Pages:
Author

Topic: Yatırım fikri - page 3. (Read 3451 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
July 17, 2017, 05:19:26 AM
Paranızı hapsedecek bir yatırım aracı bilmiyorum ama özel ve hazine bonoları, devlet tahvili gibi vadeli yatırım araçları zamanından önce ayrıldığınızda vaad ettiklerini kar payını gün esaslı olarak keserek geri ödeme yaparlar. Bu tür vadeli araçlara bakabilirsiniz.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
July 17, 2017, 05:09:33 AM
Kripto olmasın.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
July 17, 2017, 03:42:59 AM
O bahsettiğin olay icolarda oluyor. Mesela ben Tezos icosuna katılmıştım. 0.1 Btc ödeyerek 600 adet Tezos (xtz) aldım. Lâkin Tezos şuan hiçbir borsada işlem görmediği için elimde duruyor sadece. Tezos geliştirici ekibi 3-4 ay sonra borsalara gireceğini söylüyor. O zamana kadar beklemeye devam.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
July 17, 2017, 12:22:01 AM
Bir konuda gördüm Türkçe foruma sormak istedim. Smiley Trading konusunda insanlar cahilce cesaret alıp tüm parasını kaybedebiliyor. Bir saniyede karar alıp ya tutarsa deyip, tüm parasını tek bir yere yatırabiliyor mesela. Bu tür durumlarda kendine güvenmeyen kişiler için parasını korumak adına ne yapılabilir? Yani parasını neye yatırsın ki, o parayı hemen çekemesin? Var mı böyle bir yatırım? Öyle bir yatırım olacak ki, paranı 1 yıl sonra çekebileceksin mesela. Istesen de paranı 1 yıl öncesinden çekemeyeceksin.
Pages:
Jump to: