castle Craig hastanesi kripto para bağımlıları için tedavi merkezi açıyormuş Cheesy bizi de yakalamasınlar deli gömleğini giydirirler valla Smiley. Kumar hastalığı olanlara uygulanan tedavi yöntemini uygulamayı düşünüyolarmış. Sonumuz hayır olsun inşallah. Bu arada tedaviyi de eski bi kumar ve kokoin bağımlısı olan bi terapist yapacakmış Cheesy
Pages:
Jump to: