Pages:
Author

Topic: Yangında siyaset vs CZN Burak şov - page 2. (Read 268 times)

legendary
Activity: 1372
Merit: 1000
August 04, 2021, 06:17:41 PM
Elin yapamadığını biz kendi kendimize yapıyoruz aşırı fanatiklikliğimizle ne yazık ki! İktidar ve muhalefetin asıl amacı atılan adımların ülkenin geleceğini daha iyi yerlere getirmesindense birbirlerinin açıklarını bulup afiş etmek eeee hal böyle olunca bir söz yankılanır kulaklarda " İmam osurursa cemaat sıçarmış!".

CZN'nin belki de tam amacı iyilik yapmak ancak ülkemizde tanınır olmanın en büyük gereksinimi ne yaparsan yap farklı yap ve bunu insanların gözlerine sok. Öyle değil mi zaten nusretiydi czn'siydi efendime söyleyeyim youtubırları, siksokçuları birşey yaparlarsa farklı yapacaklar ve gözlere sokacaklar. Czn elinde yangın söndürme tüpüyle koskoca yangına saldırıyordu evet minnacık bir tüple tamam hatta bir hikaye varya Hz.İbrahim ile ilgili Nemrut Hz.İbrahim'i ateşe atar ve tüm mahluklar ateşe su taşırken bir karga dal parçası taşırken bir karınca görür bir damla suyla ateşe gider. Karga karıncaya der ki o kocaman ateşi o bir damla suyla mı söndüreceksin? Karıncada der ki yönüm belli olur hiç olmazsa! Evet Czn abi yönün belli belki gerçekten o tüple ciddi anlamda o yangına kafa tuttun ama o video nedir gösteriş değil midir? Velhasılı kelam ormanlardaki yangını öyle ya da böyle söndürürüzde insanlarımızın ahlakında ki yangını nasıl söndürürüz ben onu merak ediyorum...
sr. member
Activity: 1834
Merit: 402
August 04, 2021, 05:56:26 PM
Benim gözlemlediğim kadarıyla CZN Burak kötü niyetli birisi değil ama tanımam etmem yakından tabi. Adamın daha önce bazı röportaj tadında konuşmalarını dinlemiştim de düzgün birisine benziyordu. Açıkçası çektiği videoların hiçbirini beğenerek takip ettiğimi falan söyleyemem. Acayip videolar çekip paylaştığı bir gerçek. Ama o da Nusret gibi sosyal medya ünlüsü oldu böyle şeylerle. Zaten can sıkıntısından böyle işlere giriştiklerini falan söylemişti bi ara.  Grin

Belki de o videolarındaki kendi tarzı ile yardım olayını da yürütmek istedi. Ama garip kaçtığı da bir gerçek. Böyle yaparak bu kadar sıkıntılı bir dönemde büyük bir tepki çekecektir kendine. Sanki aslında umrunda değilmiş gibi bir görüntü verebilir.
legendary
Activity: 1624
Merit: 1436
VPN Friendly & Exclusive Bonuses!
August 04, 2021, 03:18:14 PM
Şov yapan birisi olacağını zannetmiyorum.CZN burak hep böyle videolar paylaşıyor daha fazla kişi yardım etsin daha fazla kişiye ulaşssın diye.Ben şov olduğunu sanmıyorum ki zaten sosyal medyada ünlüler tarafından czn buraka destek var gördüğüm kadarıyla.En azından yardım ediyor.
legendary
Activity: 2170
Merit: 1526
August 04, 2021, 01:53:35 PM
Şu dönemde keşke  herkez olayı showa dönüştürsede söndürmek için videolar atsa az bir yangın bile söndürse kar kardır.

İnsanlar yaptığı hareketleri paylaşıyorsa paylaşssın bırakın birşeyler yapılsın belki birilerininde oraya gidip yardımcı olmasını sağlayacak olamazmı? CZN ve türevlerini sevmiyorum ama bırakın kim yardım ediyorsa etsin nasıl yapıyorlarsa yapsınlar.

hero member
Activity: 1442
Merit: 256
August 04, 2021, 01:48:19 PM
Czn Burak'ın kalbi nasıldır bilmiyorum bilemem bugün haberlerde gördüm ve yangın tüpü ile ormanda ki yangına müdahale ediyor.
Hani karınca misali tarafım belli olsun mu yoksa show mu bilemedim ama sosyal medya da epey tepki almış. Madem yangın tüpü ile müdahale ediyorsun ne diye kameraya aldırıp sosyal medyaya servis ediyorsun? Bu bölüm eleştirilebilir
Yangında siyaset diyenlerin de açıklamaları çok bomba ve hükümet daha önce bir sürü olayda siyaset yaptı onlara bir şey diyen olmadı.
full member
Activity: 182
Merit: 140
August 04, 2021, 12:51:57 PM
Değerli arkadaşlar. Şu görüldü ki ülke olarak yangınlarda yetersiziz.

Covidden önce şehir hastanelerine karşı çıkıp ne gerek var bu kadar büyük hastanelere derdik ama sonradan anladık ki  gerek varmış. Ancak ne gerek var bukadar uçağa diyenler malesef yönetimdekilermiş. Çünkü yetersiz kaldık.

Ancak bunu siyasi şova dönüştürme zamanı şimdi değil diye düşünüyorum. Yangınlar söndürülür ve bu tartışılır. Ama malesef hem muhalefet hem de insanımız acılarda ve afetlerde birlik olmak yerine kutuplaşıyor. Evet şu doğru: Muhalefet olaylar bitince eksikliklere ve hatalara yüklenmiyor ve hakkımızı arayamıyor ancak olay zamanı eksiklik ve hataları dillendirmek muhalefete her zaman kaybettiriyor.

Ayrıca yangında şu dikkatimi çekti, czn burak diye bir vatandaş var. Maşallah her olayda afette orada. Bunu gözümüzün içine sokarak, "bakın ben yardım ediyorum" diyerek yapıyor. Savunması ise örnek oluyorum imajı. Sanki Türk milleti senden önce yardım yapmıyordu. Sanki sensiz kimse yangına koşmuyor. İnanın onların şovu yüzünden gerçek kahramanlar gözardı ediliyor. Hadi olay yerine git ve duyuru yap, yardım iste, anlarım ancak olay yerinde eline yamgın söndürme tüpü alarak, beyaz gömlekle ne yapmaya çalışıyorsun. Tamam git söndür, hatta kamyonlarla yardım et ancak bunu bizim görmemiz bize değil sana kazandırır. Demekki bu videolardan bir beklentin var. Yardım toplama videosu olsa yine anlarım, derim ki yardım topluyor ancak yardım yaparken video çekmek tüm hayrı götürür. Kusura bakma da bizim insanımız "Aaa Czn Burak yardım yapıyor" diye elini cebine götürüp ateşe koşmuyor.

Yardım yapılan bir aile reyisi şu sözü söylemişti: "Biz yardım alırken utanmıyoruz ama videomuz çekilirken yerin dibine girmek istiyoruz"

Bu arada Tarkan yangında 500bin TL değerinde yardım yapıyor ve açıklanmasını istemiyor. Bir densiz de bunu öğrenip paylaşım yapmış. Tarkan gerçekten yardımı gizli tutan biri. Yoksa o da bilirdi eline yangın söndürme tüpü alıp koşmasını

https://youtube.com/shorts/vFsw_FyoF4w?feature=share

Pages:
Jump to: