Pages:
Author

Topic: 🌟 Yararlı başlıklar ve yazılar (DERLEME) 🌟 - page 2. (Read 513 times)

member
Activity: 700
Merit: 56

Ekledim hocam Sizin yazınız galiba. Kaçırmadan ekledim dün. Emeğinize sağlık
member
bence de eline sağlık kardeş çok faydalı başlık ama malum merit yüzünden bizde de yok bende merit meselesini yanlış analadığım için ilk başlarda 1-2 kişiye yolladım hatta birisine 2 tane attım. fakat bir gün atamayınca meritin ne olduğunu anladım meğersem belli bir gönderim sayısı varmış. zaten bana da gelen birşey yok. eğer forumda üst düzey olsaydım kesin atardım 1 tane. bence hakediyor meriti...

Düşünmen yeter hocam ne demek elimden geldiğince güncelleyeceğim içeriği
Fırsat buldukça yeni şeyler ekleyeceğil
Şimdi yeni birkaç şey paylaştım.
full member
Activity: 602
Merit: 118
bence de eline sağlık kardeş çok faydalı başlık ama malum merit yüzünden bizde de yok bende merit meselesini yanlış analadığım için ilk başlarda 1-2 kişiye yolladım hatta birisine 2 tane attım. fakat bir gün atamayınca meritin ne olduğunu anladım meğersem belli bir gönderim sayısı varmış. zaten bana da gelen birşey yok. eğer forumda üst düzey olsaydım kesin atardım 1 tane. bence hakediyor meriti...
member
Konuyu sürekli geliştirmeniz temennisiyle elimdeki meritleri verdim size. Güncel tutarsanız harika bir index oluşur bir kaç aya kadar.

Öncelikle merit için teşekkürler.
7/24 Forumdayım ama herzaman derlemeye fırsat bulamıyorum.
Fırsat buldukça yararlı içerikleri derlicem inşallah.
Tek çatı altında kolay yoldan ulaşılabilsin insanlar faydalansın ve forum temizlensin.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Konuyu sürekli geliştirmeniz temennisiyle elimdeki meritleri verdim size. Güncel tutarsanız harika bir index oluşur bir kaç aya kadar.
member
Yeni eklemeler Yapıldı devamlı güncelleyeceğim.
member
Hocam böyle bir konu başlığı yeni başlayan kullanıcılar için şarttı bence.. Yeni gelen kullanıcılar genelde bu tarz soruları sormak için alternatif kripto paralar bölümüne konu açıyor ve aralarda önemli konular kaynıyor. En azından burada yeni başlayan kullanıcılar için az çok gerekli bilgiler mevcut. Konuyu güncel tutmak lazım. Emeğine sağlık

bende öyle düşündüm birkaç gündür yoktum bu akşam biraz bilgi daha eklerim inşallah hocam. Forum için faydalı olsun forum temizlensiz istiyorum en çok en önemlisi bu.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Hocam böyle bir konu başlığı yeni başlayan kullanıcılar için şarttı bence.. Yeni gelen kullanıcılar genelde bu tarz soruları sormak için alternatif kripto paralar bölümüne konu açıyor ve aralarda önemli konular kaynıyor. En azından burada yeni başlayan kullanıcılar için az çok gerekli bilgiler mevcut. Konuyu güncel tutmak lazım. Emeğine sağlık
member
Mantık açısından baktığımızda forumun biraz özeti gibi olmuş ama insanlar bu başlıklara arama sekmesinden ulaşıyor zaten, Ulaşamazsada konu olarak açıyor bence mantıksız bir konu olmuş

Hocam anlıyorum üşengeçsin ama yorum yazarken üşenmiyorsun da okurken üşeniyorsun. En başta daha ilk cümlemde insanların arama kutucuğunu bile kullanmamasından yakındığım için açtığım başlıktır. Forumun ota boka açılan konulardan arındırabilmek adına belli başlı gerekli şeyleri toplayıp tek çatı altında birleştirdim. şimdi yazdığım yorumu da okumaya üşenip cevap verme başka isteğim yok senden  Cool
full member
Activity: 672
Merit: 100
Mantık açısından baktığımızda forumun biraz özeti gibi olmuş ama insanlar bu başlıklara arama sekmesinden ulaşıyor zaten, Ulaşamazsada konu olarak açıyor bence mantıksız bir konu olmuş
member
güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık ama malesef merit veremiyorum cünkü elimde hiç gönderilebilir merit yok bu merit muhabeti çok kötü oldu bence bu uygulamaya bi değişiklik getirilirse mükemel olur mesela her kulanıcıya aylık 2 yada 4 merit verilse böylelikle bu arkdaş gibi güzel paylaşımda bulunana kişilere merit verebiliriz .
Katılıyorum Merit sistemi daha tam oturmadı. Çok güzel sistem bence ama biraz elden geçmesi lazım.

Bunlara ihtiyacımız var çünkü kirlilik arttı forumda herkes konuya bakmadan bodoslama dalmaya başladı.Aslında anlıyorum hepimiz para kazanmak istiyoruz ama biraz daha emek harcasak okusak hiç yoktan hızlıca konuları.Keşke herkes bilgilendirici mesajlar verse de kimse böyle konular açmasa ama maalesef yok şu an

İşte bu yüzden açtım konuyu. En son birisinin resmen armut piş ağıma düş dercesine sorular sorması bu konuyu açma fikrini doğurdu. İnşallah faydalı olabilmişimdir.
newbie
Activity: 87
Merit: 0
Bunlara ihtiyacımız var çünkü kirlilik arttı forumda herkes konuya bakmadan bodoslama dalmaya başladı.Aslında anlıyorum hepimiz para kazanmak istiyoruz ama biraz daha emek harcasak okusak hiç yoktan hızlıca konuları.Keşke herkes bilgilendirici mesajlar verse de kimse böyle konular açmasa ama maalesef yok şu an
full member
Activity: 252
Merit: 103
güzel bir paylaşım olmuş eline sağlık ama malesef merit veremiyorum cünkü elimde hiç gönderilebilir merit yok bu merit muhabeti çok kötü oldu bence bu uygulamaya bi değişiklik getirilirse mükemel olur mesela her kulanıcıya aylık 2 yada 4 merit verilse böylelikle bu arkdaş gibi güzel paylaşımda bulunana kişilere merit verebiliriz .
member
Güzel konulara merit vermemiz gerekiyor ama çok azımız önem veriyor buna . Meritlerimiz çok sınırlı ve neredeyse hiç konu açan birisi değilim. Oyüzden sadece 1 tane verebildim .

Teşekkürler hocam ne demek. Düşünüp imkanın kadar verebilmişsin daha ne olsun. olupta vermeyenler utansın Smiley
member
Activity: 252
Merit: 13
çok yararlı bir başlık. Hepsini tek tek inceleyeceğim. Merit fakiriyim kusura bakmayın veremiyorum Smiley
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Güzel konulara merit vermemiz gerekiyor ama çok azımız önem veriyor buna . Meritlerimiz çok sınırlı ve neredeyse hiç konu açan birisi değilim. Oyüzden sadece 1 tane verebildim .
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Konu güzel aydınlatıcı ve okumaya değer.Emek verilmiş açıkça belli teşekkürler bende bir çok bilmediğim şeyi öğrendim
member
Eline koluna sağlık olsun insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsunz. Ve güzel de yapıyorsun ama artık burada böyle bir çok konu olacaktır çünkü merit sistemi çok fazla bizim sistemimize uymuyor bizde teşekkür etme çok yoktur.. bundan dolayı konu ya merit yazdığın anda da küfür gibi algılıyorlar.

Katılıyorum ama elbet alışıcaz merit vermeye teşekkür etmeye. İçeriklerin düzgün olmasını tetikleyecektir bu sistem. Ama insanlar alışana kadar biraz zaman geçer
full member
Activity: 602
Merit: 120
Eline koluna sağlık olsun insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsunz. Ve güzel de yapıyorsun ama artık burada böyle bir çok konu olacaktır çünkü merit sistemi çok fazla bizim sistemimize uymuyor bizde teşekkür etme çok yoktur.. bundan dolayı konu ya merit yazdığın anda da küfür gibi algılıyorlar.
Pages:
Jump to: