Pages:
Author

Topic: Yarın Hindistan kripto paralara %28 vergi koysa ne olur? - page 3. (Read 318 times)

hero member
Activity: 840
Merit: 532
Kriptoparalar %5'in üzerinde vergi geldiğini hayal edemiyorum. Devletler hem hiçbir şekilde destek vermiyor, ponzi yaftası yapıştırıyor hem de iş vergiye gelince benimde yan cebime koy diyor. Bazen bu devletlerin sadece insanları sömürmek için yaratıldığını düşünüyorum.
member
Activity: 308
Merit: 10
Çok güzel olurdu hindistanın kripto paralara vergi getirmesi. Piyasalara olan güveni arttırır dı ve insanlar rahatlıkla yatırım yapmaya devam ederdi. Vergi oranı yüksek gibi onu biraz düşürürse iyi olur.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Hindistan bu piyasaya %1 bile etkisi olmayan bir ülke fakat bu haberi balinalar speküle ederek yeni bir fiyat düşüşü yaratabilir.. Bitcoin bu saatten sonra en fazla 8-9k'ya kadar gerileyebilir tekrar 6k seviyelerine geleceğini zannetmiyorum.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Zaten dusecegi varsa biz haberini alana kadar duserdi hisdistan cok fazla bir etkisi yok. Endiselenmeyin.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Yarın değil hemen şuan vergi koysun Hindistan hükumeti kripto paralara. Yasaklamadığı sürece vergi getirmesinde bir sakınca yok. Diğer ülkeler de vergi düzenlemesi getirsin ki kripto dünyası gelişmeye devam etsin.
member
Activity: 280
Merit: 71
Hindistandan gelen olumsuz haber zaten yapacağı etkiyi yaptı. Çok büyük bir etki yapacağını sanmıyorum. Tabii marketcapi etkiler böyle bir haber. Marketcap artmazsa da yukarı yönlü ivme beklemek boş olur.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
yarıya düşmez bu dönemde böyle bir haber gelmesi bitcoini çok fazla etkilemez bence Mart ayına kadar artış olacak bence
member
Activity: 448
Merit: 89
Full Stack Engineer
Hindistandaki borsalar deposit işlemlerini askıya alsa ve yarın Hindistan saatiyle 11:00 de bir devlet yetkilisi, kripto paralara %28 vergi getirdiklerini açıklasa piyasa ne şekilde etkilenir?

İşin aslı böyle bir haber aldım, bunun üzerine coindelta adlı borsa da deposit işlemlerini bir sonraki açıklamaya kadar durdurduğunu açıkladı.
Zebpay adlı borsa da bunu yapmış olabilir.
Dikkat! Haber asılsız olabilir.

Böyle birşey olsa BTC fiyatı yarıya düşer mi?

Edit : Bugün dolaylı bir açıklama geldi fakat kimse %28 gibi bir rakamdan bahsetmedi. O yüzden şu an fud oluşturacak bir durum görünmüyor.
Pages:
Jump to: