Pages:
Author

Topic: Yanlış coinlerde mi hodl yapıyorum? - page 2. (Read 393 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Neo ile ıcx iyi proje.Birden yukarıya atabilirse düşmesi zor olur.Ama daha zamanları var gibi.Biraz daha projelerinin ilerlemesi yeni yatırımcı çekmesi lazım.Biraz sabır edilirse güzel kazandırır.ETH'den sonra en sağlam bana göre Neo gözüküyor.
full member
Activity: 630
Merit: 102
NEO tercihi bence çok doğru ve yerinde bir tercih olmuş. Diğer coinler hakkında bir bilgim yok o yüzden yorum yapamam. Ben INS'e bakmanı tavsiye ederim hocam geleceği olan bir proje ve şu aralar çok düştü. Ha ama ne kadar bekletir bilemem
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Neo , Icx güzel koinler diğerleri ile ilgili o kadar fazla sağlam değiller benim için . Onların yerine eth, wan, bnb gibi koinlerden de hold yapabilirsin.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Fena coinler değil aslında ama özellikle şu dönemde yatırmlara çok dikkat edilmesi gerekiyor aşırı miktarda balina yağı kokuyor ortam, her yeri kaplamış durumdalar. Smiley
member
Activity: 448
Merit: 33
Holdda sıkıntı yok. Er yada geç elinizdekiler mutlaka yükselecektir. Ama ne kadar yükselir ne kadar kar bırakır onu bilemiyorum. Burada dikkat etmeniz gereken ne zaman çıkış yapmanız gerekitiği. Hydor nun airdropuna girmiştim. Totalde 3000 dolara kadar çıktı. Şİmdi ise 1000 dolar civarında.3000 dolara çıktığında satıp yeniden almak lazımmı.
member
Activity: 140
Merit: 10
Bence sepetin gayet mantıklı olmuş özellikle NEO eklemek çok iyi bir fikir olmuş. ICON hakkında çok konuşuluyor x40 lar falan dönüyor ortada bakalım sonu nasıl olacak çok merak ediyorum Smiley
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Neo ve icx in yapacağı en fazla 3x o da bitcoinin uçtuğu zamanlara denk gelirse. Ben fiyatı daha da düşük coinlere yönelin derim
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
Benim bütün umudum NEO yönünde güzel bir stack yaptım oraya aylarca umarım hergeçen gün beni üzmez beklentilerim ve öngörülerim yeni yılda gercekten güzel bir yükseliş izleyebiliriz. Tabiki daha popüler coinleri hold yaparsan belkide daha kısa zamanda daha çok kazandırabilir tavsiyeleri dinle, NEO dan vazgeçme.
newbie
Activity: 6
Merit: 1
Bitcoin ve ethereum da varsa sepetinde hodl yaptığın coinler bence gayet iyi. Bir kaç tane daha sağlam token ekleyebilirsin. Sabredersen iyi kar elde edebilirsin. Bol kazançlar.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Sepetiniz güzel hocam. Neo'nın artış potansiyeli ethereumdan daha fazla. Çinden gelecek bir ico düzenlemesine bakar.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Mutlaka ama mutlaka sepette bitcoin olmalı keza ethereum da öyle eğer hodl diyorsanız terste dahi kalsanız eth yada bitcoin ile zararınızı pek tabii azaltma imkanınız var alttan toplayarak . O yüzden sabit coinlerinizin yanına eth ve bitcoin ekleyiniz ayrıca neo ve icx güzel seçim
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Ethereum nerede ? Bitcoin nerede ? Sadece altcoinde hodl yapmak kaybetmenin merdivenlerine tırmanmak gibidir. Bitcoin coşar altlar patlar batarsın. Ethereum bitcoini tokatlar tekel pump gerçekleşir herşey düşer batarsın ( zor ihtimal ). Altcoin sepetlerinde ana coinlerden hatrı sayılır miktarda tutmak gerekli.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
1500 kriptodan hangisinin artacağını mı bilmek daha kolay yoksa bitcoin, ethereum gibi demirbaşları takip edip onların artışında en iyi zıplama yapabilecek coin, tokenleri seçmek mi? ikinci yazdığım. bugün 50 dolar ethereum arttı ve hemen yüzdesel coinler zıplama yaptı bakın. bitcoin gerilediği zaman ise o zaman karar verme anı gelmiştir.
member
Activity: 370
istediginiz kar oranina bagli , bu sepetten kar ederseniz ancak ne kadar edesiniz bilemem.Ben olsam onun yerine yeni icolara yada , suan ico altinda bulunan coinlere yönelirdim , cünki onlarin katlama sansi daha fazla.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Küçük bir sepet için güzel seçimler. Neo dipte, grs bir türlü beklenen çıkışı yapamadı, icx de zengin etmez ama kazandırır.
Boğa sezonunda kazanırsınız.
full member
Activity: 206
Merit: 100
Sepetinde neo olması bile gerçekten yeterli diger coinlerde iyi boğada kesinlikle artıcak coinler o yüzden kafaya takmadan sadece hodl yapmaya bak bu iş sabır işi gerçekten öyle 1-2 haftayla falan olmuyor yani anlıcagın Smiley
member
Activity: 364
GR
Kismen yanlis.  Binance (Bnb)
Matrix (Man)
Polymath (Poly)
Ve buraya dikkat BitcoinWSpectrum (Bws)

Neden dikkat!  3 ay once cikti ve suan 40 satoshi.

Toplam arz sadece 100milyon ve hergecen gun topluluk buyuyor ve bunun parsasi oldugunuzu,  bitcoinin gelisimine yetisememis biri olarak bu gelisimi birebir tecrube etmemi saglayan ve beni heyecanlandiran coindir.
member
Activity: 378
Merit: 11
Arkadaşlar sepetimde:

NEO
GRS
ICX
SHIFT

var. Yılbaşına kadar hodl yapmayı düşünüyorum ama sanki yanlış coinlerde kalıyormuşum gibi düşünmeye başladım. Siz ne diyorsunuz?

Neo ve ICX iyi hocam ama diğerleri yerine daha çok wanchain ve wepower gibi yenı ve geleceği olan projelere yönelmenizi tavsiye ederim
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Yanlış manlış farketmez yükseliş başlayınca hepsi birden artıyor tabi ki arada çok yükselecek coin'ler olacak ama onları bulmak zor.
jr. member
Activity: 36
Merit: 3
Arkadaşlar sepetimde:

NEO
GRS
ICX
SHIFT

var. Yılbaşına kadar hodl yapmayı düşünüyorum ama sanki yanlış coinlerde kalıyormuşum gibi düşünmeye başladım. Siz ne diyorsunuz?
Pages:
Jump to: