Tron 100milyar tane
Iota 2milyar700tane
Ripple 100milyar tane gibi.
Yahu bitcoin neden bu kadar degerli toplamda 21milyon tane olacagindan dolayi. Suanda yaklasik 16-17 milyon tanesi dolasimda oldugu icin. Sizce bitcoin 100milyar tane olsaydi bu kadar degerli olur muydu.
Herkes ripple aliyor. Neden ucuz artar diye. Kimse demiyor ki ripple 10 dolar oldugunda market hacmi bitcoine fark atip 1.siraya geliyor diye.
Adet olarak fazla almanizin onemi yok. 1 tane ethereum al suan 5bin diyelim duz hesap 10bin olmasi hic zor degil. Parani 2 ye katlamis olursun. Senin coinlerde tillahi gelse 5e10a katlayamaz. Katlayacagi gunde olacaktir ama su kadarini soyliyim o zaman market hacmi 10trilyon dolari bulmus olur. O zaman btc eth ltc nerelerde olur bir tahmin et. Matematik yalan soylemez hesap kitap ortada.
Adim gibi biliyorum mesela ripple adet olarak 100milyar degil de 100milyon yane olsun fiyatida dogal olarak 1kusur dolar degilde 100kusur dolar olur. O zaman kimse yuzune bakmaz ripplenin. Neden? Artacagi kadar artmis. Ulan para ayni para simdiki ile. Ne fark var. Yok yok abi artacagi kadar artmis olur.
Yemin ederim bu ripple ve tron gibi coinlerin neden ucuz oldugunu anlata anlata bir hal oldum.
Neden anlatiyorum bu coinlerds buyuk balinalar var yurdumun insani bunlara yem oluyor surekli.
Once iota
Sonra ripple
Sonra Verge
En sonda tron
Yapmayin etmeyin gozunuzu seveyim. Hayal dunyasinda yasamayin. Zengin olurum bu coinlerle filan diye dusunmeyin artik yeter.