keystorem mevcut private keyi değiştirebilirmiyim yada transferleri engellemek için ek güvenlik seçeneği yapabilir miyim
Private key ADRESE özeldir. Değiştirmen mümkün değil. Tek seçeneğin içerisin de ether var sa başka bir size air adrese transfer etmek. Dikkat edin yeni adresin de private key i başkasının eline geçmesin. Mümkün se virüs, malware olmadığını bildiğiniz bir PC de yapın. Geçmiş olsun
cevabınız için teşekkür ederim walletta bi sürü şuanlık para etmeyen token var onlara tenezzül edilmemiş transferi 1 saatlik uğraşla yaparım sorun değil fakat bountylere katıldığım için sürekli o wallete token gelicek ve saldırılara açık olucak yinede teşekkür ederim belki başka bi yöntem bilen vardır diye konu açtım
Söylemek istediğinizi anladım. Ne yazık ki private keyi değiştirmek mümkün değil. Katıldığınız kaliteli bounty leri yöneticisi ile temasa geçip adresinizi değiştirebilirsiniz. Diğerlerini günlük takip edin. İşe yarar birşey gelir se onu da yeni adresinize transfer edersiniz. Değersiz tokenlerler için hırsızlar bile uğraşmıyor. Aşağıda ki adrs bana ait. Etherdelta dns hack olduğun da kaptırmıştım private key i . Etheri önce çekmişler, tokenlere ben yetiştim onlardan önce çektim. Ara ara kontrol ediyorum. Dişe dokunur birşey gelirse hemen onlardan önce alıyorum. Tekrar geçmiş olsun.
https://etherscan.io/address/0x55C6afE9031CE70eCc400d5aDf9d5B86690a1B5d