Pages:
Author

Topic: Yaniyoruz fuat abi Nasıl bir sıcaktır bu - page 2. (Read 272 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
adana denilen allahın lanetlediği yerde biz yanmaktan erimeye teğet geçiş yapmış durumdayız  Grin
newbie
Activity: 54
istanbul bence o kadar da sıcak değil son yılların geçen sene ile beraber en az sıcak olan senesidir belki de.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
valla hocam yatılmıyor, vallahi yatılmıyor sıcaklardan saat kaç oldu yatamadık hala
newbie
Activity: 97
Ankara da yanıyor hatta dün gittim bitane daha vantilatör aldım evde vantilatör kavgası oluyordu  Cheesy
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
Valla kardeşim Karadeniz'de olunca sıkıntı olmuyor. Çok bunaldığımızda da atlıyoruz suya. Haftasonu zaten yayladayız.
jr. member
Activity: 158
Merit: 1
sorma arkadaş sorma bugünü zor atlattım feci sıcak vardı şimdide işyerinden eve gitmek istemiyorum mining yüzünden ev cehennem sıcağı  Embarrassed
newbie
Activity: 59
Malatya darende buz gibi misss.
newbie
Activity: 75
yaa! insanlar bu sıcağın altında çalışıyorlar işte. akıllı olun ne iş yaparsanız yapın beyin takımında olun. yoksa robotlar işçi sınıfını silerek büyük bir işsizliğe sebep olacak. artık donanımsız insana iş yok.
newbie
Activity: 82
Karabükteyim hava 25 derece falan olmasına rağmen çok sıcak hissediyorum anlamadım bu işin sonu nereye gidecek daha yaz tam anlamıyla başlamadı bile yağmur yağıyor haftada bir
newbie
Activity: 129
çok bunaltıcı hava çokkkk kışın soğuktan yakınıyorum yazın sıcaktan Allah affetsin ne olacak bu halim bilmem
newbie
Activity: 55
Güneşe ateş etmeler bu yıl artacak gibi.
member
Activity: 177
Merit: 10
feci sıcak gölgede bile durulmuyor demeniz gibi evde mining sıcagı dışarı zaten güneşten cayır cayır dükkan desen öyle bırakın işi gücü denize kaçalım en iyisi deniz :d
newbie
Activity: 84
Cehenneme antraman ayları başladı...
newbie
Activity: 32
Yaz gelmiyor dedik dedik ama şimdi de durulmuyor. İnsan durduk yerde terliyor. Umarım daha kötü olmaz durum.
member
Activity: 238
Bu yaz yine iyi. Daha yaz gelmedi gibi bir şey. 2 yıl önce yazı hatırlıyorum da neredeyse eriyorduk. Ben kış aylarını merak ediyorum ayların düzeni güzelce bozuldu
member
Activity: 462
Bence şükretmeliyiz. Geçtiğimiz birkaç yaza göre bence bu yaz havalar daha serin.
Siz nerelerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ben Antalya için bunları söyleyebilirim  Smiley
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
Son bir kaç gündür hakkaten fena sıcak var. Mining ile uğraşanlar soğutmaya mutlaka dikkat etmeli, Allah korusun tehlikeli şeyler olabilir.
newbie
Activity: 85
Buralarda sıcak yanıyürük kardeş , güneşe bir kaç el atam geliyom  Grin
newbie
Activity: 59
Kartlar evde ama ben dükkandayım dükkanın maşallahı var bu ne sıcak arkadaş durulmaz oldu hiç bir yerde sizde durumlar nasıl?
Pages:
Jump to: